Callahan 19.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Teraz to ja ich już nie mam ;/ Prawie 2 tygodnie trzymałem 3 kubeczki, ale nikt się nie zgłosił to dałem je znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 01.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 oj zapisuję się do Was! kocham Trójkę! w trójce nie ma nachalnych prezenterów, jest fajna muzyka - kocham Gossip teraz puszczaja Pearl Jam. czatowałam na motorzystów ...tylko u mnie w pracy wola RMF lub ESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 04.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 hej!dzisiaj "Pan Piątek" zadzwonił do trójki!!!wygląda,że czuje się dobrze ale czeka go jeszcze jedna operacja.Zdrowia życzę Panie Piotrze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 01.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O kurcze, fajny temat. mam nadzieję, że mogę sie zapisać do Trójkowego grona. Trójki słucham od wczesnych lat 80tych ( z małą przerwą). Uważam, że nie ma lepszego radia w naszym kraju. Kilka postów wyżej zauważyłem dyskusję na temat M.Niedźwieckiego i muszę przyznać, że jakoś nie żałuję jego odejścia z tego radia. fakt..., wychowałem się na Liście Przebojów Trójki, można powiedzieć, że Niedźwiecki ukształtował mnie muzycznie. Ale te ostatnie lata to wg mnie nie była już Lista Trójki tylko Lista Przbojów Marka Niedźwieckiego. Miałem wrażnie, że narzuca słuchaczom swój gust muzyczny, a z lansowaniem Katie Melua to już najnormalniej przegiął. Baron doskonale daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja nie mogę doczekać się gdy Szydłowska wróci do programu alternatywnego po macierzyńskim A słucha ktoś strefy rokendrola wolnej od angola?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 02.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja się zastanawiałem co się dzieje z Szydłowską, fakt... dobra z niej dziennikarka. Strefy rokendrola............ też słuchałem kilka razy- fajna rzecz. Ja to raczej progresywny jestem, więc "Noc muzycznych pejzaży" najbardziej mi pasuje, tylko Jezu.....jak późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nowy szef "Trójki" Jacek Sobala wprowadza od marca nowy program publicystyczny. I nowych prowadzących, w większości z "Rzeczpospolitej". - "Trójka" musi być mądra - uzasadnia Sobala. Prowadzącymi w nowym paśmie audycji publicystycznych, jak napisała "Rzeczpospolita", mają być: Tomasz Sakiewicz, redaktor naczelny "Gazety Polskiej", Daniel Passent z "Polityki", Andrzej Jonas, redaktor naczelny "Warsaw Voice", oraz być może Stanisław Janecki, b. redaktor naczelny "Wprost". W piątek program będzie miał aż dwóch gospodarzy. W tych rolach czwórka z "Rzeczpospolitej": Bronisław Wildstein, Marek Magierowski, Tomasz Wróblewski i Rafał A. Ziemkiewicz. ... ... Dziennikarze w "Trójce" są oburzeni: - Sobala, przyjmując nowych współpracowników, te koszty zwiększa. Sobala oddaje program ludziom spoza "Trójki", i to w większości o zdeklarowanych propisowskich poglądach. A przy milczącej aprobacie lewicy programowo skręca na prawo - mówi jeden z dziennikarzy. ... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7585838,_Trojka__skreca_w_prawo_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ehhh gadające mądre głowy nie dla mnie, tylko dlaczego akurat Rzepa ma dostać czas antenowy w trójce??......bo PiS zawarł układ z SLD? pozostaje więc na czas "nowego program publicystycznego" przełączyć radio na inny kanał .....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 22.02.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 I tak oto zachłanni politycy psują coś, na co wiele osób pracowało przez długi czas- ZAUFANIE. Nie wystarcza im już TVPiS, żenujące Wiadomości wychwalające pod niebiosa Kaczorów, mało im "obiektywnej" "Rzepy", trzeba teraz sięgnąć po radio. A kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kryzys w "Trójce". Sobala zawiesił Sosnowskiego za wypowiedź dla "Gazety" http://wyborcza.pl/1,75248,7590473,Kryzys_w__Trojce___Sobala_zawiesil_Sosnowskiego_za.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A dzisiaj rano nie było Manna. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7616485,Bedzie_strajk_w_Trojce__Konflikt_pracownikow_z_zarzadem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tylko Kruszewicz został ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cóż... mam nadzieje, że oszołomy ustąpią i Trójka nie zamilknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Oszołomy mają to do siebie że nie lubią ustępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a Pan Bukartyk zaśpiewał polityczną balladę gdzie padło zdanie "albo zapiszesz się do świń albo giń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A dzisiaj rano nie było Manna. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7616485,Bedzie_strajk_w_Trojce__Konflikt_pracownikow_z_zarzadem.html podobno przeziębiony z lekka jest ... mam nadzieję, że to nie dyplomatyczna choroba po tym wywiadzie w Newsweek'u i że wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ... Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem. Marek wraca na antene 01 kwietnia ) To nie prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ... Małż też trójkowy, choć bardzo tęskni za Markiem. Marek wraca na antene 01 kwietnia ) To nie prima aprilis Czytałam wywiad z M. Podjął decyzje o powrocie i podpisał umowe jeszcze z stara dyrekcją. To słyszeliscie: http://duzepe-igs-djspox.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTcyODgsdXR3b3IsMTU4NDAxLmh0bWw= reakcja radiowców poprzednio uraczonych obecnym dyrektorem Trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 07.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Slucham tego radia codziennie od ok 7,30 do 21,00.Nauczylam spac dziecko przy radio, abym tylko miala mozliwosc sluchania Trojki. Nie lubie jedynie sobotnich porankow z polityka. Przebojem w naszej rodzinie jest ..." Wyprawa, to powazna sprawa"..... z Zagadkowej Niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja odwrotnie - dla mnie "nowa" Trójka jest strawna jedynie wieczorami i nocą, za dnia za wiele gadaniny Właśnie słucham "Strefy rokendrola wolnej od Angola" i chichram się co chwila bo taka muza niemalże nie występuje w tym mainstreamowym eterze a jak mnie 3-ka nawet nocą znudzi, to przerzucam na >> http://www.polskieradioeuro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts