DPS 03.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A ja akurat w TAKIM przypadku odważyłabym się. Przecież Grodzka miała na celu stać się kobietą, przypuszczam, że sama byłaby też zachwycona mogąc wyglądac jak atrakcyjna kobieta, a nie nieatrakcyjna kobieta. Wcześniej mogła nie mieć kasy, ale teraz, na sejmowym stołku... Wtedy po prostu ta transformacja byłaby pełniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A może woli poczekać, aż hormony zadziałają, a nie kłaść sie od razu pod skalpel ?Ma prawo, prawda? Ale w jakim przypadku ? bo nie rozumiem, czym różni się męska twarz Grodzkiej, od obwisłych cycków Korzuchowskiej.Ta pierwsza przechodzi transformacje,a druga kreuje się na ikonę kobiecości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No to ja muszę iść pod skalpel bo brzydka i gruba jestem, nie jestem fit... Noo i dobrze mi z tym.. lubię siebie taką jaka jestem.. z dnia na dzień starzejącą się.. niestety.. czas... Ale dobrze, , że tego czasu na mnie aż tak bardzo nie widać I tego się trzymajmy... A kto płaci za te operacje trans, i plastyczne i hormony na lata??????? ...jak dana osoba to OK.. jak państwo.. to nie wiem czy to OK.. bo np dla mojego Emila to leku ratującego życie w PL i kasy na to nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A kto płaci za te operacje trans, i plastyczne i hormony na lata??????? ...jak dana osoba to OK.. jak państwo.. to nie wiem czy to OK.. bo np dla mojego Emila to leku ratującego życie w PL i kasy na to nie było... Oczywiście, że z własnej kasy opłacają, ale ja wcale nie uważam,że to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.02.2013 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A spójrzcie np na Marię Czubaszek. Ale jest tak przesympatyczna i pełna humoru,że chyba nigdzie nie widziałam krytyki pod adresem jej wyglądu(a powiedzmy sobie szczerze że jest lekko jakby hmmm przepalona). Teraz robiła sobie jakiś zabieg z powiekami,ale ja żadnej różnicy nie widzę Jednak wnętrze plus "zewnetrze" razem się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.02.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 o a u malki znowu kontrowersyjne tematy z rana nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a propos rozmowy http://hannalis.natemat.pl/49265,pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O mamuniu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Braza -jak Ty coś powiesz, to gumki w majtach strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A w ogóle to ja tu jakieś ideologiczno-martyrologiczne watki ciągnę, a tu mój świat się zmienia Dostałam pozwolenie na budowę INSTALACJI GAZOWEJ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 WOW GRATULACJE to teraz Malka dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 NO wreszcie coś budowlanego napisałaś... I co dalej????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Malka, ale fajnie! Cieszę się z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Że tak niedyskretnie zapytam: Męża w końcu posłałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no Malcia jak nic sprawka Księżniczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Przeczytałam znów cały ziewnik, minęło milion lat, a ja nadal podziwiam tę samą fotę - oryginalne ułożenie styropianu na nieistniejącej już ścianie szczytowej. To było piękne dzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 też się cieszę teraz 14 dni sie będzie uprawomocniać (znaczy już tylko 12). W tym czasie projekt idzie do wyceny i jak znajde wykonawcę to kładziemy żółte rułki końcem marca gazownia robi podłączenie, a potem już tylko będę płacić za gaz Aniu, nie jednak tak długo trwa procedura,ponoć i tak mieli jeszcze miesiąc ustawowego czasu. Wusia,gdyby to stało się dziś to tez bym tak myślała Dorcia,ściana jest hitem,a hiciorem sie stała jak pan biegły w sadzie stwierdził ,że to nie jest fuszerka -bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Większość biegłych sądowych to fuszerki, oni są tam na zesłaniu na koniec żywota zawodowego swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a to trzeba podawać newsy na bieżąco a nie z dwudniową obsuwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 papiery przyszły do mnie w czwartek do ślubnego dziś -oczywiście każde na inny adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts