Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć i czółkiem:)

Przez weekend robiłam za perfekcyjną panią domu, więc nie obrażać mi się tu,że Was zaniedbalam

Juz znam legendę skad czerwone okna,ale opowiem póżniej, bo lece zerknąć czy Nelkowy dom już rozebrany...no i priwy jeszcze....

W tak zwanym międzyczasie, moje cudowne dziecko przypomniało sobie,że ma wypracowanie do napisania :bash::bash: a musi mieć przybocznego, co by mu na ręce patrzył, więc mnie wcięło.

Ale już jestem :)

Zacznę od końca

Stanisław to moja prawa ręka i czasem lewa noga :) i wielka miłość :oops:

Rozwalił ze mną już dwa domy, rozwali i trzeci :)

Auto,pojechało do elektryka... nie mogą rozgryźć gdzie mu nie styka,komputer szaleje.... Myślałam,że to tylko elektrocefka, ale niestety,coś bardziej skomplikowanego.

Arni, a co, pomocy przy sprzataniu potrzebujesz ? To sorki, ale nie mnie nie licz...u siebie się zmachałam....a końca kurde nie widać.

Cześć Brat :)

Mój mąż to żaden tam celebryta ;) choć jak z profilu popatrzę to nadawał by się :) ;)

Wusia -młode wybyło do kolegi na weekend, slubny jak zwykle w robocie, to ja z nudów zebrałam się do sprzątania.....

Ardea - opowieść jest taka

Wersja pierwsza krótka - Ślązacy malowali okna, by odróżnić swoje familoki od koszarów pruskich.

Wersja druga, bardziej legenda : Ślązacy bardzo dbają o swoją prywatność w myśl zasady "nie mów nikomu co się dzieje w domu".

I gdy pewnego dnia Zeflik -górnik przodowy, wrócił do domu i zastała swoją Trudę plotkującą z sąsiadką, potwornie się wkurzył. Najpierw nawrzeszczał, potem gadkę umoralniająca żonie zaserwował, a potem by jej bardziej obrazowo wyjaśnić o co chodzi, wziął czerwoną farbę, wymalował framugi okien i drzwi i powiedział,ze to są granice, poza które nie wychodzi nic co dzieje się w domu.

A gdzie ?

W zasadzie to wszystkie skopałam, zewnętrzne mam brązowe stalowe (dziś by były grafitowe), a wewnetrzne mam z jakiegoś konglomeratu - ale tu nic straconego -obłożę je drewnem :)

Edytowane przez malka

W sumie powinnam napisać że dlaczego ja o cycach nie pomyślałam o od razu o odwłoku, tfu o plecach że je może z tego parapetu na przystanku widac.

No jak np oprzesz się o parapet jedząc jabłko albo co:D

Malka chyba już muszę spać bo mi sie od tych murków mózg zlasował

W sumie powinnam napisać że dlaczego ja o cycach nie pomyślałam o od razu o odwłoku, tfu o plecach że je może z tego parapetu na przystanku widac.

No jak np oprzesz się o parapet jedząc jabłko albo co:D

za szeroki mam parapet, by się o niego opierać i wyglądac przez okno ;)

ale mogę sie na nim położyć....by zjeść jabłko oczywiście :)

Malka chyba już muszę spać bo mi sie od tych murków mózg zlasował

:lol2:

a dopiero co u Ciebie pisałam, jakie te murki niebezpieczne są :lol2: