agalind 06.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Malka, coś Ty w tych drinach zapodała? MSU, oczodoły to nie dziurki, tylko dołki;) Ile sie nakombinowałam skąd Ci 7 w głowie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 no nie masz, nie masz...i czekam, czekam.....maja jeszcze 5 miesięcy - zgodnie z umowa , na podłączenie.....i wcale sie nie spieszą Malka, spoko, ja na prąd czekałam 3 lata i 5miesięcy. Autostradę szybciej projektują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 W drinkach samo dobro prąd to ja miałam w 3 dni -serio więc dla równowagi w przyrodzie na gaz sobie czekam, czekam, czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 jestem, dziur nie kopałem, poszedłem na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dobry dzień się z Państwem :> Mię tu jeszcze nie było, to wpadam, co by zaliczyć i załatać tę dziurę, nomen omen, żeby w temacie było Jisss... aleście nastukali tu stron :/ No i jak to przejrzeć i nie dostać jobla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lesiu złapałeś coś...tfuuuuuu zebrałeś???? Witaj Martinezio -nie próbuj nawet komentów czytać -no chyba,że na własną odpowiedzialność A jak ziewnik przeczytasz (choć też nie radzę) to zrozumiesz w czym rzecz, jak o naiwności pisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 normalnie sadystyczna banda z Was:lol2: nie dość żeście natrzaskali stron jak wariaci to jeszcze zmusiliście moje obolałe ciałko do konwulsji ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witaj Martinezio -nie próbuj nawet komentów czytać -no chyba,że na własną odpowiedzialność A jak ziewnik przeczytasz (choć też nie radzę) to zrozumiesz w czym rzecz, jak o naiwności pisałam... No tak - komentów nawet nie będę próbował ogarniać To ponad moje siły. Natomiast ziewnik przeczytałem i powiem, że jestem pełen podziwu - wcale nie widzę naiwności, a tylko odwagę i determinację. Ja bym się nigdy nie porywał na remont takiej ruiny. Czołgiem bym po tym pojeździł parę razy, spychem wyrównał i wymurował od zera Szacun, bo domek nabrał całkiem ładnych kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 no toć nie nadanzam!!! zostało jeszcze ciacho???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 normalnie sadystyczna banda z Was:lol2: nie dość żeście natrzaskali stron jak wariaci to jeszcze zmusiliście moje obolałe ciałko do konwulsji ze śmiechu:rotfl: wiesz jak jest....kto z kim przestaje...... ale i tak ja ciągle w czołówce tych porzadnych i wciąż niezdemoralizowanych sie trzymam No tak - komentów nawet nie będę próbował ogarniać To ponad moje siły. Natomiast ziewnik przeczytałem ( wariat ) i powiem, że jestem pełen podziwu - wcale nie widzę naiwności, a tylko odwagę i determinację. Ja bym się nigdy nie porywał na remont takiej ruiny. Czołgiem bym po tym pojeździł parę razy, spychem wyrównał i wymurował od zera Szacun, bo domek nabrał całkiem ładnych kształtów no widzisz, a ja naiwna kupiłam ten dom wierząc szczerze, że zrobię lekki lifting wnętrza , powieszę fotę syna nad kominkiem i z walizkami wejdę. Kupiłam dom do "przejechania czołgiem" jako dom do zamieszkania (oczywiście za cenę domu do zamieszkania). Teraz dostrzegasz moją naiwność???? no toć nie nadanzam!!! zostało jeszcze ciacho???? a jakie sobie Pani życzy ? Dla tak miłego gościa na pewno coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 w sumie Malcia Tobie to aureolkę nad czółko:hug: taką z lekka przekrzywioną ale jednak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wolę nad potylicę, nie będzie świecić po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 taaaaaaaaaaa i jak na teściową patrzeć na Cię nie będzie można tak będziesz dawać po oczkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No i tutaj też udało mi sie dotrzec.Czy wy tez bez neta jak bez tlenu?Jakas nerwowa byłam cały dzien,to teraz w gościach poprosze ciacho i drika.Dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 http://www.winiary.pl/image.ashx?fileID=173&width=298&height=203&frame=True&quality=100&bg=0 i adekwatny drink http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289821875_31848_drink-waniliowotruskawkowy-crush_0_2.jpg Dla Basi i z tym netem, to też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.11.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dziękiiiiii.Czy wiecie cos bliższego o oględzinach likwidatorów?Ziewnik przeczytałam,ale za komenty nawet sie nie biorę.Chyba macie rekord stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lesiu złapałeś coś...tfuuuuuu zebrałeś????... zajonczoki ...... już zjedzone teraz nie mogę, ale rano wpadnę po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 eeeee rekord nieeeee -uwierz są większe gaduły Niewiele wiem, tyle tylko,że mają 2 tygodnie na wydanie opinii. W sumie nie liczyłam na to,że ktoś dziś coś bliżej powie. Robiłam w swym długim budowaniu kilka ekspertyz i na każdą musiałam czekać, żaden biegły nie chciał puscic pary z gęby nim na papier swych wniosków nie przelał.Cóż znów czekanie..... Ale teraz chyba mozna juz wejść do domu . Może jutro zadzwonię do Nelki i zapytam co planują dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 zajonczoki ...... już zjedzone teraz nie mogę, ale rano wpadnę po piwo to zacznę chłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 zostaw po drugiej stronie TEGO parapetu, nie będę budził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts