malka 05.11.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 no Ty, Wusia się wcisnęła między wódę a zakąskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Malka, dzięki za info, nie będę już skrzynki zaśmiecać. To dobrze. Wusia, a co, dziurki ci bedą robić? To przecież zwykle w krótkim albo miejscowym, to nie masz się co bać. Posłuchasz sobie kawałów chirurgów w trakcie Byłam kiedyś przy takiej zabawowej laparoskopii, że pacjent się trząsł ze śmiechu i mieli problem z zaszyciem ("robili" swojego kumpla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Malcia powiem Ci że najbardziej irytujące w tej całej imprezie jest to że ja nie wiem co anestezjolog mi zaserwuje:rolleyes: czy godzinną drzemkę (znaczy on takie założenie mieć będzie że godzinę potrwa;) ) czy spróbuje mi zrobić kolejną dziurę w kręgosłupie też z założeniem że potrzyma to góra dwie godziny;) co by nie było raczej konkretnie się zawiedzie:rolleyes: Wiolcia chyba Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Chirurdzy to straszne swintuchy... Rozmarzylam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Noo a Ty myślisz, ze po kim młode ma Aspergera??Kiedyś nie było dyslektyków(jestem w 100% ale niestwierdzona), ZA też pewnie.. ale w tamtych czasach było to nieopisane, niezrozumiałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewciu znaczy ja nie wiem jak oni to robić będą ale założenie jest takie że mi żyły naprawiać będą bo zastawka udowa nie działa i jeszcze kilka innych rzeczy zepsute jest:rolleyes: ostatni kawał ale to przy narkozie to ja zrobiłam anestezjologowi i zupełnie nie kumam czemu się nie śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Wiolcia po matce to prędzej ADHD by miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 a, nóżki reperujesz No to jak ty kawały robisz, to tym bardziej nie będą chcieli w ogólnym. Czyli będziesz wszystko słyszeć Nie martw się, zastrzyk w kręgosłup nie boli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewa, powiedziałam Ci tylko to, co mnie powiedziano a zewnątrzoponowe nie boli, pod warunkiem,że nie zrobią sobie ćwiczeń z akupunktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 wiem że nie boli nieprzyjemny jest ale nie boli:) cesarkę tak miałam robioną a anestezjolog ciągle za parawanik zaglądał i przekazywał mi najświeższe wieści "z pola bitwy" typu ale ma pani wielką dziurę w brzuchu:rotfl: a że mściwe ze mnie bydlę to w nagrodę wybiłam biedaka z rozumu jak mu ciśnieniomierz wskazał 80/40 a ja jakoś zapomniałam powiedzieć że to dla mnie w miarę normalne ciśnienie jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Numerki to Ty w totka strzelaj, a nie na stole , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Numerki to raczej na pralce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 małpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 W sumie na stole tez jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 mam za mały stolik, potem,albo kolana poobcierane, albo łokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dam Ci biedulko, mam stary w pakamerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 i 6 metrów podłogi , dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dobra. A blatu kuchennego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 no nie mam, ale mam duży parapet z widokiem na główną ulicę z przystankiem autobusowym a aaa i nie mam szmat w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 co ile jeżdżą autobusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts