e-Mandzia 16.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kozy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 http://w376.wrzuta.pl/audio/0XDiNUsWFSq/regueton_-_chacarron_macarron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A ktoś wie co jest dokładnie Kaczowskiemu i kiedy będzie z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A ktoś wie co jest dokładnie Kaczowskiemu i kiedy będzie z nami? Pan Piątrek, to taki tajemniczy raczej - brakuje Go fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 13.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ktoś wie co jest dokładnie Kaczowskiemu i kiedy będzie z nami? No własnie Oczywiscie ma prawo do prywatnosci ale generalnie moze mozna mu pomoc jakoś - najrozniejsi ludzie go lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To i ja do klubu wstępuję zwłaszcza, że elytarny łon Że ja durna wcześniej o nim nie wiedziałam i ja wstępuję......i też niestety wcześniej nie wiedziałem. Słucham w pracy, w aucie, na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paczka 01.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam się w KLUBIE.Przez kilka miesięcy , jakieś 10 lat temu musiałam wstawać o szóstej rano i co poniedziałek 3ka startowała kawałkiem Monty Pythona " Always look on the bright side of life". Aż chciało się wstawać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i ja się z trójeczką przeprosiłam jeno ichnich bab nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 e'tam babeczki w "trójce" są fajne np. Szydełko w Programie Alternatywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 jeno ichnich bab nie lubię oooo to to weźmy na ten przykład Beatę Michniewicz - pyskate to to okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 oooo to to weźmy na ten przykład Beatę Michniewicz - pyskate to to okrutnie ano, dokucza tym wszystkim nierobom z Wiejskiej a tak poważnie, jeśli denerwują Was babeczki z 'trójki" to które dziennikarki radiowe są OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 oooo to to weźmy na ten przykład Beatę Michniewicz - pyskate to to okrutnie ano, dokucza tym wszystkim nierobom z Wiejskiej się zgadza, wszystko się zgadza, że nieroby i że z Wiejskiej i że dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 oooo to to weźmy na ten przykład Beatę Michniewicz - pyskate to to okrutnie ano, dokucza tym wszystkim nierobom z Wiejskiej a tak poważnie, jeśli denerwują Was babeczki z 'trójki" to które dziennikarki radiowe są OK?? no właśnie chyba żadne chyba musi babski głos mi nie leży a może grymaśna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .....no właśnie chyba żadne chyba musi babski głos mi nie leży ...: na 95% spodziewałem się takiej odpowiedzi ale owszem coś w tym jest, że męskie glosy w radio "bardziej pasują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ale owszem coś w tym jest, że męskie glosy w radio "bardziej pasują" - to fakt , ale Grażyna Dobroń, brzmi całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dobroń to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziś Dobroń przez moment razem z Olszańskiem ....całkiem przyjemny radiowy duet. Michał Olszańskie w tym tygodniu codziennie ma przed południem audycje, muszę przyznać ze jego preferencje muzyczne chyba w 90% pokrywają się z moimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Callahan 30.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja z kolei jestem z młodego pokolenia i zawsze byłem i zawsze będę związany z trójką. Bo tylko tam prowadzą reportaże (które niestety troszkę upadły za czasów Skowrońskiego), ciekawe audycje i przede wszystkim dobrą muzykę, a nie wszędobylski pop z zetki czy rmfu. Może i została skomercjalizowana. Ale dalej dba o styl. To chyba jedyna stacja o tak dużym zasięgu, która nadaje także poza dużymi miastami, a jednocześnie nie nadaje papki. Gdzie indziej czytają książki na antenie? Gdzie indziej lecą kabarety? Ta stacja jest po każdym względem wyjątkowa. Kto ma już nowy kubek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Callahan 02.08.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Miałbym do rozdania 2-3 trójkowe kubki z całkowicie nowej serii "jeszcze pachną świerzością ;)". Jak ktoś chce, to niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 18.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To ja chcę taki kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts