Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha, ha, ha, śmiejcie się z malki i jej małego żuka.

Nie mam już cabrio, nie mam transportera, nawet nie da się bagażnika na dachu zamontować :( nie da się otworzyć okna z tyłu, by wystawić czuba, lub korzonki.

I co ?? muszę zrobić podmiankę samochodu ślubnemu , ale on w jakiś absurdalnych godzinach wraca do domu....

Wszystkie szkółki i sklepy już dawno zamknięte.

Cóż...byle do weekendu. :)

a nie zgubisz się :rolleyes:

chociaż nie, przecież to nie na Śląsku :no:;)

Nie, skąd, 16 razy przejedzie przez Sosnowiec, z 10 x przez Bytom, potem z pięć razy droga wywali na Katowice, a potem nagle jest się w połowie drogi na Wrocław albo inszą Łódź.

Proponuje skrzyżowanie A1 i A4 . Jak tam źle skręcisz to prędko nie wyjedziesz . Można jeździć w kółko bez końca . :p

Mam niejasne wrażenie, że ostatnio niechcący zeń skorzystałam, albo takiego samego, w Sosnowcu, albo w Sosnowcu, albo tym kolejnym Sosnowcu.

Nie, skąd, 16 razy przejedzie przez Sosnowiec, z 10 x przez Bytom, potem z pięć razy droga wywali na Katowice, a potem nagle jest się w połowie drogi na Wrocław albo inszą Łódź.

no, jak ostatnio na kursie byłam, to się prawie poryczałam, zanim z Ochojca do Będzina dobiłam, nawet GPS nie pomógł. A potem się okazało, że droga prościutka, tylko z "miejscowym" przejechać ją trzeba :)