malka 09.11.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Marta chcesz pooglądać na żywca ? to Ci kawałek u siebie rozkuję żartowałam -mój młot wyburzeniowy poszedł na emeryturę widziałam jak to wygląda natomiast pojęcia nie miałam,że tak się to buduje. Edytowane 9 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 tez masz elewacje z pieknej recznie formowanej cegly ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 noooo, pod styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 to ile ty masz warstew w tej scianie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 cztery a licząc z tynkami,to 6 Marta,moje zewnętrzne ściany bez ocieplenia mają ponad pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Imprezy nie chcę, bo ja małolitrażowa raczej..Dorka.. dobrze może , że Cie zwalniają.. dobrze jest być w domu Malka.. ja jestem tak zakręcona, ze czasami nie czuję się jak kura domowa... a czasami troszkę.. jak mnie młode już któryś dzień z równowagi wyprowadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 malka toscie poszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no jak ogłoszą alarm atomowy wiadomo gdzie schronu szukać Dorka jakby Cię Malka wykopała (w co mocno wątpię ) u mnie się możesz do woli wywnętrzać idę bo mnie Malka zaraz wykopie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Polazłam do Dorki zobaczyc, jaką ona ma elewację, piękna, no piękna po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Polazłam do Dorki zobaczyc, jaką ona ma elewację, piękna, no piękna po prostu Też tam poczłapałam i nie mogę dojsć do siebie. Ta dbałość o szczegóły jest niebywała. Cegła jest piękna i wszystko idealnie dobrane. Cudnie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Też polazłam no szacun jak zamek , DorkaS a jakie okna do takiej elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A czy ja kiedyś kogoś wykopałam ??? No może poza panami wciskającymi mi kołdry z merynosa Wiecie z tym schronem to blisko prawdy jesteście - ale wiecie jak było.....moze gdyby partacz nad partaczami nie zje....ł wszystkiego, to częśćelewacji zostałaby ceglana...a tak....drewno musi iść - choć mnie to nie martwi aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.11.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki za komplementy. No i siedzę i się rumienię. Serio. Do dziś tak mam, nawet jak ktoś swińskie kawały opowiada to mi czerwone na policzki wychodzi. I kawal może być cienki, za to ze mnie się nabijają. Chcialam kiedys skopiowac domek w ktorym mieszkalam jako dziecko. I prawie mi się udalo, troche mi parametry WZtki przeszkodzily. I poziom wód w okolicy trochę nie ten teges. Ale 6 warstw Malki i tak nie przebiję i teraz tylko muszę ją spod tych parapetów wyciągnąć, tylko nie wiem jak, bo ciężkie jak cholera Wiecie jakie jest moje ulubione pytanie odwiedzających moją budowę? Nie? Proszę bardzo - "Dorka, a kiedy będziecie toto tynkować?" 50% tak ma. I pytają zdecydowanie o zewnętrzne. A okna chcem drewniane biało-niebieskie. Małżonek już przestał protestować. Ale może pójść po kosztach i nie będą. A co do pracy to mnie nie zwalniają, tylko kontrakt mi się definitywnie po kilku latach kończy, bez widoków na przyszłość. Nie wiedzą, co tracą. Albo wiedzą i dlatego tracą I w dodatku nikt nie chce mnie wziąć /bez świńskich konotacji tutaj proszę/. A z Home Chief Executive Officer - to mi się najbardziej podoba Executive Office - szczególnie w wolnym tłumaczeniu. Choć w domu też uwielbiam siedzieć. Edytowane 9 Listopada 2012 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.11.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 wystarczy że zrobisz białe drewniane, na niebiesko możesz sama domalować świetnie to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Moja wyobraźnie wymiękła nie wiem jak miały by wyglądać okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Moja wyobraźnie wymiękła nie wiem jak miały by wyglądać okna Ja chyba tez nie:eek: Białe od środka niebieskie na zewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kiedyś takie mury były naszym marzeniem ale cena nas w ziemię wgniotła. Mamy dom otynkowany, podłogi kamienne na parterze ale mieszkamy i jest rewelacyjnie... jak do mieszkania wchodzę to klaustrofobii dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A ja sie rozmarzyłam, jakby ona miała pieknie z tymi niebieskimi oknami, ale Dorka taki ciemny niebieski czy taki blady Dziewczyny, co na starter do karkówki pieczonej w ciescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 eee no da się z tym żyć http://static.e-izolacje.pl/gallery/1031/0_07280a184fc6792a3865abbd44538e21.jpg http://us.123rf.com/400wm/400/400/luisrock62/luisrock620601/luisrock62060100056/313113-niebieskie-okna-biale-sciany.jpg http://www.dalekoniedaleko.pl/wp-content/uploads/2012/01/as_sawira_11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 czerwone to jeszcze rozumie ale niebieskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts