jola_krzysiek 25.07.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 "Piosenka bez granic" również bez Antoniego Piekuta! Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 25.07.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 No i ja usłyszałem następne 'jedynie słuszne' zmiany:- jakaś dziwna dwójka (pan i pani) rozprawiają w któryś dzień tygodnia o książkach (historycznych?), w zupełnie nie-Trójkowym stylu,- niedziela rano przed 8:00 - historyczno-religijno-klasycznie-muzyczno (myślałem, że słucham Jedynki),- popisy p. Lisickiego - słucham tylko by się pośmiać. Generalnie czuć mocno odgórną rękę, forsowanie 'słusznych' tematów i treści i baaardzo mi się to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.07.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Lisicki do nie pamietm kogo (polityk PO chyba):"Czy pogratulował Pan już ministrowi Macierewiczowi niewątpliwego sukcesu jakim był szczyt NATO?"Bezstronne dziennikarstwo Psia mać... Ja nawet nie słucham go dla żartu. Nie bawi mnie jakoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 26.07.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Pamiętam ten odcinek A ten z PO: "Nie sądzę, by m. Macierewicz był dobrym ministrem. Powiem więcej - jest najgorszym ministrem." Lisicki na to: "Musimy kończyć..." 'Dziennikarstwem' bym tego nigdy nie nazwał... Edytowane 26 Lipca 2016 przez budowlany_laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.07.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Gorszego dziennikarza od Lisickiego słyszałem tylko raz... to była dziennikarka gwoli ścisłości, bodajże z Radia Koszalin. Przeprowadzała, a właściwie próbowała przeprowadzić wywiad ze starym Waglem... do momentu, aż go przerwał. Skala niekompetencji tej kobiety była powalająca Do odsłuchania na YT. A swoją drogą, z jednej strony bardzo żałuję odejść i zwolnień cenionych przeze mnie dziennikarzy to z drugiej z nostalgią powitałem ponownie Sztompkego i Kordowicza w nowych pasmach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 07.09.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ja pierdykam. Otwieram lodówkę - Lisicki. Otwieram okno - Lisicki. Włączam Trójkę - Lisicki.Wyłączam Trójkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 08.09.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Co za troglodyci...Znowu wycięli z pasma po 15 audycje, które kochamy i na które czekaliśmy...W doooopie ze słuchaczami, my robimy swoją Trójkę ! Na siłę i po swojemu !Nic to - jeszcze wszyscy znikniecie - tak jak to było drzewiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu448 26.09.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Dokładnie w tym momencie słucham trójki. Leci powtórka z ostatniej audycji młodego Beksińskiego, magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 27.09.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Też słuchałem, wspomnienia, wspomnienia....Za to z nowości - w paśmie porannym pojawiły się wiadomości dla kretynów - coś jak połączenie teleexspresu z pudelkiem....w założeniu pewnie coś lekkiego dla poprawy humoru - żenada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.10.2016 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 problem Trójki za chwile się rozwiąże. Po prostu jej nie będzie. Znika na naszych oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 31.10.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 "Papierkiem lakmusowym przekroczenia granicy przyzwoitości, będzie decyzja o zabraniu swojego głosu anonsującego Trójkę, przez Zamachowskiego..." Pozwoliłem sobie zacytować siebie samego z maja... i stało się ...Praktycznie nie słucham już wiadomości w Trójce bo straciły dla mnie wiarygodność... Audycje słowne właściwie wyciszam... pozostała tylko muzyka..Tak się zastanawiam czy tuzy Trójki zastanawiają się nad jej opuszczeniem ? Oczywiście rozumiem, że to jednak praca, kredyty, rodzina itd. ale czy warto swoim nazwiskiem firmować tą coraz bardziej wydmuszkę tamtej radiostacji ? Trudne decyzje, ale myślę, że się nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.10.2016 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Jakoś odejscie Nogasia przelało u mnie czarę goryczy. Mam was w dupie pisowcy towarzysze. Trza do wyborów przetrwać a potem może sytuacja powróci do normalności. Następną osobą do odejścia jest chyba P. Beata Michniewicz. W ostatnim śniadaniu pisowski towarzysz upomniał Ją że źle prowadzi audycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.10.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Mam takie same odczucia. Moja Trójka przestała być moją. Dziś musiałam wcześniej wstać (po 4) i to co leciało na antenie, to jakaś masakra! Jak lubię Łodeja, tak musiałam wyłączyć.A kiedyś słyszałam reklamę pielgrzymki pokutnej do Częstochowy.Coraz częściej nie chce mi się tego radia słuchać.Wg mnie kolejny do odsiewu to Mann. Jestem zdziwiona, że wciąż jeszcze prowadzi audycje, bo już kilka razy nie bał się skomentować dobrej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 31.10.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Mi też żal Nogasia, Margana, Zaborskiego i innych. Do tego mam parę typów nowych/"słusznych" audycji/prowadzących, które od razu wyłączam, gdy tylko się zaczną.Co robić? Osobiście bojkotuję te nowe audycje "jedynie słuszne", a zostaję wierny starym, ulubionym prowadzącym. Czego nie słucham:- Lisickiego,- tego co nadają w niedzielę przed 8:00 - jest jedna stacja w Toruniu dla takich tematów,- tej dwójki, co czytają z kartek o książkach historyczno-patriotycznych,- pana, który zastąpił Margana i wciska tylko francuską muzę sprzed 30 lat,- i jeszcze parę innych.I dlaczego, się pytam, 'Na trzecim biegu' wyleciało z piątku z 14:45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.10.2016 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Bo prezes nie uważa samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.11.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Mam takie same odczucia. Moja Trójka przestała być moją. Niestety podpisuję się pod tym stwierdzeniem. Pozostaję już tylko przy audycjach muzycznych, a właściwie przy panu Piotrze Kaczkowskim. Dziś dotarła informacja, że swój głos wycofał z dżingli reklamujących "Trójkę" Zbigniew Zamachowski. Nie chce by jego osoba kojarzyła się z radiem jedynej słusznej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeo3 03.11.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 A co się stało z Trzema wymiarami gitary? Dawno wypadły z ramówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.11.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Niestety Trzy wymiary... to już historia, podobnie cyber trójka już bez Damiana Kwieka. Swoją drogą jeżeli ktoś pozbierałby trójkowe spadające gwiazdy w jednym miejscu, nawet w komercyjnej rozgłośni, zrobiłby chyba niezły interes i niezłe radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.11.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Widzieliście? http://www.facebook.com/RatujmyTrojke/ Dzięki tej stronie wiem, że Matka Polka Feministka publikuje w necie https://soundcloud.com/user-209458273 Mam nadzieję, że nasi ulubieni dziennikarze nie złożyli broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.11.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Za to Trójka zatrudnia dziennikarskie gwiazdy! Po raz pierwszy udało mi się wysłuchać audycji "Trójka na poważnie" prowadzonej przez Wojciecha Reszczyńskiego. Niestety temat przedstawiono zbyt jednostronnie i zadziwiła mnie informacja redaktora prowadzącego, a raczej pean na rzecz pewnego powiatowego miasta na północny wschód od stolicy, którego zasługą (niewątpliwą) jest posiadanie dwóch rond: jednego imieniem Zygmunta Szyndzielorza Łupaszki a drugiego: Lecha Kaczyńskiego (audycja o Narodowych Siłach Zbrojnych)Mimo wszystko mam nadzieję że Reszczyński wprowadzi trochę jakości do upadającej rozgłośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts