malka 11.04.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dziękuję za kolejne zyczenia - jajo z Nadią bosssskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ło matko farmę se założę Dziękuję bardzo za życzenia Chyba ferme. ferma to za wielka wodą, w Polsce farma vel PGR Niech będzie hodowla drobiu Za wielka woda tez farma... Czikenowa, jak by napisal Duch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 cieszę się że się dzieje dużo (jestem po nadrobieniu dziennika - piszę jakby kto pytał o co mi biega ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 cieszę się że się dzieje dużo (jestem po nadrobieniu dziennika - piszę jakby kto pytał o co mi biega ) ja tez się cieszę i...obie mamy to samo - ja też nadrabiam swój dziennik mam nadzieję, że teraz bedę miała o czym pisać i niekoniecznie beda to opowieści wyłącznie sądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ciesze sie, ze same dobre wiesci Ale masz super taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 no i tego Ci z całego serca życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Niech żyją Twardziele! Niech żyje wiosna! Brawo Malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ciesze sie, ze same dobre wiesci Ale masz super taras ale serio serio fajny, czy tylko się napieprzasz ? trochę go powiększymy (zalejemy jeszcze jeden stopień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nie nabijam sie, duzy i jest , ja to nie wiem kiedy sie doczekam tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Malka, Gratulacje z okazji wiosennego i pogodnego wpisu w dzienniku Oby tak juz zostalo ! Jak Mlody? Juz wygojony, jak skora na byku? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Malka, Gratulacje z okazji wiosennego i pogodnego wpisu w dzienniku Oby tak juz zostalo ! Jak Mlody? Juz wygojony, jak skora na byku? Maja Budowa u nas "do tyłu" (wyburzanie), to ciągle "do przodu" Młody ok gdyby nie przyjmowane leki pewnie już by zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 14.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ciesze sie malka, ze u Ciebie wszystko powolutku do przodu.Nie chciałem tego wczesniej pisac, ale gdy ostatnio ogladałem Twoja "niebudowe" na żywo - to wygladało to gorzej niż na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ciesze sie malka, ze u Ciebie wszystko powolutku do przodu. Nie chciałem tego wczesniej pisac, ale gdy ostatnio ogladałem Twoja "niebudowe" na żywo - to wygladało to gorzej niż na zdjeciach. to prawie jak ze mną , też na zdjęciach wygladam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 a...no i możesz Pluszku smiało pisać...ja wiem jak to wygląda, stan opłakany, ale z każdym dniem coraz lepiej, więc się nie dołuję, oglądam od strony ogrodu - tam "ładniejsze" widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 malko -ciesze się, ze "niebudowa" zaczyna w koncu wygladac jak "budowa" -oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.04.2009 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja bym nawet rzekł , że już wygląda jak typowa budowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzę, że wiosna zawitała w Twoje włości. Tulipany i żonkile też ładnie się prezentują, czekam na nie w pełnej krasie.Prace drgnęły, ekipa wymieniona, mury i wieńce pną się do góry. Tylko czekać aż będzie wiecha. Taras całkiem pozytywny, nie za duży nie za mały. A po co Ci olbrzymi betonowy? Betony to mamy w blokowisku. Wg mnie OK.Będę tu zaglądać na to Gołonowskie Wzgórze.Pozdrawiam Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 withanko malka plus inne fhorumoffowiska:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ... ja też się wbijam ponownie Widzę, że robota porządnie ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 nioo huffnalek nie fidsiolek ciemdaffno..sie manko..sie superata cy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts