Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJKA - elitarny klub słuchaczy budujących:-)

coulignon

Recommended Posts

Najbardziej lubilam nocne audycje Piotra Kaczkowskiego i Mini Max .

Wiele , bardzo wiele bym dala za to , zeby te czasy wrocily .

Trojki kiedys sluchalo sie zawsze i wszedzie , ale teraz to juz jak dla mnie inne radio .

Fajne byly tez audycje w soboty rano Mann z Alicja R-M sobie plotkowali .

Gdyby Kaczkowski zaczal znowu prowadzic nocne audycje z taka muzyka jak kiedys nie spalabym po nocach :p

echhh

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też - ale żona nie :( Skomercjalizowała się teraz Trójka i niestety jest bardziej "dla ludu" - reklamy musza się sprzedawać. Jak chcę posłuchać Marka N. lub Wojciecha M. przełączam się na odpowiednie stacje. Trójka jest chyba ostatnią stacją gdzie można usłyszeć reportaż radiowy.

Kiedyś takiej Trójki to się znało program radiowy na pamięć...:cry:, teraz w radiu nie ma programu - reklama, newsy, reklama, kawałek muzyki, reklama, itd..

nie słucham już trójki

nie trawię nowych stylów muzycznych - zgadzam się np. z panem Witoldem Pyrkoszem, ze rap - to takie muzyczne gów.no.

chociaż w latach 80-tych byłem wiernym fanem słuchającym zawsze i wszędzie, kiedy tylko była możliwość słuchania radia. ale w latach 90-tych nie miałem możliwości słuchania, bo byłem za granicą, a po powrocie do kraju stwierdziłem, że to już nie to... a późniejsze eksperymenty tylko mnie rozdrazniły i zniechęciły ostatecznie.

PS. matulo derechtorko! 100 lat a okazji 1000 postów! :D

Kanał lewy... sszszszssss ... kanał prawy... szszszssss... Studio Stereo zaprasza...

Rycerzy trzech, Kmicic, Wołodyjowski, Zagłoba...

ParaMęt pikczers present-uje...

Kolega Kierownik, Kolega Tłumacz, Kolega Inteligent, Koleżanka Małżonka...

Będąc młodą lekarką...

Matriarchat, Enklawa, Świnka, Agent dołu...

Kaczkowski nadaje :)

MiniMax był wczoraj wieczorem. Ale najlepszy mini max nadawany był po koncercie genesis. Powtrót do domu, w samochodzie wszyscy zasnęli, jazda za kierownicą w majtkach bo spodnie przemoczone, z głośników mini max i komentarze na gorąco tuż po wyjściu ze 'śląskiego' - rewelacja.

Dracula był dziś z rana :p

Praktycznie nie ma innego radia dla mnie

• 1 month później...
Trójka .... to moja młodość :D tyle wspomnień :roll:

pamietam dzien matury .....o 7,oo rano slońce za oknem a w radio MANHATTAN TRANSFER Chanson d'amur

http://andante.wrzuta.pl/audio/hXYUYctOET/the_manhattan_transfer_-_chanson_d_amour

to był cudowny maj 1982 :D

... cholerka ... ja tez mature wtedy mialem ... i to o 7dmej mowisz grali ?:) ...

Trójka .... to moja młodość :D tyle wspomnień :roll:

pamietam dzien matury .....o 7,oo rano slońce za oknem a w radio MANHATTAN TRANSFER Chanson d'amur

http://andante.wrzuta.pl/audio/hXYUYctOET/the_manhattan_transfer_-_chanson_d_amour

to był cudowny maj 1982 :D

... cholerka ... ja tez mature wtedy mialem ... i to o 7dmej mowisz grali ?:) ...

na 100% grali ...pamietam jak dziś :lol:

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...