rrmi 27.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kaczkowski nadaje MiniMax był wczoraj wieczorem. Ale najlepszy mini max nadawany był po koncercie genesis. Powtrót do domu, w samochodzie wszyscy zasnęli, jazda za kierownicą w majtkach bo spodnie przemoczone, z głośników mini max i komentarze na gorąco tuż po wyjściu ze 'śląskiego' - rewelacja. Dracula był dziś z rana Praktycznie nie ma innego radia dla mnieA ja pamietam noc po koncercie Oldfielda . PK nadawal z wozu transmisyjnego stojacego kolo Spodka. Tylko my w hotelu zaczelismy imprezowac i nie bylo kiedrowcy , zeby pojechac i chociaz jednym okiem zobaczyc czlowieka historie /jak dla mnie/. W kolejna sobotnia noc cala audycja byla o koncercie .Mialam szczescie dodzwonic sie i pogadac z PK . Dla mnie to przezycie na miare nie wiem czego. Nie zapomne nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Muzyka nasza i naszych przyjaciół, Co wieczór powieśc w wydaniu dzwiękowym Bielszy odcień bluesa, i wiele wiele innych, ale też mam wrażenie, że to nie to samo że kiedyś było lepiej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mam podobne odczucia i choć uwielbiam trójkę, to trochę denerwuje mnie że w niektórych sprawach upodabniają się do stacji komercyjnych Ale i tak będą moim ulubionym radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 27.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jak mam po hotelach dostęp do netu, słucham zawzsze wieczorem... TV rzadko wtedy oglądam ( niekiedy brak anglojęzycznych programów ) ostatnio świetny koncert Ayo, a teraz Oszibarack ( tu akurat niezbyt moje terytorium ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 28.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ja dziś rano załkałam ze śmiechu po kolejnym spotkaniu z dr. Kruszewiczem. Historia Pelka zgarniającego do dzioba kilka razy dziennie młodego bociana mnie rozłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.11.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kruszewicz przeszedł sam siebie. Powiedział cos w stylu że nie lubił Pelka bo ten kradł mu ołówki. "A moje ołówki to świętość!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Aa .. to ja .. chciałam się tylko zapisać do KLUBU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 21.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ponad 35 lat słuchania, już teraz we 4, bo dzieci tak wychowałam, że nawet jak coś tam innego im zapachnie to tylko chwila i powrót do trójki.A pani Eliza i pan Sułek... i sto innych. Nawet jak się wściekam na zmiany to krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no trochę nas tu przybywa Kto był na obozie Trójkowym na Hali Szrenickiej? Coś niesamowitego! Tyle Trójkowiczów w jednym miejscu... No i tam poznałem swoją Dziewczynę. Te romantyczne chwile przy gotowaniu 120 litrów grzańca z wina marki wino.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Muzyka nasza i naszych przyjaciół, Co wieczór powieśc w wydaniu dzwiękowym Bielszy odcień bluesa, i wiele wiele innych, ale też mam wrażenie, że to nie to samo że kiedyś było lepiej, Jasne że było lepiej.. tyle lat na karku mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 28.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a pamięta ktoś jeszcze Rycerzy trzech i inne wiersze Andrzeja Waligórskiego? A trzy kwadranse jazzu codziennie (!) po 20 (!). Szkoda, że to okroili. Ale i tak mając porównanie z innymi komercyjnymi stacjami Trójka pozostaje bezkonkurencyjna. No może jedynie TOK FM ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 28.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a ja mogę się pochwalić 1309 egzemplarzem "Rozmów Trzecich" Kaczkowskiego. wyśmienita lektura.polecam. i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Muzyka nasza i naszych przyjaciół, Co wieczór powieśc w wydaniu dzwiękowym Bielszy odcień bluesa, i wiele wiele innych, ale też mam wrażenie, że to nie to samo że kiedyś było lepiej, Jasne że było lepiej.. tyle lat na karku mniej. Ty, to mi wieku nie wypominaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 to ja się dopiszę, sam nie wiem czemu dopiero dzisiaj słucham głownie w robocie, a że pracuję zmianowo to słucham całą dobę no i w samochodzie jak jadę sam, reszta rodziny antyTrójkowa żona tylko w piątki rano nie oponuje jak nadaje W.M no i dr Kruszewicza słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To ja się zapisuję bo słucham nałogowo, ulubione audycje to: Noc Muzycznych Pejzaży - Piotrka Kosińskiego Minimax- Piotra Kaczkowskiego Ale także: Trzecia strona księżyca i Mikrokosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.02.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 to ja się dopiszę, sam nie wiem czemu dopiero dzisiaj słucham głownie w robocie, a że pracuję zmianowo to słucham całą dobę no i w samochodzie jak jadę sam, reszta rodziny antyTrójkowa żona tylko w piątki rano nie oponuje jak nadaje W.M no i dr Kruszewicza słucha Ożeniłeś się a Ona nie słucha Trójki????????? O kurde.... Możemy jakos pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.02.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wczoraj Baron i Olszański podowali prognozę pogody. Baron: Dzisiaj niskie ciśnienie. A co jest Michał najlepsze na niskie ciśnienie?? Olszański (bez zastanowienia) Seks! Potem Olszański się ugotował i nie za bardzo był w stanie podawać temperatury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mi się podobało, jak również w ostatni czwartek, Łukawski oznajmił, że dziś Wojciech Zimiński ma w studiu przy sobie instrument, na co Zimiński wypalił, że on instrument ma zawsze przy sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak mogłam nie zauważyć? Słucham odkąd pamiętam. W ostatnich latach nie rzadko przez internet (niezbędna dawka tlenu). Już nie cała trójka mi się podoba tak jak kiedyś, ale wciąż są audycje, od których dusza mi się śmieje od ucha do ucha. Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem.na smutki w piątkowe wieczory można się przełączyć na "tradycyjną" listę przebojów z Markiem i nawet Halinką D. A potem spokojnie wrócić na sobotnie śniadanie w Trójce. Chociaż jak słyszę w niedzielny wieczór początek audycji piosenek zbyt podobnych to od razu się przełączam. Żonka też nie może zdzierżyć strefy bez angola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts