Kendra 09.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 bardzo dziękuję - przetrwanie - chodziło mi o to co juz od tej pory przeszliście. niemniej trzymam mocno kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 09.01.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ale ,że mu spaliłam rynek w okolicy to buszuje gdzieś w Wielkopolsce) no wiesz co?! Kukułcze jajo podrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 :D:D może i jak kukułcze, ale wielkości strusiego Cze Malka... ja zdycham a Ty??? jak zdrówko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 chyba zbuka raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To ja Wam będę prasować, a Wy mi okna umyjecie,ok ? Zaproponuj coś innego, bo z prasowania (nieprasowania) wybrnęłam śpiewająco. Ewa, uśmiałam się po pachy:lol: Chmielewska natychmiast przyszła mi na myśl - Jej powieści zaczynały powstawać właśnie podczas prasowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 zbuk czy zgnity cieszę się że wywaliłaś go od nas ale współczuję mieszkańcom Wielkopolski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 bardzo dziękuję - przetrwanie - chodziło mi o to co juz od tej pory przeszliście. niemniej trzymam mocno kciuki!! Dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą no wiesz co?! Kukułcze jajo podrzucasz? samo się podrzuciło...aw zasadzie to nie jajo, to zaraza,wszędzie tegopełno.blllllleeeeeee Cze Malka... ja zdycham a Ty??? jak zdrówko ?? A dziękuję nie najgorzej kręgosłup mi tylko napierda.a, a do tego już sie przyzwyczaiłam,więc norma:) A Ciebie jeszcze trzyma bidusio Zdrowiej, bo brakuje mi tu Ciebie Zaproponuj coś innego, bo z prasowania (nieprasowania) wybrnęłam śpiewająco. w zasadzie to ja z mycia okien również wybrnęłam -po prostu nie myję innych grzechów nie pamiętam zbuk czy zgnity cieszę się że wywaliłaś go od nas ale współczuję mieszkańcom Wielkopolski.. Mam tylko nadzieję,że nie wróci jak cholerny bumerang..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malka bo ja miałam napisać po prostu, że może nie do końca jest wszystko zrozumiałe co tu się wypisuje;) ale wszystkie braki nadrabia osoba gospodyni: przezajebista* babka z fantastycznym poczuciem humoru, pogodą ducha i ciętą ripostą To się z rańca uzewnętrzniłam:rolleyes: * sorry za to słowo ale nie umiem znaleźć synonimu, jak napiszę sympatyczna to jakbym pisała o staruszce, jak fajna to będzie tak jakoś mdło i nie do końca, przychodzi mi na myśl jeszcze jedno słowo wyciągnięte z lamusa - "morowa" ale młodzież mogłaby nie ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Luka,bo tu w ogóle towarzystwo zajebiście morowe jest A, że czasem z dopada nas syndrom "paplam paplam plujus plujus" i każdy winnym kierunku swe myśli przelewa.....toooo..to twórcze jest A jak czasem komenty otworzą się na jakiejś dziwnej stronie i czytam to,to, albo ryczę, albo wyję ze śmiechu. Io to kurde chodzi witam w ten piękny ponury poranek Kawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cze:) Piję właśnie na głodniaka :/ Fajnie że mamy forum, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nooooo fajowo..... ale jeszcze fajniej,że TAKICH ludzi tu mamy na głodniaka....ja tam śniadanie o 14 jem, ale Ty pewnie nie przywykłaś? Czytałam,że sklepu brak....to przyniosłam http://us.123rf.com/400wm/400/400/molka/molka1208/molka120800140/14960840-zdrowa-salatka-z-pieczonym-kurczakiem-pomidorami-i-feta.jpg kurczak i feta-moze być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 morowe jak powietrze:lol2: Malka a do mnie to podjechać byś mogła z takim śniadankiem bo mnie tak zastrzyk w euforię wdał że zapomniałam zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.01.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hej u nas biało po nocy, ale teraz deszcz pada więc będzie jedno wielkie fuj. No ja też się dokształcam na forum, jestem cichym podczytywaczem, bo jak się zejdzie zgrana ekipa to wióry lecą aż szkoda przeszkadzać A na serio to się Malka dużo od Ciebie (i nie tylko oczywiście) nauczyłam o problemach dziecięcych, trochę mi to oczy otworzyło. Więc w podziękowaniu na dobry dzień http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc36p5g5p91qlect8o1_400.jpg o kurcze a tu dietetyczne śniadanko Malka zapodała, no nic to ja deserek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to teraz się zaśliniłam:)A żołądek mi się w supeł zawiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malka a do mnie to podjechać byś mogła z takim śniadankiem bo mnie tak zastrzyk w euforię wdał że zapomniałam zabrać ale fajne Ci siostra zapodaje to już z własnej hodowli ? o kurcze a tu dietetyczne śniadanko Malka zapodała, no nic to ja deserek a dzięki za deserek,dzięki nastepnym razem bez czekolady poproszę ) nauczyłam o problemach dziecięcych ja tam nieustannie matka na stażu jestem,ucze się ale ponoć sucz jestem, bo wymagam i nie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurde ja odpuszczam i to mój nawiększy błąd.Ogólnie to się zagubiłam trochę w meandrach wychowania dzieci i jest mi z tym bardzo źle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Patrzę głodna i na diecie a tu czekoladą karmią Ni ma dla mnie czekolady..przez święta wrzuciłam 5 kilo, teraz do marca mogę zapomnieć chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 EZS przeczytałam przez święta zrzuciłam 5 kilo I tak sobie myślę: jeju, jak ona to zrobiła???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 pewnie rotawirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurde ja odpuszczam i to mój nawiększy błąd. Ogólnie to się zagubiłam trochę w meandrach wychowania dzieci i jest mi z tym bardzo źle:( Luka,bo najpierw trzeba wytresować siebie...to jest najtrudniejsze No i ja mam łatwiej -sztuka jedna do okiełznania;) Patrzę głodna i na diecie a tu czekoladą karmią Ni ma dla mnie czekolady..przez święta wrzuciłam 5 kilo, teraz do marca mogę zapomnieć chlip, chlip Ewa -pięć kilo czekolady w dwa dni no mistrzyni jesteś, uchylam kapelusza choć w pierwszej chwili przeczytałam jak Luka EZS przeczytałam przez święta zrzuciłam 5 kilo I tak sobie myślę: jeju, jak ona to zrobiła???????????????? i to dopiero było by mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts