malka 16.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No no Twoje nowe kolanka wygladaja super nie wiedziałem, że malka ma sztuczne kolanka mam nadzieję, że mniejsze niż te http://www.jak-budowac.pl/products/160/kolanko-pcv-1szt.jpg ale to już wersja po liposukcji . Orginał był taki http://images.budujesz.pl/full/1925_0_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Malka gdzie tak dobrze odsysaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Z kontekstu wnosze, ze to pierwsze jak ja flaszkę wypiję, to moje meble kuchenne też wygladają na nówki myślałam, że to nie działa... to jak wypiję trochu to mąż też będzie taki...nowszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.04.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Malka gdzie tak dobrze odsysaja? No jak to gdzie w kolanach Dario, a jak myslisz, czemu mój mi się wciąż podoba - działa, działa, tylko setka to troche mało, by odnowiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dario, a jak myslisz, czemu mój mi się wciąż podoba - działa, działa, tylko setka to troche mało, by odnowiło to może być niezła metoda A kolanka malka faktycznie masz ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 kurcze na chwilke sie clek straci do wawkim juz sex drugs and rock and roll kolana szczelinki (wiem wiem w murze)...i gorzala..po gorzłce można gwoździka przybic a tego byśmy nie kcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to zalezy ile łykniesz ja po piwku i lampce winka (juz sprawdzone kilkakrotnie) mężowi do rana spać nie daję więc więcej nie pijam ale monsz nie widzi mi sie nowszy, to ja sie czuje nowsza wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ja po piwku i lampce winka (juz sprawdzone kilkakrotnie) mężowi do rana spać nie daję w tiaaaaa a bo to kobicie jakiś pretekst potrzebny żeby mężowi spać nie dać ? Człowiek idzie do łóżka bo chce się wyspać , siły zregenerować , aby jakoś przetrwać , kolejny cięzki dzień w pracy ... ale nie małże maja inne plany , hormony im buzują i pospać nie dają , takie one są http://stawiamci.pl/images/kufel.jpg dzięki , pyszneee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry! ponieważ mnie 2 dni nie było na FM to nawet nie próbuję zgadywac co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 malka - szukasz dalej prezentu "komunijnego" ??? ... a co powiesz na "sztuczne kolanka" ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 cze gwozdzik daffno smy sie nie pobafiilii nieeee jakis i polighon by siem sdal..kurna w wawie jezdem do kunca kfietnia..i maly lapek jezd..lograncchone moshlifosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Cześć chłopaczki na komunie kolanka niby,że co, ze mam se rozwalić te sliczne ścianki (kolankowe ), które w pocie czoła powstały, i mam komunistce dać NIGDY W ZYCIU. Duchu - wojować Ci się chce ?? to ja znikam, jakis zabłąkany pocisk rakietowy mógłby mnie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czy ktoś w miarę przystępnie mógłby mi streścić, o co kaman ... wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Braza, a konkretnie co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Wszystko, nie w temacie jestem .................... no dobra, poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czytaj, czytaj - może mi wytłumaczysz o co tu biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 obie mnie rosfallajom niooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 obie mnie rosfallajom niooooo a Ty pewnie wiesz o co kaman juz nie udawaj - tego nie wie nikt...ale jest nadzieja.... moze Braza zakuma, jak sie zagłębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ide se... cięzki dzień miałam i bardzo długi...jutro bedzie bis. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czytaj, czytaj - może mi wytłumaczysz o co tu biega Zrozumiałam, że płynami się interesujesz (również alkoholowymi) od którego to zainteresowania kolanka Ci schudły - lipo...cośtam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts