Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Maaalka... noo, i budowa idzie ku dobremu - tak ma być i optymistycznie się proszę co ranek nastrajać i duperelami się nie przejmowac :D .,

Duszek - zapomniałam Ci napisać- płyn REWELACJA , składam jednakowoż zamówienie na kolejne 2 butelki i nie ma że boli - kochajmy sie jak bracia i takie tam - czyli że zapłacę co do grosika, ino mi zamów 2 a jak się da to ze 3 (nawet meble kuchenne wygladają po tym jak fungiel nówka :lol: )... podjadę w wolnej chwili kiedy jak bedę w pobliżu i zgrzytne :D .

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maaalka... noo, i budowa idzie ku dobremu - tak ma być i optymistycznie się proszę co ranek nastrajać i duperelami się nie przejmowac :D .,

Duszek - zapomniałam Ci napisać- płyn REWELACJA , składam jednakowoż zamówienie na kolejne 2 butelki i nie ma że boli - kochajmy sie jak bracia i takie tam - czyli że zapłacę co do grosika, ino mi zamów 2 a jak się da to ze 3 (nawet meble kuchenne wygladają po tym jak fungiel nówka :lol: )... podjadę w wolnej chwili kiedy jak bedę w pobliżu i zgrzytne :D .

jak na razie nie mam na stanie hehe i wyjezdzam...do wawy zdzwonimy siem ok?

ciesze sie ze ci sie podobuje i daje rade..

markoto - kurcze, nawet nie wiem jakiego ten płyn producenta ani nic- po prostu wzięłam co zalecał duszek i użyłam- i efekt super :D - musisz ducha molestować coby Ci napisał producenta albo cuś :wink: :roll:

duch - a ciebie to ino nosi i nosi :roll: - noż nie usiedzi na tyłku minuty ino się po jakichś obcych miastach rozbija :D

Jeee, a do czego ten cudny płyn, bo z Duchatym to ja mam tylko dwa skojarzenia :lol:

Albo to cos do pucowania drewna , albo.................hmmmmmmmmmmmm

chyba nie wypada

a co mi tam - jakis mniam procentowy trunek :lol:

:wink:

Gwoździe , deski, piła, drewutnia - dokładnie ta kolejność ....i tak pół dnia, potem wymiękłam.

Gwoździe zawsze pierwsze :D :D :D

A tu tak dla porównania tak ku pamięci i przestrodze

Po lewej ścianka ekipy pana P. po prawej ekipu pana Yanka

http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Sed4wAplZ2I/AAAAAAAAByM/bcjp6XpUN_8/s640/DSCN3789.JPG

...ta po lewej jakaś ładniejsza ... tzn. taka bardziej "z jajem" ... :wink:

PS. Też lubię piwo (ale prawdziwe, nie wirtualne :wink: :D )

oj Gwoździku Ty mój jedyny :lol: :lol:

może usmiechnę sie do Twoich budowlańców niech i u Ciebie takie cuda postawią - będziesz mógł podziwiac w każdej wolnej chwili albo może podesłać pana P ? bo wiesz...niewielu potrafi tak murować ,( za jakieś 2-3 tys wybuduje Ci z 5 m2 ) :lol: :lol:

A piwko....hmmmmm może kiedyś chlupniemy w realu :D