coulignon 20.01.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ja mam tak samo. Tylko zupełnie odwrotnie. Oprócz Strzyczkowskiego którego uważam za mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 20.01.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ja mam tak samo. Tylko zupełnie odwrotnie. Oprócz Strzyczkowskiego którego uważam za mistrza! no jak tak samo, jak odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 20.01.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja również za jednymi mniej przepadam, innych bardziej lubię. Z audycji 'Do południa' zdecydowanie moim faworytem jest Paweł Drozd - dyżur zawsze z jakimś egzotycznym gościem, podróżnikiem, do tego garść ciekawych, nietypowych informacji o ciekawostkach ze świata + poczucie humoru, które lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 28.10.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Hey Trójkowicze,czy nie obawiacie się ponownych zakusów na Trójkę ?I nie chodzi mi wcale o kierownictwo, tylko o KANON i próby kolejnego formatowania tej rozgłośni w kierunku RMF czy ZET.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.11.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Myślę, że obecna formuła radia sprawdza się w 100%, przecież radio to też misja, o którą trudno w RMF czy zetce. Zakusy polityczne na pewno będą, tym bardziej, że Trójka jest radiem niepokornym jednak nie angażującym się "po stronie" tylko zwalczającym aberracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.03.2016 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 no i zaczęła się karuzela. Jerzy Sosnowski który w czasie ostatniego skoku na radio w 2010 roku był przewodniczącym związku zawodowego został zwolniony . Wtedy "tylko" go zawiesili. Władza dwa razy nie popełnia błędu. A do kompletu "redaktor z tezą" Lisicki głoszący swe mądrości. Zaczyna się to samo co w 2010 roku. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.03.2016 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 I wydaje się, że będzie tylko gorzej... Smutna "dobra zmiana"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 21.03.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Trójka bez Wehikułu Czasu czy klub trójki bez Sosnowskiego? Ech...Porównajcie Salon Polityczny prowadzony przez Beatę Michniewicz i ten jakże poprawny przez Pawła Lisickiego. Na szczęście w Trójce pozostała jeszcze muzyka i kilka ciekawych audycji publicystycznych, choć myślę, że powoli to i one staną się mniej strawne. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 13.05.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 MARIA CZUBASZEK - nieodłącznie będzie się kojarzyła z Trójką! Niektórzy z nas pamiętają "Z wizytą u Kazia" (Dym z papierosa) - cykl absurdalnych audycji napisanych jeszcze dla ITR. Serwus jestem nerwus; Dzień dobry jestem z Kobry! R.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.05.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A więc tak,- "dobra zmiana" postępuje... W tej edycji bardziej przebiegła i selektywna. Wszyscy kierownicy zmienieni, redaktorzy "niepokorni" głoszą trzecią prawdę, serwis informacyjny trzeba już sprawdzać w innych źródłach... Papierkiem lakmusowym przekroczenia granicy przyzwoitości, będzie decyzja o zabraniu swojego głosu anonsującego Trójkę, przez Zamachowskiego.Pozostała muzyka... a na resztę jest na szczęście pilot i potencjometr.Współczuję pracownikom Trójki jak i nam słuchaczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.05.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dyrektor Trójki zapowiedział,że będzie pozytywnie zaskakiwał słuchaczy.Teraz wstawia Semkę jako twórcę audycji - hmm..., nie wydaje mi się to być pozytywnym zaskoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 20.05.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 czyżby sapiący Semka miał zastąpić Sosnowskiego? Niestety nie ten poziom i nie ten warsztat! Szefem Trójki jest były dyrektor katolickiej rozgłośni z Gdańska - Radia Plus. Pytanie czy będzie posłuszny głosom "z góry" czy wybije się na samodzielność. Szkoda Magdy Jethon, przez sześć lat jej szefowania Trójka zaczynała przypominać PR 3 ze swoich najlepszych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.05.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Ja bym się nie czepiał, że sapie... Mann też wydaje różne odgłosy, nawet sam z tego żartował - coś o wciąganiu śliny ... Gorzej, że to jest wszystko takie przewidywalne, monochromatyczne. No i nie najwyższego lotu... do czego nas Trójka przyzwyczaiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.05.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Ja bym się nie czepiał, że sapie... Ja się nie czepiam tylko opisuję. Szanuję Semkę jako politycznego komentatora (pomimo skrajnie innej oceny politycznej rzeczywistości). Uważam jednak, że Trójka trzyma(ła?) poziom dzięki dziennikarzom, którzy potrafią(fili) wytworzyć pewien niepowtarzalny klimat. I Sosnowski bez wątpienia jest takim radiowcem, a Semka chyba jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.06.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 "Dobra zmiana" w Trójce dopełniona! Kilka dni wstecz z Trójki odeszła ostatnia osoba z kierownictwa programu przed "dobrą zmianą" - sekretarz Anna Burzyńska. Proces wymiany kierownictwa został zakończony. Żal patrzeć (właściwie słuchać) jak nasze ulubione medium schodzi na psy (sorry zwierzaki). najbardziej mi żal Klubu Trójki. Za Sosnowskiego Semka + Górny - nie wróży to niczego dobrego. Wprawdzie pozostają Bugalski i Rosiak ale nie ma Borowieckiej (awans na szefa publicystyki) i zdaje się Drozda i Jaźwińskiego. Salonu politycznego w "męskim" wydaniu nie da się słuchać. Zaborski wykazał zbyt mało elastyczności (czytaj: wazeliny) i też go wykopali z audycji. Zobaczymy jak długo wytrwa redaktorka Michniewicz? A, podziękował za współpracę Owsiak po 226 audycjach "Się kręci". Jak nie urok to przemarsz wojsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.06.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Tak, ta dobra maniana postępuje... na razie muzyka się ostała ale jak długo ? W sobotniej GW był wywiad z Jethon, raczej jest pesymistką co do przyszłości Trójki pod manianowcami. Najgorsze, że nawet emigracja wewnętrzna nie wchodzi w grę - bo czego słuchać ? - przecież nie tych sformatowanych szaf grających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.06.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 T... czego słuchać ? - przecież nie tych sformatowanych szaf grających... Może czas sięgnąć do starych płyt? Ja ostatnio nawet kasety odgrzebałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.06.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Z anteny "Trójeczki" znikają audycje Joanny Mielewczyk: "Matka Polka Feministka" i " Seks nasz powszedni". Dobrej zmiany ciąg dalszy i pewnie nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.06.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Bo Matka to "Matka jest tylko jedna" lub Matka Boska"Inne opcje nie wchodzą w grę. Seks też nie - Prezes takiego czegoś nie uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.07.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 "Biuro Myśli Znalezionych" to już chyba historia? Z TRÓJKĄ pożegnał się Marcin Zaborski. Ależ cholernie "dobra" zmiana! Jeszcze chwila a zostaną tylko "starzy" prezenterzy muzyczni i to pewnie nie wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts