Cpt_Q 13.12.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 http://natemat.pl/196757,to-koniec-trojki-wojciech-mann-dowiedzial-sie-dzis-ze-ma-braki-warsztatowe-aha-i-za-dlugo-juz-pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.12.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Karp alternatywny: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21122082,pamietasz-swiateczna-piosenke-trojki-przeciwnicy-zmian-w-radio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 19.12.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 (edytowane) W "Trójce" nie usłyszymy już Mai Borkowskiej, Anny Zaleśnej-Sewery oraz Małgorzaty Spór! Widocznie "serwis trójki" był za mało kurski. P.S.Sewera jednak została. Edytowane 8 Września 2017 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 06.09.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Trzecia Strona Księżyca to już historia. Jeszcze kilka takich pociągnięć a pozostanie mi tylko Radio Rock. A przecież Trójki słucham niemal od urodzenia! (mojego i Trójki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 06.09.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Polityki prawie nie słucham, wiadomości zmanipulowane - inteligentniej jak w TVP - coś przemilczą a coś uwypuklą itp, co daje efekt nierzetelności jak we wszystkich pismediach. Innych wartościowych wcześniej audycji też nie bo straciłem zaufanie a nie będę tracił czasu na sprawdzanie kim jest zaproszony gość albo czy fakty się zgadzają...coraz bardziej zawiedziony jestem Strzyczkowskim.Muzyka - ambiwalentnie, Kulka i Pietrucha dają radę .... Kordowicz to jednak już dziadek... Wrona się zna ... no jeszcze są starzy... Generalnie męczę się czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 06.09.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Jak się odsieje audycje i treści nasiąknięte ideologią to jednak jest jeszcze czego posłuchać. Dalej lubię posłuchać Katarzyny Kłosińskiej, Wojtka Manna, Henryka Sytnera czy Janusza Deblessema. Jednak coraz częściej jadąc samochodem zdarza mi się przełączać na inną stację bo to co słyszę nie trzyma w jakikolwiek sposób poziomu osiąganego latami. Stworzyli radio dla ludzi samodzielnie myślących więc teraz się nie powinni dziwić, że słuchacze się od nich odwracają. Przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.09.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Bez obaw.. przeczekamy. Wszystko kiedyś wrócic do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.11.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 To co dzisiaj usłyszałem: Piotr Bukartyk - „Hej hej hej, hej hej hej, co i raz jest nas tu mniej. Że nie wspomnę o Arturze, który nie wytrzymał dłużej. Jeśli wszystko jest all right, to gdzie jest Robert Kantereit? Rodzaj propagandowej tubki, której wciąż spadają słupki”.To już chyba ostatnia wizyta Bukartyka w 3.Czy lepiej, żeby tuzy tej rozgłośni odeszły ? Czy też lepiej mieć ciągle jakieś szczątkowe pasma, których da się jeszcze słuchać ? Czy też ktoś z nich musi zostać aby "tkankę zachować".... Wallenrodzi trójki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.11.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Chyba rozpieprzą tę naszą Trójkę do cna... Po zmianie opcji politycznej, będą powroty, ale może na tyle zadomowią się gdzie indziej, że zjawisko 'Radiowa Trójka' w starej postaci przestanie istnieć... Smutne to - a jest tak gdy ludzie mieszają się w nie swoje sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.11.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 O proszę.. nie tak dawno napisałem przeczekamy... przyznaję się - tydzień temu na przycisku nr3 zapisałem inną stację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.11.2017 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Zanim Mann powiedział kilka zdań o swoich byłych już redakcyjnych kolegach, wyemitował krótki materiał Izabeli Woźniak o jesiennej depresji. – Ale nie tylko pogoda może wpływać na złe samopoczucie. Jak wynika z państwa listów, również smutno wam jest, że nasi koledzy Robert Kantereit i Artur Andrus zostali zmuszeni do podjęcia decyzji o odejściu z Trójki. I to też nie poprawia nam tutaj nastroju. W ogóle na Myśliwieckiej coraz smutniej – powiedział Mann... Jeszcze słucham Trójki ale na te nowe audycje prowadzone przez nowych "redaktorów" mam totalną alergię i odruch natychmiastowego wyłączenia stacji. Coraz więcej jest audycji których nie można słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.11.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 No to jeszcze Zimiński odszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.11.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.11.2017 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 dzisiaj w popołudniowym programie dzwonili sami słuchacze szczęśliwi z powodu odejścia redaktorów. Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.11.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Pare dni temu, sluchacz, ktory na antenie progranu popoludnowego wyrazil żal z powodu odejscia Kantereita i Andrusa, po tych slowach przeprosil jeszcze "pana, ktory odbiera tefefony", za "drobne oszustwo" - ze powiedzial coś innego, niz mowil, ze powie Powoli, zeby wyrazić swe zdanie na antenie, trzeba bedzie uciekać się do sztuczek i forteli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.11.2017 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 żal. Bohatersko powiedziałbym że przestanę słuchać Trójki ale ... nie mam alternatywy jeśli chodzi o radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 07.11.2017 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 żal. Bohatersko powiedziałbym że przestanę słuchać Trójki ale ... nie mam alternatywy jeśli chodzi o radio. Mam to samo. Próbuję nieraz czegoś poszukać na skali, ale - kurna - nic mi nie pasuje innego niż Trójka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.11.2017 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Łukawski mnie trzyma trochę przy Strzyczkowski. Mann. Gacek. Szydło & Opszańska. Tylko obawiam się że niedługo też ich nie usłyszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 07.11.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Całe szczęście można jeszcze słuchać wybiórczo tych naszych ulubieńców i chwała im, że zachowali swoją tożsamość. Ale trzeba przyznać, że ludzi, którzy wstawiają treści, które nie pasują kompletnie do Trójki i takie 'przykazane' z góry, też jest trochę niestety. Aż się za głowę łapię nieraz... Próbowałem z Jedynką - po 3 minutach dałem spokój. Poczułem się jakbym miał 20 lat więcej.Znowu jak u fryzjera słyszę Zetkę czy coś w tym rodzaju, to czuję się 20 lat młodszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.11.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Przerzuciłam się na Radio Kraków, 3 jeszcze z przyzwyczajenia czasem włączę jak wiem, że usłyszę Łodeja, Łukawskiego, Hanke, Manna czy Gacek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts