markoto 30.11.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 kurka znam takie przysłowie wyżej ch...a nie podskoczysz to jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego przeskoku Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bry Państwu przeskok z przewrotką chyba, znaczy salto lub koziołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 no jak to sobie wyobrazilam to w sumie wydaje sie byc wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ale tylko dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A to kobity niby organów nie mają Sam w tej materii nie mam doświadczenia (w sensie koziołków-fikołków-przewrotek-czyjaktamtozwał)... Powiedzenie znam w wersji nieco ulajtowionej: wyżej d...y nie podskoczysz. Co do tematu przewodniego, to w tiwi co i rusz się słyszy o tych, którym się sztuka przeszkoczenia organów nie udała Pomyśleć tylko, ilu się udaje... Więc czemu Wy tu siejący mielibyście być gorsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ja jakoś niekumata a czego ma niby dotyczyć to powiedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Jak ktoś nie ma organów tylko takiego na przykład keyboarda albo gitarę, to co ma robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 trzęsę łańcuchami ze śmiechu-- wyobraźnia wam działa dziewczynki oj działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.11.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 DorkaS: no to ma problem, bo nie ma przez co próbować przeskakiwać... Swoją szosą, to niekiedy ma lepiej, bo nie ma się o co potykać przy przeskakiwaniu przez życie ... albo to o rzyć chodziło... Pewnie Jamles będzie lepiej zorientowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 I są małe w rządzie, są.. i można przeskoczyć.. ale i obejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ależ mi się tu towarzystwo rozbrykało poskoki, fikołki,salta - no niezłe z Was Tygryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a a propos tygryska właśnie wpadło w moje łapy i nie mogę się oprzeć by Wam nie pokazać http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527184_453004471376978_253086417_n.jpg kiedyś od bardzo mądrej osoby usłyszałam tekst, ze jak mam idealne dziecko ,to zamiast na studia powinnam mu odkładać kasę na dobrego psychiatrę - coś w tym kurna jest.... No aleja nie mam idealnego dziecka, ja mam dziecko wyjatkowe mam Tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 żeby to ogarnąć to se chyba zioło zapale albo skoczę do Wusi cosik łyknąć o ile odkurzacz coś zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2012 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Tak zgrabnie chciałam zmienic temat, bo tu po gitarze się zgubiłam, a u Wuśki jak odkryłam,że jestem gejem -to zwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 taaaaa i skuli tego z zemsty zrobiłaś ze mnie alkoholika na terapii:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A jak to jest z tymi tygryskami, one wyrastaja z tego, czy tak juz zawsze sa tygryskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Małgoś.. chyba nadal są tygryskami, ale mają droższe zabawki.... Prawdziwe samochody, coraz to większe i droższe, pistolety na śrut albo na naboje, bawią się w myśliwych albo chodzą na strzelnice, wędkują, żeglują już nie w wannie a na akwenach... Spotykają się ze swoimi kolegami już nie w piaskownicy a w pubie... Jeżdżą na motorach, na zloty wszelakie a to samochodowe/motorowe, mają zawody wszelakie... i tak można wymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No dobra, ale kiedys ogladalam supernianie, ktora tlumaczyla matce dziecka z adhd, zeby sobie wyobrazila, ze ktos kazal jej siedziec spokojnie w swetrze najezonym szpilkami. To brzmialo jak jakas straszna meczarnia, chyba ze przesadzila albo uzyla zlego porownania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.12.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja się nie znam. Ale wydaje mi się, że prawdziwe ADHD jest dość rzadkie. Znacznie częstsze jest coś, co bym nazwała "żywym rozbrykanym dzieckiem przerazonych rodziców", czyli takie cuś z pogranicza... idzie w kierunku ale może skręcić . Takie dziecko, przy odrobinie wysiłku, da się zwykle spacyfikować ale teraz jest to niemodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts