Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Marta chcesz pooglądać na żywca ? to Ci kawałek u siebie rozkuję :lol:

żartowałam -mój młot wyburzeniowy poszedł na emeryturę

widziałam jak to wygląda natomiast pojęcia nie miałam,że tak się to buduje.

Edytowane przez malka

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Imprezy nie chcę, bo ja małolitrażowa raczej..

Dorka.. dobrze może , że Cie zwalniają.. dobrze jest być w domu

Malka.. ja jestem tak zakręcona, ze czasami nie czuję się jak kura domowa... a czasami troszkę.. jak mnie młode już któryś dzień z równowagi wyprowadzi...

A czy ja kiedyś kogoś wykopałam ???

No może poza panami wciskającymi mi kołdry z merynosa ;)

Wiecie z tym schronem to blisko prawdy jesteście - ale wiecie jak było.....moze gdyby partacz nad partaczami nie zje....ł wszystkiego, to częśćelewacji zostałaby ceglana...a tak....drewno musi iść - choć mnie to nie martwi aż tak :)

Dzięki za komplementy. No i siedzę i się rumienię. Serio. Do dziś tak mam, nawet jak ktoś swińskie kawały opowiada to mi czerwone na policzki wychodzi. I kawal może być cienki, za to ze mnie się nabijają.

Chcialam kiedys skopiowac domek w ktorym mieszkalam jako dziecko. I prawie mi się udalo, troche mi parametry WZtki przeszkodzily. I poziom wód w okolicy trochę nie ten teges. Ale 6 warstw Malki i tak nie przebiję i teraz tylko muszę ją spod tych parapetów wyciągnąć, tylko nie wiem jak, bo ciężkie jak cholera :)

Wiecie jakie jest moje ulubione pytanie odwiedzających moją budowę? Nie? Proszę bardzo - "Dorka, a kiedy będziecie toto tynkować?" 50% tak ma. I pytają zdecydowanie o zewnętrzne.

A okna chcem drewniane biało-niebieskie. Małżonek już przestał protestować. Ale może pójść po kosztach i nie będą.

A co do pracy to mnie nie zwalniają, tylko kontrakt mi się definitywnie po kilku latach kończy, bez widoków na przyszłość. Nie wiedzą, co tracą. Albo wiedzą i dlatego tracą :) I w dodatku nikt nie chce mnie wziąć /bez świńskich konotacji tutaj proszę/.

A z Home Chief Executive Officer - to mi się najbardziej podoba Executive Office - szczególnie w wolnym tłumaczeniu. Choć w domu też uwielbiam siedzieć.

Edytowane przez dorkaS

eee no da się z tym żyć :)

http://static.e-izolacje.pl/gallery/1031/0_07280a184fc6792a3865abbd44538e21.jpg

http://us.123rf.com/400wm/400/400/luisrock62/luisrock620601/luisrock62060100056/313113-niebieskie-okna-biale-sciany.jpg

http://www.dalekoniedaleko.pl/wp-content/uploads/2012/01/as_sawira_11.jpg