wu 07.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wiesz Malcia poczytałam sobie dyskusję z tą panienką i masz rację wariatom trzeba przyznawać rację bo inaczej są niebezpieczni;) a kwestię rozliczeń z lalunią za te pełne otuchy słowa Bozia za nas załatwi bo muszę przyznać że czasem wyjątkowo szybko sprawiedliwość wymierza;) cześć względnie normalna Dorciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wiesz Malcia poczytałam sobie dyskusję z tą panienką i masz rację wariatom trzeba przyznawać rację bo inaczej są niebezpieczni;) a kwestię rozliczeń z lalunią za te pełne otuchy słowa Bozia za nas załatwi bo muszę przyznać że czasem wyjątkowo szybko sprawiedliwość wymierza;) cześć względnie normalna Dorciu Też na to liczę. Na marginesie to jakieś wredne babsko nieczułe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dorcia no i gdzie ten placek ? Wiesz....z tym wszędziebywaniem to tak jest, jak sodówa do głowy uderzy. Zrobili mnie moderatorem i muszę się wykazać a serio -cieszę się,że mogę tam być i brać udział w tej magii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wykazywać sie w słusznej sprawie nie grzech...Ale jakiegos drinka na dobre spanie byś zapodała-jako gospodyni w tym wewątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wusia, ja tam w bozię nie wierzę, ale w ludzi tak -ci dali mi wielokrotnie odczuć ,że dzieki ich decyzjom i postawom ,każde dobro potrafi wrócić, ale zło również..... Basiu, oj tam od razu nieczułe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wykazywać sie w słusznej sprawie nie grzech... Ale jakiegos drinka na dobre spanie byś zapodała-jako gospodyni w tym wewątku. na spanie to melatonina ale mówisz i masz..... moje ulubione http://www.megaparty.pl/gfx/drink/505149.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Moje też. Jutro cieżki dzień,więc wypijam duszj=kiem i w kimono. Dobrej nocki wszystkim życzę)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no jak duszkiem -to padniesz jak niemowlę dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 urocze,prawda ?????:rotfl: no właśnie, pamiętam, że gdzies ten nick widziałam... W kuchniach! Tylko! Niech jej nikt namiarów żadnych nie daje... I generalnie tym kilkupostowcom bym jednak ... przemyslała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ewa,wraz z nr konta podawany jest stary adres Małgoś, a poza tym wszystko co tu się dzieje jest zgodne z prawem. Nie mamy się czego obawiać A takich jak ta tfuuuu pani, należy traktować jak pensjonariuszy w/w przybytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ewa.. ale jak prosili.. to wierzysz w człowieka... no jakby nie... To pi . da.... A gdzie ta dyskusja???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jedna fajna toczyla sie na kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ale co co cho???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ogólnie o pociąg do prowakacji, przez niektóre laski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kuźwa po północy mi każecie myśleć?Można jaśniej, czy nie wypada.. To jak co to o fona poproszę z wytłumaczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ja wątpię by tam o prowokacje chodziło, cizi wytknięto niespójność wypowiedzi -spieniła się i by na totalną idiotkę nie wyjść, na szybciocha wymyśliła sobie, że to była zaplanowana prowokacja. Ale nawet to jej nie wyszło....ojjjj jak mi przykro :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiolka, ale co mam Ci wytłumaczyć ? Dlaczego ona tak się zachowała ? -nie wiem. Może liczyła na to,że mnie obrazi, albo wkurzy czy przestraszy? Nie wiem, nie jestem psychiatrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Znaczy kuchnia jej się nie podobała???????Jej , Twoja( ta której nie masz) czy jakaś inna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak,moja kuchnia jej sie nie podobała Wiesz....idziemy spać, wytłumaczę Ci to innym razem , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Fajnie tu, zostaję chyba, ze mnie malka wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts