Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJKA - elitarny klub słuchaczy budujących:-)

coulignon

Recommended Posts

Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem.
na smutki w piątkowe wieczory można się przełączyć na "tradycyjną" listę przebojów z Markiem i nawet Halinką D. A potem spokojnie wrócić na sobotnie śniadanie w Trójce.

Oczywiście, że się przełączamy! :) Ale smutno... Tak jakoś: wbrew naturze to jest. :roll:

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czytałem Was, czytałem... nie pisałem, bo trójki nie słucham, chociaż kiedyś byłem jej fanatycznym fanem. Ale było, minęło. Dziś jest dla mnie zbyt awangardowa, a ja zbyt się zestarzałem.

Wolę słuchać Marka Gaszyńskiego na jedynce. I w ogóle ten repertuar z lat 60 - 90 bardziej mi leży. Poza tym lubię radio "gadane" i grane, a nie tylko grane.

Żeby nikt nie mówił, że nie wiem co dobre, to oświadczam, że w ciągu ostatnich lat były takie okresy 14-to dniowe, kiedy słuchałem WYŁĄCZNIE RMF, Zetki, Trójki i parę regionalnych (po dwa tygodnie KAŻDĄ)

dłużej się nie da

Mnie zawsze się wydawało, że w 3ce dużo gadają :cry: czasem aż za dużo.

Np w sobotę rano od 9 do 11 o polityce. masakra

Lepsza polityka w sobotni poranek aniżeli w niedzielny jak to już bywało.

Dużo gadają ale moim zdaniem różne ciekawe i różnorodne tematy omawiają. Czasami może zbyt tendencyjnie do tematu podchodzą. Ale ciekawych rzeczy można posłuchać. I książkę czytaną mają przed 21.

• 2 weeks później...

mi podpadł po aferze z tasmami Beger. To było w czwratek. W piątek o 7 rano Skowroński przypadkiem wpadł do studia (program prowadził Mann, Skowroński nie prowadził wtedy żadnej audycji) i zaczął tłumaczyć słuchaczom otaczający świat... Ze te taśmy to taka ściema.... że nic się nie stało... więc wtedy było widać komu zawdzięcza tą posadę. :evil:

Ale to on wprowadził Trójke na właściwe tory. To on sprawił że radio nie poszło w strone komerchy. I chwała mu za to.

• 2 weeks później...

Trojka jest OK :) Dla mnie od ponad 20 lat radio Nr1, czyli od dziecka. Wiele wspomnień, audycji, osób. Nie wszytko mi się w niej podoba, kiedyś była ciekawsza, a może człowiek był nastolatkiem i miał inne patrzenie na świat :p

Nie znoszę polityki i sobotniego rannego paplania tych gałganów w naszej Trójce. Brr!!!

Do końca życia będę pamiętał grudniowe popołudnie, śnieżek zalega, biało, czerwony zachód słońca. Jestem na swojej biegowej trasce, rozgrzany 20 czy 30 km w nogach, endorfiny buzują w głowie a w słuchawkach Trójkowy top wszechczasów. Pięknie było 8)