malka 07.02.2018 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) A jak już z dechami się rozpędziłam, to w ogródku taka ściana się zrobiła. A może to było wcześniej???? Nie pamiętam. PS, Porzeczek już nie ma, oddałam koneserom, a brzoskwinia zdechła którejś zimy, Za to jest łan borówki, którą lubią wszyscy i poziomek, które uwielbiają ślimaki. Edytowane 7 Lutego 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2018 02:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Nie będzie chronologicznie, bo robię się z lekka senna, a to chcę pokazać, Mistrz nad mistrze, pan Schodowy. To jedyny człowiek, którego mogę polecić z czystym sumieniem (podczas całej niebudowy, tylko on nie zawiódł). TAAAAAA DAMMMMMM (werble) Gwoździk, Bracie, daj czadu CDN chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2018 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Dobra, skoro nabrałam rozpędu, to pokażę co jeszcze mam Mam zajebistą altankę, co prawda zadaszenie zniszczyły gigantyczne opady deszczu, ale pracujemy nad rozwiązaniem żaluzjowym. Koszmarnie irytowało mnie to, że corocznie pod basenem umierała trawa. Zrobiliśmy, więc taras pod basen. Przed sezonem basenowym, zdobią go donice z roślinami zimozielonymi, ( w okresie świątecznym choinka z bajerami ), huśtawka ( ponoć zajefajna - nie miałam czasu przetestować) i takie tam. Generalnie mój ogród jest fajny, rośnie i ma się dobrze, choć ciągle mam miejsce by coś ładnego posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2018 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 (edytowane) Nie przypuszczałam, że tu ktoś jeszcze zagląda. Ze specjalnymi pozdrowieniami dla annatulipanna W chałupie nieustannie coś się dzieje, a to jakaś ekipa coś spierdoli i kolejna to poprawia, albo nastolatek się zakocha, albo meble mokną na deszczu Życie. Wiem, że dziennik bez fotek, to żaden dziennik, więc pokażę mój zwalony przez Rafałka sufit , będzie lada chwila poprawiany przez pana Tomka Ale osiemdwadzieścia do sufitu, wciąż mnie kręci i ogródek, który przyprawia mnie o ból pleców Zdjęcia robione tosterem, więc wybaczcie jakość Edytowane 5 Czerwca 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2018 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Seriami będą posty. Bo skoro czas pozwala, to nadrobię, choć w wątkach pobocznych typu "pochwalcie się", "pokażcie swoje...", już zamieszczałam te zdjęcia, to ziewnik jest ziewnikiem i w imię boże mu się po prostu należy. Kuchnia Moja wizualka (ciągle i niezmiennie będę dziękować Magdzie34). i realizacja Co dziś bym w niej zmieniła ?? Tip ony w szafce pod zlewem, musiałam "wyłączyć". Ciągle otwierałam szafkę przy zmywaniu. wrrrr Cała reszta jest idealna Edytowane 5 Czerwca 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2018 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Murator szwankuje i nie chce mi usunąć zdublowanego wpisu, więc edytując przesyłam czytaczom uściski Edytowane 23 Maja 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2018 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 W następnym odcinku będą cudowne Duchowe podłogi, przecięcie wstęgi i łazienka w przygodowych heksagonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2018 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Czas na kolejny odcinek. Wiem, wiem szybko, ale czy to źle ? Podłogi Duchowe. Endrju jest mistrzem. W ciągu kilku dni położył dechy, wycyklinował, zaolejował. Jest pięknie. Dokładnie jak miało być. Korytarz deska, pokoje klepka (parkiet). Pokój Młodego Sypialnia Korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2018 02:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Miało być przecięcie wstęgi ?? To jest [ATTACH=CONFIG]414660[/ATTACH] Edytowane 10 Czerwca 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2018 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 I heksagony miały być. Ale to dłuższa bajka więc innym razem fotka na połaskotanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts