Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

A ja akurat w TAKIM przypadku odważyłabym się.

Przecież Grodzka miała na celu stać się kobietą, przypuszczam, że sama byłaby też zachwycona mogąc wyglądac jak atrakcyjna kobieta, a nie nieatrakcyjna kobieta. ;)

Wcześniej mogła nie mieć kasy, ale teraz, na sejmowym stołku...

Wtedy po prostu ta transformacja byłaby pełniejsza.

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A może woli poczekać, aż hormony zadziałają, a nie kłaść sie od razu pod skalpel ?

Ma prawo, prawda?

Ale w jakim przypadku ? bo nie rozumiem, czym różni się męska twarz Grodzkiej, od obwisłych cycków Korzuchowskiej.

Ta pierwsza przechodzi transformacje,a druga kreuje się na ikonę kobiecości ?

No to ja muszę iść pod skalpel bo brzydka i gruba jestem, nie jestem fit... :sick:

Noo i dobrze mi z tym.. lubię siebie taką jaka jestem.. z dnia na dzień starzejącą się.. niestety.. czas...

Ale dobrze, , że tego czasu na mnie aż tak bardzo nie widać;)

I tego się trzymajmy...

A kto płaci za te operacje trans, i plastyczne i hormony na lata???????

...jak dana osoba to OK.. jak państwo.. to nie wiem czy to OK.. bo np dla mojego Emila to leku ratującego życie w PL i kasy na to nie było...

A kto płaci za te operacje trans, i plastyczne i hormony na lata???????

...jak dana osoba to OK.. jak państwo.. to nie wiem czy to OK.. bo np dla mojego Emila to leku ratującego życie w PL i kasy na to nie było...

Oczywiście, że z własnej kasy opłacają, ale ja wcale nie uważam,że to ok.

A spójrzcie np na Marię Czubaszek.

Ale jest tak przesympatyczna i pełna humoru,że chyba nigdzie nie widziałam krytyki pod adresem jej wyglądu(a powiedzmy sobie szczerze że jest lekko jakby hmmm przepalona). Teraz robiła sobie jakiś zabieg z powiekami,ale ja żadnej różnicy nie widzę :)

Jednak wnętrze plus "zewnetrze" razem się liczy.

Przeczytałam znów cały ziewnik, minęło milion lat, a ja nadal podziwiam tę samą fotę - oryginalne ułożenie styropianu na nieistniejącej już ścianie szczytowej. To było piękne dzieło!

też się cieszę :) teraz 14 dni sie będzie uprawomocniać (znaczy już tylko 12). W tym czasie projekt idzie do wyceny i jak znajde wykonawcę to kładziemy żółte rułki :)

końcem marca gazownia robi podłączenie, a potem już tylko będę płacić za gaz ;)

Aniu, nie jednak tak długo trwa procedura,ponoć i tak mieli jeszcze miesiąc ustawowego czasu.

Wusia,gdyby to stało się dziś to tez bym tak myślała :)

Dorcia,ściana jest hitem,a hiciorem sie stała jak pan biegły w sadzie stwierdził ,że to nie jest fuszerka :o -bez komentarza