daggulka 15.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Maaalka... noo, i budowa idzie ku dobremu - tak ma być i optymistycznie się proszę co ranek nastrajać i duperelami się nie przejmowac ., Duszek - zapomniałam Ci napisać- płyn REWELACJA , składam jednakowoż zamówienie na kolejne 2 butelki i nie ma że boli - kochajmy sie jak bracia i takie tam - czyli że zapłacę co do grosika, ino mi zamów 2 a jak się da to ze 3 (nawet meble kuchenne wygladają po tym jak fungiel nówka )... podjadę w wolnej chwili kiedy jak bedę w pobliżu i zgrzytne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Daggulka zdradz co to za cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Maaalka... noo, i budowa idzie ku dobremu - tak ma być i optymistycznie się proszę co ranek nastrajać i duperelami się nie przejmowac ., Duszek - zapomniałam Ci napisać- płyn REWELACJA , składam jednakowoż zamówienie na kolejne 2 butelki i nie ma że boli - kochajmy sie jak bracia i takie tam - czyli że zapłacę co do grosika, ino mi zamów 2 a jak się da to ze 3 (nawet meble kuchenne wygladają po tym jak fungiel nówka )... podjadę w wolnej chwili kiedy jak bedę w pobliżu i zgrzytne . jak na razie nie mam na stanie hehe i wyjezdzam...do wawy zdzwonimy siem ok? ciesze sie ze ci sie podobuje i daje rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 markoto - kurcze, nawet nie wiem jakiego ten płyn producenta ani nic- po prostu wzięłam co zalecał duszek i użyłam- i efekt super - musisz ducha molestować coby Ci napisał producenta albo cuś duch - a ciebie to ino nosi i nosi - noż nie usiedzi na tyłku minuty ino się po jakichś obcych miastach rozbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jeee, a do czego ten cudny płyn, bo z Duchatym to ja mam tylko dwa skojarzenia Albo to cos do pucowania drewna , albo.................hmmmmmmmmmmmm chyba nie wypada a co mi tam - jakis mniam procentowy trunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z kontekstu wnosze, ze to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z kontekstu wnosze, ze to pierwsze jak ja flaszkę wypiję, to moje meble kuchenne też wygladają na nówki mam kredens z lat 20 minionego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 wiedzialem ze masz siana jak lodu ino sie maskujesz ..w tym alt reichu... plyn sie nazywa cleaner z loby i fucktycznie jest ..zajefajny..(wyborowa tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Lodu mam więcej - właśnie napełniłam 2 woreczki (bedzie z e 40 kostek ) a jak już będę miała meble albo podłogi drewniane -to sie po to cudo zgłoszę..... wolę Bolsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 eetam ja smirnoffa ..lebo absoluta..ale co tamm wyborowa łostatnio na[prawde sie poprawila ..i to mocno ..bols i absolwent najczesciej podrabiane sa w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ehh młodość , biały polonez (50 vol) to było kiedys coś ... aktualnie jezdem zdeklarowanym piwoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.04.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 For you, Fenix http://stawiamci.pl/images/kufel.jpg zmykam "podziennikować" trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Gwoździe , deski, piła, drewutnia - dokładnie ta kolejność ....i tak pół dnia, potem wymiękłam. Gwoździe zawsze pierwsze A tu tak dla porównania tak ku pamięci i przestrodze Po lewej ścianka ekipy pana P. po prawej ekipu pana Yanka http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Sed4wAplZ2I/AAAAAAAAByM/bcjp6XpUN_8/s640/DSCN3789.JPG ...ta po lewej jakaś ładniejsza ... tzn. taka bardziej "z jajem" ... PS. Też lubię piwo (ale prawdziwe, nie wirtualne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no gratulki malka gratulki ba gwoździe zawsze pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 oj Gwoździku Ty mój jedyny może usmiechnę sie do Twoich budowlańców niech i u Ciebie takie cuda postawią - będziesz mógł podziwiac w każdej wolnej chwili albo może podesłać pana P ? bo wiesz...niewielu potrafi tak murować ,( za jakieś 2-3 tys wybuduje Ci z 5 m2 ) A piwko....hmmmmm może kiedyś chlupniemy w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No no Twoje nowe kolanka wygladaja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No no Twoje nowe kolanka wygladaja super nie wiedziałem, że malka ma sztuczne kolanka mam nadzieję, że mniejsze niż te http://www.jak-budowac.pl/products/160/kolanko-pcv-1szt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nigdzie nie pisalam, ze sztuczne one sa jak najbardziej prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tzn., że wcześniej miała sztuczne ??? ... już się zagubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Malka ma szare kolana????????????? i do tego sztuczne i juz 3 parę nosi?bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts