malka 08.11.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dzięki ja wiem, wiem - czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) A wieś jest booooska. Nie ma to jak rano spełznąć do salona, zrobić kawę i zapaść na jedynej sofce która kwalifikuje się jako Mebel Który Zostanie i Będzie Mieszkał w Gabinecie patrząc na łąkolas . Jakoś sie odechciewa pracować i w ogóle... a to akurat nie najlepiej. Tuż przed przeprowadzką nasz lokalny prawie stolarz miał nam zrobić do tymczasowych schodów tymczasową balustradę nad klatką schodową. Czeguś jest wysoko, będzie ze 330 cm lecenia, uwzględniając wysokość stropu, więc lepiej żeby była. Ale nie zrobił, tylko się obraził. On tak ma, ale generalnie jest wporzo. No więc najpierw wpadłem w panike, że bez balustrady to sie nie przeprowadzamy, no bo sucz spadnie, a my po pijaku to już w ogóle. Pani barrankowa powiedziała jednak, że koniec z odwlekaniem i nie gadać. Ostatecznie zbudowałem przepiękną balustradę zmiennej wysokości z pudeł z książkami, żeby było cudniej, została obciagnięta starymi prześcieradłami. Stoi tak już prawie miesiąc. W zasadzie w ogóle nam nie przeszkadza, no, może chciałoby się książki rozpakowac, ale z drugiej strony... To tak apropos domowych prowizorek, gdy ktoś nie może się sprowadzic na cudnie i gotowo. Tyle, że to własnie z tego powstają potem te anegdotki o początkach... Edytowane 8 Listopada 2011 przez barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dzięki ja wiem, wiem - czepiam się A żeby zachować ten tego, no, kurturę znaczy, to jak się wyrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Patent na balustradę- miodzio, a że książek ci u mnie dostatek, prześcieradeł również,pierdzielę ślusarza a ten tego to Zagłębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no też tak mam wychodzę sobie w nockę z piesiem i prosto przed oczkami mam pas oriona noooooooooooooo czarniuśkie niebo nic nie przeszkadza podziwianiu i te kryształowe gwiazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Noooo, z punktu widzenia psa to już w ogóle. A dzisiaj jak szliśmy na spacer po naszym lesie zdałem sobie sprawę, że my na taki spacer to po prostu z domu, i nie trzeba nigdzie dojeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no i można wziąć kanapkę kubek z piciem i w piżamce psa wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no to ja z tych szczęśliwych jestem chyba,kawa blisko i na spacer (brrrrr nie cierpię spacerów) dojeżdżać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Spacer to słowo umowne. Można na przykład powiedzieć: dogtrekking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No właśnie moja sucz wróciła ze spacerku... znaczy szczeknęła koło mnie, żeby ja puścić, otworzyłam drzwi i wybiegła, a że tym razem ( rzadko to robię) wyszłam z nią stanąwszy na ganku to zaczęła szaleć... weszłam do domu, ona zrobiła co chciała i zaszczekała na mnie co by jej wrota otworzyć... Do lasu nie chodzę, bo jest mi nie po drodze... on sam przychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 matko....jak dobrze,że mi nic nie szczeka i nie każe bezsensownie lazić po parku, lub nie daj boże wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Taaak, żółw to spokojne, niewymagające zwierzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no co Ty.....gania jak szalllllllllllooooooooooonyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 żółwie potrafią być szybkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 podrap go w tyłek ... będzie biegł jeszcze szybciej ... sprawdziłem na swoim żółwiu ... ale to było tak z 15 lat temu .... Być może w dzisiejszych czasach żółwie tak się nie zachowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 zapomniałem dodać, że tyłek jest pod skorupą ... należy się przemóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 poplułam się, znaczy przy okazji zbadać prostatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 jeżeli zbadasz mu prostatę ... wygra każdy wyścig ... uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 :rotfl: tego mi było trzeba dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 do jutra zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts