Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ullercia ależ to zboczenia :o

tak rano wstawać ? :o

witajcie babeczki :p poczytałam i muszę potwierdzic - je też jestem lewołóżkowa... :o ale to ze względu na dostęp do stoliczka :)

dzień dobry.... a teraz idę oglądac te materace toście Rasi zaleciły.... bo mnie też to czeka... ino nie wiem kiedy :roll:

Cze Wam,

Jak sprawa materaca jeszcze aktualna (gdyż nie nadążam) i jak do wieczora nie będzie za późno, to wyczytam ze swojego - bo jest zajebiście wygodny i wszystkim go polecam. Leżałam na ok. 30-tu materacach i tylko do tego jednego zapałałam miłością. Ma stronę letnią i zimową, jest lekko twardy - no nie wstawać z łóżka :D

Był drogi, ale ja wolałam podłogi w jednym pokoju nie mieć (nie mam do dziś), a spać wygodnie :-? - no tak mam :)

Także jakby co, to wieczorem - jak internet będę miała oczywiście :evil:

Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. :lol: :lol: :lol:

ja zawsze po prawej :lol: :lol:

nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę 8)

A ja po lewej. 8) Tez nie ma na to sily. :lol: :lol: :lol:

Ja też po lewej

cześć dziewczynki

a jak określacie stronę to tak jak leżycie czy jak patrzycie na łóżko? :lol:

Cze Wam,

Jak sprawa materaca jeszcze aktualna (gdyż nie nadążam) i jak do wieczora nie będzie za późno, to wyczytam ze swojego - bo jest zajebiście wygodny i wszystkim go polecam. Leżałam na ok. 30-tu materacach i tylko do tego jednego zapałałam miłością. Ma stronę letnią i zimową, jest lekko twardy - no nie wstawać z łóżka :D

Był drogi, ale ja wolałam podłogi w jednym pokoju nie mieć (nie mam do dziś), a spać wygodnie :-? - no tak mam :)

Także jakby co, to wieczorem - jak internet będę miała oczywiście :evil:

To ja do wieczora poczekam. :D :D :D

A ja śpię po prawej... 8) :lol: :lol: :lol:

ja tam śpię po lewej :wink:

a czemu lateks a nie takie sprężynkowe?

właśnie? czemu nie spręzynkowe....

jak jakiś rok temu kupiłam materaca z twardej gąbki ale w planach miałam wymianę po roku dwu... na właśnie sprężynki i to te takie w osobnych 'koszulkach'.... :roll:

moje subiektywne zdanie (bo ja troche taka księżniczka na ziarnku grochu jestem :oops: ), że chocby nie wiem jak dobrze zrobiona sprężyna, chocby nie wiem jak cudne kieszonki - zawsze się je wyczuje.

A lateks jest jednorodny, stabilniejszy ,przez co wygodniejszy dla dziecka (dla dorosłego też).

Miałam okazję korzystać z materazca lateksowego, z jakąś termocośtam pianką....cudo...w życiu tak dobrze mi się nie leżało na łóżku.

najlepsze materaca tzw rehabilitacyjne robine sa właśnie z takich materiałów :D

i moim zdaniem tylko taka struktura jest w stanie zapewnić optymalne zachowanie krzywizn kręgosłupa, no i nie ma kompresji na kręgi - co w moim przypadku jest ważne.

Ale na przykład moi rodzice mają materac sprężynowy i są zadowoleni (choc pewnie nidy nie leżeli na lateksowym :lol: )