malka 11.12.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 cześć Widmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) a co tu taka cisza , aż strach się bać Malka poszukiwałas kiedyś prysznica zamontowanego w płytkach (szyby znaczy się) , a widziałaś może dziennik Alladyn71 nie powiem na której stronie ale gdzieś na początku widziałam taki cudownie prosty prysznic o na 5 str. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 dzięki u mnie to 2 strona ale właśnie o takie mi chodziło -nawet mój szklarz objaśnił jak przygotować profile w ścianie i podłodze, by zamontować szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.12.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a czyli jak zwykle się spóźniłam wrzucisz instrukcję ze zdjęciami w swoim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, obawiam sie,że nim u mnie będzie "odpowiedni czas", to Ty już będziesz już pierwszy remoncik w domu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.12.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A tam, coś mi się wydaje że chcesz wszystkim tu niespodziankę zrobić ps. moje płytki poległy na rajstopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 niestety, tak niespodziankowa nie jestem A może kapcie ?? albo grubsze rajstopy rozwiążą sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Niee , lubię chodzić na bosaka, po to robię podłogówkę wszędzie. Skończę na panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dobre panele nie są złe, przecież Ino dobry podkład trzeba dać - najlepiej tekturę falistą, chyba, że ma się kupę kasy, to można kombinować ze specjalistycznymi na podłogówkę i wygłuszenie. No i cza zwrócić uwagę, aby panele też były oznakowane, że mogą na podłogówce leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 wiem, wiem, nie jestem w tym względzie jakimś ortodoksem tyle że za parę lat się zniszczą i będą do wymiany. Dobra uciekam z płytkami bo mnie Malka zruga za smędzenie nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 nic nie zruga gdyby nie Twoje panele watek by zdychał na ędziesiatej ątej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Oj tam, wcale nie aż na ędziesiątej ątej... Co najwyżej na dziestej ątej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Malka, a czy będzie nietaktem, jeśli zapytam. Podjęliście wiekopomną decyzję o zamknięciu góry i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Czekamy na gaz.Chcieliśmy robić podłogi, ale mamy trochę stracha. Obawiamy się podłogówki. Wyleją podłogę (za niemałą kasę) a nie daj jeżu okaże się,że jakaś rurka przez lata strzeliła i co??? rozwalanie ??? Poczekamy na gaz, podepniemy piec, napełnimy podłogówkę i dopiero zrobimy podłogi.Taki jest plan A góra zamknięta...jeszcze tylko (sic!) zeszlifować sufity.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Czekamy na gaz. Chcieliśmy robić podłogi, ale mamy trochę stracha. Obawiamy się podłogówki. Wyleją podłogę (za niemałą kasę) a nie daj jeżu okaże się,że jakaś rurka przez lata strzeliła i co??? rozwalanie ??? Poczekamy na gaz, podepniemy piec, napełnimy podłogówkę i dopiero zrobimy podłogi. Taki jest plan A góra zamknięta...jeszcze tylko (sic!) zeszlifować sufity.... No co Ty:o myśmy podłogówkę robili a odpalenie na gazie z butli - całą zimę trzymaliśmy temperaturę na podtrzymanie jadąc tylko na jednej butli i sukcesywnie przełączając się na kolejne i ta mieszkaliśmy zimą. Gdyby to lato było to pełen luz na jednej butli robisz sprawdzenie całości i już masz wszystko gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Gosia, ale na gaz w sensie projekt instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No tak papierków nie przeskoczysz, my teraz walczymy z przyłączem wodnym, pewnie na wiosnę będzie. Teoretycznie można sprawdzić powietrzem , ale czego nie widać to nie jest wiarygodne też bym poczekała. Gosia Twoje mieszkanie na betonie będzie dla mnie za parę miesięcy życiową inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Myśmy mieli instalację gazową w domu ale czekaliśmy na podłączenie z ulicy jeszcze ponad pół roku. Ale gaz masz mieć? Cronin będziesz mieszkać na betonie ? - da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 I jak trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cronin u mnie już dwa lata goły beton na górze i da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts