agalind 11.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No patrz Dorka, co niebieskimi oknami narobiłas;) Dzień dobry niedzielnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 pojechalam na urlop a tyle sie porobilo!! Tu pija, okna maluja i domy styropianem otaczaja....a Nelka nie ma domu:o Yello! w mojej wsi jedyny zabytkow dom zburzyli...jak tak mozna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cześć i czółkiem:) Przez weekend robiłam za perfekcyjną panią domu, więc nie obrażać mi się tu,że Was zaniedbalam Juz znam legendę skad czerwone okna,ale opowiem póżniej, bo lece zerknąć czy Nelkowy dom już rozebrany...no i priwy jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 znaczy sprawdzałaś białą rękawiczką jak chłopaki posprzątali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no i męża ma posła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 albo aktora .... na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Czekam na opowieśc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Malka............ Gdzie utknęłaś????????? Jak już jesteś perfekcyjną panią domu to możesz do mnie zajechać.. tfuu ja podjadę po Ciebie...A swoją drogą, to długie ma to sanatorium Twoje autko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wow, Stasiek jest boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 W tak zwanym międzyczasie, moje cudowne dziecko przypomniało sobie,że ma wypracowanie do napisania :bash: a musi mieć przybocznego, co by mu na ręce patrzył, więc mnie wcięło. Ale już jestem Zacznę od końca Stanisław to moja prawa ręka i czasem lewa noga i wielka miłość Rozwalił ze mną już dwa domy, rozwali i trzeci Auto,pojechało do elektryka... nie mogą rozgryźć gdzie mu nie styka,komputer szaleje.... Myślałam,że to tylko elektrocefka, ale niestety,coś bardziej skomplikowanego. Arni, a co, pomocy przy sprzataniu potrzebujesz ? To sorki, ale nie mnie nie licz...u siebie się zmachałam....a końca kurde nie widać. Cześć Brat Mój mąż to żaden tam celebryta choć jak z profilu popatrzę to nadawał by się Wusia -młode wybyło do kolegi na weekend, slubny jak zwykle w robocie, to ja z nudów zebrałam się do sprzątania..... Ardea - opowieść jest taka Wersja pierwsza krótka - Ślązacy malowali okna, by odróżnić swoje familoki od koszarów pruskich. Wersja druga, bardziej legenda : Ślązacy bardzo dbają o swoją prywatność w myśl zasady "nie mów nikomu co się dzieje w domu". I gdy pewnego dnia Zeflik -górnik przodowy, wrócił do domu i zastała swoją Trudę plotkującą z sąsiadką, potwornie się wkurzył. Najpierw nawrzeszczał, potem gadkę umoralniająca żonie zaserwował, a potem by jej bardziej obrazowo wyjaśnić o co chodzi, wziął czerwoną farbę, wymalował framugi okien i drzwi i powiedział,ze to są granice, poza które nie wychodzi nic co dzieje się w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Malka a parapet to Ty jaki masz, hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) A gdzie ? W zasadzie to wszystkie skopałam, zewnętrzne mam brązowe stalowe (dziś by były grafitowe), a wewnetrzne mam z jakiegoś konglomeratu - ale tu nic straconego -obłożę je drewnem Edytowane 11 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Pytałam o ten co to z niego przystanek widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no w sumie to powinnam się spodziewać, że Ty znów o seksie,anie o budowaniu rozumiem, że chcesz sobie taki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 E tam skojarzył mi się Twój parapet z Truda po prostu:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ale ja nie mieszkam na Śląsku , a tym bardziej nie wywieszam cyców przez parapet (na poduszce rzecz jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 W sumie nie o cycach myslałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 to mów że do mnie duzymi drukowanymi literami co ? znaczy proszę bo ja niekumata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 W sumie powinnam napisać że dlaczego ja o cycach nie pomyślałam o od razu o odwłoku, tfu o plecach że je może z tego parapetu na przystanku widac.No jak np oprzesz się o parapet jedząc jabłko albo co:D Malka chyba już muszę spać bo mi sie od tych murków mózg zlasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2012 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 W sumie powinnam napisać że dlaczego ja o cycach nie pomyślałam o od razu o odwłoku, tfu o plecach że je może z tego parapetu na przystanku widac. No jak np oprzesz się o parapet jedząc jabłko albo co:D za szeroki mam parapet, by się o niego opierać i wyglądac przez okno ale mogę sie na nim położyć....by zjeść jabłko oczywiście Malka chyba już muszę spać bo mi sie od tych murków mózg zlasował a dopiero co u Ciebie pisałam, jakie te murki niebezpieczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts