Arnika 15.12.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Malcia śpisz jeszcze?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.12.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Widać jeszcze śpi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 nie śpi,nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ty nie śpisz, kiedy inni śpią... a śpisz kiedy inni już nie śpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.12.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Malka witam się u Ciebie ! Zabrałam się do czytania Twego dziennika i rzecz jasna komentarzy . Słuchaj -Ty masz w Sobie pokłady energii i optymizmu:lol2: Bądź z tym wszystkim przez dłuuugie lata ! Teraz uciekam gotować niedzielny obiad ! A wieczorem przywitam się znowu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Cze Malka... wstawaj już w wyyyra U mnie śniegu dużo, ale plufa bo temp na plusie a już myslałam, że będzie pięknie.... Pokaż choinke... u nas już stoi to i u Was może też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ty nie śpisz, kiedy inni śpią... a śpisz kiedy inni już nie śpią... Tak,weekend to jedyny czas kiedy obowiązki nie wyciągają mnie z łóżka bladym świtem -więc sobie folguję- do oporu I dobrze mi z tym...obiad można zjeść o 15:) tuż po śniadaniu Malka witam się u Ciebie ! Zabrałam się do czytania Twego dziennika i rzecz jasna komentarzy . Słuchaj -Ty masz w Sobie pokłady energii i optymizmu:lol2: Bądź z tym wszystkim przez dłuuugie lata ! Teraz uciekam gotować niedzielny obiad ! A wieczorem przywitam się znowu:bye: RD- wariatka jesteś moje komentarze czytać - toż to samobójstwo I witaj w moim wariatkowie Cze Malka... wstawaj już w wyyyra U mnie śniegu dużo, ale plufa bo temp na plusie a już myslałam, że będzie pięknie.... Pokaż choinke... u nas już stoi to i u Was może też wstałam,wstałam...ale jakoś bez entuzjazmu..na dworze pada deszcz-ciapa jak na bagnach u Jozina- bleeee A z tą choinką to podpucha,nie?? Wiesz,że my nie miewamy choinki odkąd młode nie ma parcia na wieszanie na niej swoich samochodów witam się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 no jak nie miewacie ?! Myśmy naszą już popełnili. Miała być trikolorowa a wyszła biała... a moi sie jeszcze śmieją, że ciulowa ze wzglądu na zamiane łańcuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Malka - wariatką to chyba jestem ! Ale czytać i tak będę ! Przynajmniej w Doborowym towarzystwie - A co 1:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 allo, nie mam choinki, bo Pan Maz jud od tygodnia maluje duzy pokoj:p mam nadzieje, ze do Wigilli skonczy...kiedys szybciej Mu to szlo ja chce, zeby On juz skoczyl buuuu...balagan taki jakby cala chalupe naraz malowal...primadona! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 no jak nie miewacie ?! Myśmy naszą już popełnili. Miała być trikolorowa a wyszła biała... a moi sie jeszcze śmieją, że ciulowa ze wzglądu na zamiane łańcuchów A to trzeba mieć ??? matko :jawdrop: to ja nie wiedziałam... a ciulowy łańcuch mnie bardzo zaciekawił Malka - wariatką to chyba jestem ! Ale czytać i tak będę ! Przynajmniej w Doborowym towarzystwie - A co 1:D:D Czytaj, czytaj,towarzystwo naprawdę zacne się tu przewija ale w razie uszczerbku na rozumie -ostrzegałam allo, nie mam choinki, bo Pan Maz jud od tygodnia maluje duzy pokoj:p mam nadzieje, ze do Wigilli skonczy...kiedys szybciej Mu to szlo ja chce, zeby On juz skoczyl buuuu...balagan taki jakby cala chalupe naraz malowal...primadona! :mad: ooooo jakbym o swoim ślubnym czytała, przy wymianie uszczelki na syfonie,narzędzia stały w kuchni pokoju i łazience... Dla niewtajemniczonych -syfon można śmiało odkręcić jedną ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 a ciulowy łańcuch mnie bardzo zaciekawił Bry, może on tiulowy był? Niby podobne w wymowie, a jakie dystyngowane w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Dokładnie taki jest:) choć podejrzewałam Nitkę o większą oryginalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.12.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ech, no to się rozczarowałam BTW, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma choinki w domu na tydzień przed świętami, a dekoracje w pudłach gdzieś-tam-gdzieś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja też nieco zawiedziona... myślę,że to nieliczne wyjątki,które jeszcze coś przed świętami,na szybko,odświeżają,przemalowują,przestawiają....ale i tak pudła z bombkami pewnie w blokach startowych czekają I dobrze....to fajna tradycja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ech, no to się rozczarowałam BTW, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma choinki w domu na tydzień przed świętami, a dekoracje w pudłach gdzieś-tam-gdzieś tam? JA! Zawsze kupuję choinkę w Wigilię (czasem dzień przed) i ubieram w Wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 oooooooo Rasia to masz tak jak ja:hug: z tym że ja kupioną mam bo sztuczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 W moim rodzinnym domu tez tak było - choinka w wigilię rano i nie ważne czy była żywa czy sztuczna. dzień doberek- ale plucha za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cześć Malka:)U mnie też plucha a ja mam szybko przemakające buty:( U mnie w domu też choinka kupowana na świeżo i ubierana w Wigilię przez Pana Domu;) razem z dzieciakami w czasie gdy Pani Domu z obłędem w oczach kroi te wszystkie sałatki, kluski z makiem i miesza barszcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cześć Luka Przemakające buty to kłopot jeszcze przy tej pogodzie....kalosze sobie spraw Ja obłęd w oczach miałam w sobotę jak weszłam do marketu....baaa ja miałam tak mordercze instynkty, że wrzuciłam mąkę,mleko i ciastka owsiane i spieprzałam z prędkością światła.... i dobrze,bo dziś w lokalnych gazetach pisali by o zbiorowym mordzie w Realu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts