bratki 09.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem.na smutki w piątkowe wieczory można się przełączyć na "tradycyjną" listę przebojów z Markiem i nawet Halinką D. A potem spokojnie wrócić na sobotnie śniadanie w Trójce. Oczywiście, że się przełączamy! Ale smutno... Tak jakoś: wbrew naturze to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tak prawdę mówiąc, to wolę Barona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tak prawdę mówiąc, to wolę Barona, Ja też, zdecydowanie Marek N. jest już dla mnie zbyt gwiazdorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.02.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie wiem..... Kiedys uwielbiałem Barona a teraz w porannych audycjach jest taki..... taki.... uduchowiony.... uwznioślony..... Taki jakby za dużo z Kydryńskim przebywał Ale i tak lubię ich wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czytałem Was, czytałem... nie pisałem, bo trójki nie słucham, chociaż kiedyś byłem jej fanatycznym fanem. Ale było, minęło. Dziś jest dla mnie zbyt awangardowa, a ja zbyt się zestarzałem.Wolę słuchać Marka Gaszyńskiego na jedynce. I w ogóle ten repertuar z lat 60 - 90 bardziej mi leży. Poza tym lubię radio "gadane" i grane, a nie tylko grane.Żeby nikt nie mówił, że nie wiem co dobre, to oświadczam, że w ciągu ostatnich lat były takie okresy 14-to dniowe, kiedy słuchałem WYŁĄCZNIE RMF, Zetki, Trójki i parę regionalnych (po dwa tygodnie KAŻDĄ)dłużej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mnie zawsze się wydawało, że w 3ce dużo gadają czasem aż za dużo. Np w sobotę rano od 9 do 11 o polityce. masakra pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mnie zawsze się wydawało, że w 3ce dużo gadają czasem aż za dużo. Np w sobotę rano od 9 do 11 o polityce. masakra Lepsza polityka w sobotni poranek aniżeli w niedzielny jak to już bywało. Dużo gadają ale moim zdaniem różne ciekawe i różnorodne tematy omawiają. Czasami może zbyt tendencyjnie do tematu podchodzą. Ale ciekawych rzeczy można posłuchać. I książkę czytaną mają przed 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.02.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 obóz Trójkowy - kilka migawek: http://www.youtube.com/watch?v=Q3fW6esXBKw&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1923682,327,item.html Skowron odwołany! Mam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ja tez . nie jestem fanka Skowronskiego - a szczegolnie po pewnym fatalnym wywiadzie z Lechem Walesa . Ale zawrocil 3ke na dobre tory , wrocili fajni ludzie. A tu Magda Jethon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 27.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i ja się dopiszę do klubu Uwielbiam to radio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 mi podpadł po aferze z tasmami Beger. To było w czwratek. W piątek o 7 rano Skowroński przypadkiem wpadł do studia (program prowadził Mann, Skowroński nie prowadził wtedy żadnej audycji) i zaczął tłumaczyć słuchaczom otaczający świat... Ze te taśmy to taka ściema.... że nic się nie stało... więc wtedy było widać komu zawdzięcza tą posadę. Ale to on wprowadził Trójke na właściwe tory. To on sprawił że radio nie poszło w strone komerchy. I chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pożyjemy, zobaczymy.. Mann sie zastanawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i połowa publicystów już profilaktycznie pozegnała się ze słuchaczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i połowa publicystów już profilaktycznie pozegnała się ze słuchaczami...No właśnie. Tutaj mamy wątek e-Mandzi o pożegnaniu się Jachowicza z dzisiejszego poranka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3148342#3148342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To i ja do klubu wstępuję zwłaszcza, że elytarny łon Że ja durna wcześniej o nim nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.03.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 bo my tu tak w kąciku, po cichutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 bo my tu tak w kąciku, po cichutku... To ja też, tak po cichutku bedę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Runner72 13.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Trojka jest OK Dla mnie od ponad 20 lat radio Nr1, czyli od dziecka. Wiele wspomnień, audycji, osób. Nie wszytko mi się w niej podoba, kiedyś była ciekawsza, a może człowiek był nastolatkiem i miał inne patrzenie na świat Nie znoszę polityki i sobotniego rannego paplania tych gałganów w naszej Trójce. Brr!!! Do końca życia będę pamiętał grudniowe popołudnie, śnieżek zalega, biało, czerwony zachód słońca. Jestem na swojej biegowej trasce, rozgrzany 20 czy 30 km w nogach, endorfiny buzują w głowie a w słuchawkach Trójkowy top wszechczasów. Pięknie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 bo my tu tak w kąciku, po cichutku... To ja też, tak po cichutku bedę pisać. A ja będę po cichutku czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts