wu 08.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU każdy powód dobry a jak okazji nie ma to trzeba ją stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dobreee... Ale ja zimę zamówiłam śnieżną, więc koła mi pilnie potrzebne. Włąsnie klikam z warsztatu - ma być szybko i przyjemnie. Przyjemniejest bo kawka dymi, a z tym szybko się zaraz przekonamy. Pocieszajace jest to, że wózek już na podnośnikach sialalala i już nie kłamali szybko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Martinezio, gratulejszyns A ogórki na kiszone nie wyglądają, a takie do wódeczki najlepsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU każdy powód dobry a jak okazji nie ma to trzeba ją stworzyć Przecież każdego dnia są czyjeś imieniny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Miałam przed południem sie nie pojawic, bo tylllle spraw do ogarnięcia, a tu prosze taka zaradna jestem,że 11.16 i już przed kompem siedzę. Witam się z Państwem serdeczne:) i przyznam, z ogóra jeszcze nie piłam, ale ze skorupki jajka , opakowania po filmie do aparatu (tak, tak młodzieży, kiedyś do aparatu wkładało się rolkę z kliszą), słoika po nomen omen ogórkach, chochli (w wyższych sferach nazywa się to łyżka wazowa) , przez wężyk akwarystyczny ikilka równie imponujących przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 i przyznam, z ogóra jeszcze nie piłam, ale ze skorupki jajka , opakowania po filmie do aparatu (tak, tak młodzieży, kiedyś do aparatu wkładało się rolkę z kliszą), słoika po nomen omen ogórkach, chochli (w wyższych sferach nazywa się to łyżka wazowa) , przez wężyk akwarystyczny ikilka równie imponujących przedmiotów No patrz, a taką grzeczną zgrywa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Bo wiesz -młodość się musi wyszaleć a teraz to ja stateczna pani w średnim wieku......no nie wypada hłehłehłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Arnika do tej pory mi wypomina, że na jej parapetówie piłam z puszki po soku ananasowym;).U mnie dziś zimno, buro, ale witam się słonecznie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 i przyznam, z ogóra jeszcze nie piłam, ale ze skorupki jajka , opakowania po filmie do aparatu (tak, tak młodzieży, kiedyś do aparatu wkładało się rolkę z kliszą), słoika po nomen omen ogórkach, chochli (w wyższych sferach nazywa się to łyżka wazowa) , przez wężyk akwarystyczny ikilka równie imponujących przedmiotów + Arnika do tej pory mi wypomina, że na jej parapetówie piłam z puszki po soku ananasowym;. Jezuniu drogi, gdzie ja trafiłam Nauczycie mnie czegos :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No patrz, a taką grzeczną zgrywa:P i tak nadmienię, zazwyczaj byłam kompletnie ubrana Arnika do tej pory mi wypomina, że na jej parapetówie piłam z puszki po soku ananasowym;). U mnie dziś zimno, buro, ale witam się słonecznie:D. Jeszcze ją trzyma z tą puszką Ale czego się spodziewać, u niej beton na podłodze był, drewno czy inny opał do kozy na środku przyszłego salonu, a pieczonki vel duszonki, podała nam na porcelanie a u mnie nieśmiało słonko wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU póki co pochwalę piękne wnętrza pić można w przypływie ciężkiej desperacji z wypalonych zniczy:rotfl: a nawet z zakrętek do butelek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 sialalala i już nie kłamali szybko i przyjemnie 5min na koło ....... się nie spieszyli, do F1 się nie nadają Malka z narzędzi chyba tylko wazonika brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 + Nauczycie mnie czegos :-P okiiii:) jak kiedyś przyjdzie Ci do głowy picie żubrówki z gwinta, to wyjmij wcześniej trawkę z flaszki. Bo o ile,gdy ona wpada do przełyku, da sie to znieść, o tyle jak się ją (trawkę znaczy) wyciąga, to już mozna się traumy nabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Absolutnie Raśku nie wypominam.. ale mój ślubny nie mógł zakumać która laska która.. a Ty akurat miałaś najbardziej dizajnerską szklankę Witam z Państwem... Nic nadal nie kumam po wewątkach już tylu nie latam, bo tych w których jestem nie umiem się odrobić.. Malka.. łopatologicznie proszę przez fona co z tą kuchnią.. Przecież Ty kuchni jeszcze nie masz... A z kierunkowskazu od motoru to kto.który pił???? Ja nie.. ale kuzyn był pomysłowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Malka z narzędzi chyba tylko wazonika brakuje :no: wcześniej stały w nim jakieś koszmarne okurzone sztuczne stokrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nieee Malcia.. to nie była wówczas parapetówa.. To tylko takie tam skrzyknięte duszonki...Stan surowy zamknięty.. I nie było Rasi tylko Efi, Mario, WU Ty i ja.. Mało nas było.. na parapetówie ciut ciut więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 5min na koło ....... się nie spieszyli, do F1 się nie nadają no prosze jak to męskie oko widzi wszystko inaczej :D:D Przy wiosennej zamiance kół już będę wiedziała jak panów skomentowac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale fajnie, ze tu trafilam. Nie dosc, ze ludzkim jezykiem mowia, to i jeszcze alkoholizm im nieobcy. Kiedys w studenckich czasach w sklepie nad zakolem pewnej pieknej rzeki prowadzimy w trojeczke z mila kolezanka i niezrzeszonym z nikim kolega konspiracyjne zakupy, bo jakies mordy znajome w kolejce, w wieku pobalzakowskim. Mroz siarczysty, a my dla odmiany pozna pora na spozywanie na owa rzeke sie wybieralismy. Kocyk byl, flaszeczka juz prawie, ale stwierdzilismy, ze bedzie kurtularnie. No i do pani, czy jakichs taniej szklanki nie ma, jednej, bo po co więcej. A ta zolza jedna na caly glos, ponad mila kolejke emerytow, jak sie nie zadrze - Renia, podaj ta najtansza szklanke, ta z naklejkami... No i konspiracje szlag trafil. Nic, to udalismy sie nad rzeczke, spozylismy i szklanke udopilismy na pohybel pani sprzedawczyni. A rano spotkania AA z syczaca przez zeby Rodzicielka, bo jakzesz tak, nad rzeka i w dodatku w srodku tygodnia. Doniosly skurczybyki z kolejki. Nie pozwole moim dzieciom studiowac zbyt blisko domu, to wbrew naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 :no: wcześniej stały w nim jakieś koszmarne okurzone sztuczne stokrotki nie, nówka, na przystanku był sklep szklany i monopolowy, kolega poprosił o te dwa wazoniki, pani zdziwiona mówi .... ale to nie wazoniki tylko kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 I w ten sposob dowiedzialam sie, kto mnie na parapetowe nie zaprosil, oj nieladnie, nieladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts