Fenix999 27.08.2009 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Taaaa widzem , że jeszcze nie przeszło w temacie ......... materacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No ja, jak swiadczy moj podpis, takiej pracy akurat nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.08.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobranoc. jakie dobranoc ja juz do pracy zdązyłam dojechać i pare spraw załatwic pobudka 5.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ullercia ależ to zboczenia tak rano wstawać ? witajcie babeczki poczytałam i muszę potwierdzic - je też jestem lewołóżkowa... ale to ze względu na dostęp do stoliczka dzień dobry.... a teraz idę oglądac te materace toście Rasi zaleciły.... bo mnie też to czeka... ino nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No i prawidłowo . Ja też spałem po prawej ( czyli tej od ściany ) . Wprawdzie przy próbie gwałtu nie na gdzie uciec ale za to w przypadku zakłócania snu ( tzn chrapanie ) można nogą zastosować "środki przymusu bezpośredniego" i sprowadzić do parteru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cze Wam, Jak sprawa materaca jeszcze aktualna (gdyż nie nadążam) i jak do wieczora nie będzie za późno, to wyczytam ze swojego - bo jest zajebiście wygodny i wszystkim go polecam. Leżałam na ok. 30-tu materacach i tylko do tego jednego zapałałam miłością. Ma stronę letnią i zimową, jest lekko twardy - no nie wstawać z łóżka Był drogi, ale ja wolałam podłogi w jednym pokoju nie mieć (nie mam do dziś), a spać wygodnie - no tak mam Także jakby co, to wieczorem - jak internet będę miała oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Berek i zmykam dalej - zarobiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cze Króliczki Wszystko ogarnięte (prawie) jeszcze tylko info, czy jeździdło slubnego zrobione,moge wskakiwaćwkiece i jechac do takiej jednej, co pewnie jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A ja po lewej. Tez nie ma na to sily. Ja też po lewej cześć dziewczynki a jak określacie stronę to tak jak leżycie czy jak patrzycie na łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 leżąc na wyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 słuchajcie a jaki kupic dziecku które do tej pory spało na kokosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Efilko - 1-leżąć na wznak 2- ja młodemu kupiłam lateksowo kokosowy...a gdzieś za rok, dwa zmienię mu na sam lateks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cze Wam, Jak sprawa materaca jeszcze aktualna (gdyż nie nadążam) i jak do wieczora nie będzie za późno, to wyczytam ze swojego - bo jest zajebiście wygodny i wszystkim go polecam. Leżałam na ok. 30-tu materacach i tylko do tego jednego zapałałam miłością. Ma stronę letnią i zimową, jest lekko twardy - no nie wstawać z łóżka Był drogi, ale ja wolałam podłogi w jednym pokoju nie mieć (nie mam do dziś), a spać wygodnie - no tak mam Także jakby co, to wieczorem - jak internet będę miała oczywiście To ja do wieczora poczekam. A ja śpię po prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja śpię po prawej... no jaki oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja tam śpię po lewej a czemu lateks a nie takie sprężynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja tam śpię po lewej a czemu lateks a nie takie sprężynkowe? właśnie? czemu nie spręzynkowe.... jak jakiś rok temu kupiłam materaca z twardej gąbki ale w planach miałam wymianę po roku dwu... na właśnie sprężynki i to te takie w osobnych 'koszulkach'.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 moje subiektywne zdanie (bo ja troche taka księżniczka na ziarnku grochu jestem ), że chocby nie wiem jak dobrze zrobiona sprężyna, chocby nie wiem jak cudne kieszonki - zawsze się je wyczuje. A lateks jest jednorodny, stabilniejszy ,przez co wygodniejszy dla dziecka (dla dorosłego też). Miałam okazję korzystać z materazca lateksowego, z jakąś termocośtam pianką....cudo...w życiu tak dobrze mi się nie leżało na łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 hm. a to zdrowe jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 najlepsze materaca tzw rehabilitacyjne robine sa właśnie z takich materiałów i moim zdaniem tylko taka struktura jest w stanie zapewnić optymalne zachowanie krzywizn kręgosłupa, no i nie ma kompresji na kręgi - co w moim przypadku jest ważne. Ale na przykład moi rodzice mają materac sprężynowy i są zadowoleni (choc pewnie nidy nie leżeli na lateksowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja mam w koszulkach z janpolu i jest to jedyny materac po którym nie boli mnie rano kręgosłup ale też nigdy na lateksowym nie spałam. pytanie czy ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts