rrmi 02.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Najbardziej lubilam nocne audycje Piotra Kaczkowskiego i Mini Max . Wiele , bardzo wiele bym dala za to , zeby te czasy wrocily . Trojki kiedys sluchalo sie zawsze i wszedzie , ale teraz to juz jak dla mnie inne radio . Fajne byly tez audycje w soboty rano Mann z Alicja R-M sobie plotkowali . Gdyby Kaczkowski zaczal znowu prowadzic nocne audycje z taka muzyka jak kiedys nie spalabym po nocach echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek z Otwocka 02.09.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Się chowałem na El-muzyce Pana Kordowicza, filmowej Pana Sztompke i oczywiście country Pana Korneliusza Pacudy.Codziennie słucham TRÓJKI i staram się doszukać tamtych klimatów... Kaczkowski na prezydenta!!! Przepraszam, sie wyrwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I ja się dopisuję. Pamiętacie "teatrzyk Zielone oko" w piątki po liście ??? Uwielbiam pana Józka i prognozy pogody Wojciecha Manna A jesteś w stanie je zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tez nie przesadzałbym z tą elitarnością - wystarczy spojrzeć na rankingi popularności. Tez mogę rzec że to Niedźwiedzki i Beksiński ukształtowali mój gust muzyczny. A pamieta ktoś "nie tylko dla orłów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tez nie przesadzałbym z tą elitarnością - wystarczy spojrzeć na rankingi popularności. Tez mogę rzec że to Niedźwiedzki i Beksiński ukształtowali mój gust muzyczny. A pamieta ktoś "nie tylko dla orłów"? jak spojrzysz w mój poprzedni post to b edziesz wiedzeć kto pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 04.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja też - ale żona nie Skomercjalizowała się teraz Trójka i niestety jest bardziej "dla ludu" - reklamy musza się sprzedawać. Jak chcę posłuchać Marka N. lub Wojciecha M. przełączam się na odpowiednie stacje. Trójka jest chyba ostatnią stacją gdzie można usłyszeć reportaż radiowy. Kiedyś takiej Trójki to się znało program radiowy na pamięć..., teraz w radiu nie ma programu - reklama, newsy, reklama, kawałek muzyki, reklama, itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jeśli już słucham to trójki ale już z mniejszą przyjemnością niż kiedyś a programu już wcale nie znam, i nie zawsze wiem kogo słyszę i nie wszystkich lubię ale przyzwyczaiłam się jak do starych kapci i nieprędko wyrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 nie słucham już trójki nie trawię nowych stylów muzycznych - zgadzam się np. z panem Witoldem Pyrkoszem, ze rap - to takie muzyczne gów.no. chociaż w latach 80-tych byłem wiernym fanem słuchającym zawsze i wszędzie, kiedy tylko była możliwość słuchania radia. ale w latach 90-tych nie miałem możliwości słuchania, bo byłem za granicą, a po powrocie do kraju stwierdziłem, że to już nie to... a późniejsze eksperymenty tylko mnie rozdrazniły i zniechęciły ostatecznie. PS. matulo derechtorko! 100 lat a okazji 1000 postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 05.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tylko trója i rmf-classic wchodzi u mnie w gre, codziennie w pracy absolutnie tylko 3 , obok w pokoju leci inny chłam co to podobny jeden do drugiego...nawet nie rozróżniam tych pozostałych stacji!!! Ale cóż jestem grubo po 30 -stce więc pewnie nie znam się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 05.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Kanał lewy... sszszszssss ... kanał prawy... szszszssss... Studio Stereo zaprasza... Rycerzy trzech, Kmicic, Wołodyjowski, Zagłoba... ParaMęt pikczers present-uje... Kolega Kierownik, Kolega Tłumacz, Kolega Inteligent, Koleżanka Małżonka... Będąc młodą lekarką... Matriarchat, Enklawa, Świnka, Agent dołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 I Manio dzisiaj z rana był - pewnie z urlopu wrócił a z nim Dracuula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 i jeszcze mi się przypomniało !! Żelazny Karzeł WASYL i Baronowa von Szlochen z baronem von Chlipen no tak, chociaż ja zawsze czekałem na Trio (Ojciec, wuj i stryjo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 12.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kaczkowski nadaje MiniMax był wczoraj wieczorem. Ale najlepszy mini max nadawany był po koncercie genesis. Powtrót do domu, w samochodzie wszyscy zasnęli, jazda za kierownicą w majtkach bo spodnie przemoczone, z głośników mini max i komentarze na gorąco tuż po wyjściu ze 'śląskiego' - rewelacja. Dracula był dziś z rana Praktycznie nie ma innego radia dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ross-mówki i Gajowy Marucha i partnerujący młodej lekarce Jan Kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 słucham i uwielbiam od małego ( ojciec też słuchał) uważam, że od jakiegoś czasu znowu wychodzą na właściwe tory... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_BMBJ_ 13.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Trójka .... to moja młodość tyle wspomnień pamietam dzien matury .....o 7,oo rano slońce za oknem a w radio MANHATTAN TRANSFER Chanson d'amur http://andante.wrzuta.pl/audio/hXYUYctOET/the_manhattan_transfer_-_chanson_d_amour to był cudowny maj 1982 ... cholerka ... ja tez mature wtedy mialem ... i to o 7dmej mowisz grali ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Trójka .... to moja młodość tyle wspomnień pamietam dzien matury .....o 7,oo rano slońce za oknem a w radio MANHATTAN TRANSFER Chanson d'amur http://andante.wrzuta.pl/audio/hXYUYctOET/the_manhattan_transfer_-_chanson_d_amour to był cudowny maj 1982 ... cholerka ... ja tez mature wtedy mialem ... i to o 7dmej mowisz grali ? ... na 100% grali ...pamietam jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 01.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 my tylko z Trojka ... no i z Teleexpressem do obiadu Moj maz to z samego rana w sobote Trojke wlancza abym budzac sie mogla posluchac co w polityce sluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagers77 27.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jestem zarażony Trójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tylko zagadkowa niedziela to już nie to samo.Teraz więcej gadania aniżeli zagadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts