Arnika 14.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja nawet pomysłu na jedna łazienkę nie mam i też już 2,5 roku beton.. luuuzik... Malcia.. podłogówkę odpalała i grzała Lidzia z butli .. potem tylko jakiś dynks wymienił jej gazownik... teraz ma z sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja wiem,że da się z butli, tylko trzeba mieć instalacje, nie? a ja czekam na projekt...potem pozwolenie na budowę (owej instalacji), potem zrobienie instalacji.....a wtedy to ja już będę miała gaz na działce, więc pójdzie z gazociągu:) Obligatoryjnie mam mieć uzbrojenie do 31 marca cholera,a mnie na beton nie stać, pan sobie życzy 330 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a bo Ty wymagająca jesteś zwykła wylewka z miksokreta Ci nie wystarczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kochana, u mnie wylewki to panowie na kolanach robili Ja tam czynnik ludzki lubię, a nie jakiegoś kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no to masz beton i nie piskaj:P Ty się ciesz że nie miałaś takich hydraulików jak ja;) że nie dali wylewki zrobić póki nie odpalili pieca i nie puścili ciepłej wody w podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja tam czynnik ludzki lubię, a nie jakiegoś kreta No patrz, jaka wybredna, Pan od pogody jej nie pasuje;) Dobry Wieczór Pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no i słusznie ... to tak jakby na weselu automat perkusyjny grał .... .. niestety dziś tak jest .... ... więc Siostra ....niedzisiejsza jesteś ... ..ale to rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 to była odpowiedź na Malki post ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No patrz, jaka wybredna, Pan od pogody jej nie pasuje;) Dobry Wieczór Pani:) Bry , bry ale kompletnie nie rozumiem o co z panem od pogody chodzi ? no i słusznie ... to tak jakby na weselu automat perkusyjny grał .... .. niestety dziś tak jest .... ... więc Siostra ....niedzisiejsza jesteś ... ..ale to rodzinne na moim weselu, był pan z gitarą, pan ze skrzypcami, pan z perkusją i pani z głosem....moje dziecko mówi do mnie mamo, sąsiadom mówię dzień dobry, a na zakupy chodzę z płóciennym koszykiem lub siatką, wodę na kawę gotuję w czajniku na gazie.....faktycznie,niedzisiejsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no prezenter pogody Kret no;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 przeceniacie mnie Na Discovery czy Foxie nie puszczają pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 przeceniacie mnie Na Discovery czy Foxie nie puszczają pogody A to sorry:oops: Ja nie mam takich programów:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Malka, Ty to musisz facetów do klęczenia przed sobą doprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A to sorry:oops: Ja nie mam takich programów:sick: ja ponoć mam jeszcze innych 200, ale nie znam , nie korzystam....a publicznej telewizji to już z dekadę nie ogladąłam Malka, Ty to musisz facetów do klęczenia przed sobą doprowadzać sami padają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 .....na zakupy chodzę z płóciennym koszykiem lub siatką, wodę na kawę gotuję w czajniku na gazie..... .... ale buduję dom... Tak powinnaś skończyć ... ... Ps. ...dla zdrowia psychicznego nie ma nic lepszego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja ponoć mam jeszcze innych 200, ale nie znam , nie korzystam....a publicznej telewizji to już z dekadę nie ogladąłam sami padają Od kilku miesięcy mam naziemną, która nie wiadomo dlaczego cyfrową sie nazywa. Publiczą to tylko Kulturę znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 .... ale buduję dom... ...trzeci raz ten sam..... to chyba nie najlepiej o mnie świadczy Od kilku miesięcy mam naziemną, która nie wiadomo dlaczego cyfrową sie nazywa. Publiczą to tylko Kulturę znam. googlarka mi powiedziała,że tan pan w TVP pogodę głosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 googlarka mi powiedziała,że tan pan w TVP pogodę głosi. No patrz, a mi pani sąsiadka-starsza co dzień przez kilka miesięcy mówiła, że: " kret powiedział, że będzie padać/słonecznie/zimno*...." a ja myślałam, ze pani-starszej cos sie pomieszało. *niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kret meteopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kret meteopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts