Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaa...uuuuuuuuuuuuuu..aaaaaaaaaaa..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.uhhhhhhhhhuuuuuhhhhhhhh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

szczytujemy

hmmm , tak mi się skojarzyło z zamierzchłej przeszłości " jaaaa, jaaa (nie wiem jak to się pisze poprawnie ,zresztą wyciołem) jaaaa..." :wink:

No to teraz został Ci już tylko daszek . Ja todopiero za miesąc będe szczytował. :wink:

Wiecie co, naprawdę blisko mi do ekstazy, jak patrzę na to co panowie Yanka, wyprawiaja na budowie.

Cholera, gdyby oni mi od początku chatę budowali, to teraz siedziałabym przy kominku , we własnym salinie......

hymmmmmmmmm, się rozmarzyłam.........

Wiecie co, naprawdę blisko mi do ekstazy, jak patrzę na to co panowie Yanka, wyprawiaja na budowie.

Cholera, gdyby oni mi od początku chatę budowali, to teraz siedziałabym przy kominku , we własnym salonie......

hymmmmmmmmm, się rozmarzyłam.........

Tylko przydałoby się jakieś futro przed tym kominkiem........ :wink:

Tylko przydałoby się jakieś futro przed tym kominkiem........ :wink:

tiaaa najlepiej z białego niedzwiedzia . Zawsze to podejrzewałem , że tylko dlatego kobiety są takie napalone na te kominki bo za dużo hamerykańskich filmów sie naogladały. :wink:

moment, moment - skóra z misia to fanaberia ślubnego, z którą bedę walczyć do upadłego, nie bedzie zdechłych zwierząt przed moim kominkiem !!!!!!

moment, moment - skóra z misia to fanaberia ślubnego, z którą bedę walczyć do upadłego, nie bedzie zdechłych zwierząt przed moim kominkiem !!!!!!

skoro ślubnego to proponuje skórę z jakiegoś wyrośniętego odyńca :wink:

mówię - żadnej padliny :evil: :lol:

mówię - żadnej padliny :evil: :lol:

zastanów się jeszcze

http://zdjecia.swistak.pl/03/809/3809009_1.jpg

ta ma 150 cm :wink:

dokładnie tak sobie to wyobrażałam - koszmar ze snów :o

blllllleeeeeeee

ja po piwku i lampce winka (juz sprawdzone kilkakrotnie) mężowi do rana spać nie daję :roll: :oops: :oops:

w

tiaaaaa a bo to kobicie jakiś pretekst potrzebny żeby mężowi spać nie dać ? Człowiek idzie do łóżka bo chce się wyspać , siły zregenerować , aby jakoś przetrwać , kolejny cięzki dzień w pracy ... ale nie małże maja inne plany , hormony im buzują i pospać nie dają , takie one są :wink:

mój taki jest 8)

jeszcze... :roll: