DPS 16.02.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Fakt - ogarnięcie prądu mnie także zdecydowanie przerasta, więc też ograniczyłam się do pokazania paluszkiem. Jak Sołtysa pytałam, usiłując zrozumieć, jak on to robi, że ogarnia, to się śmieje, że parę razy nim potrzepało i od razu wiedział co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Malcia, 31 maja robisz sobie przerwę od gazu i prądu w Piotrkowie trybunalskim;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Depeś, a mnie przy prądzie nie popieściło, ani raz Arni, akurat kocioł mam wybrany Miałam cztery typy zrobiłam wyliczankę i jest Rasia, a co ja robię w Piotrkowie ?? A TERAZ OGŁASZAM KONKURS na najładniejszy rozdzielacz. pokażcie swoje serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 nie mam żadnego. Jaki kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Chętnie bym Ci pokazała ale jeszcze nie mam co:( A co, bierzesz je z estetycznej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ewa, jak nie masz Junkers Luka, wybaczam No i jak konkurs pieknosci, to wyłącznie z estetycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Co jest nagrodą???????? Proszę.. moja przed chwilka zrobiona.... mąż pukał mi po głowie co ja po nocy robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 dzięki Arni -właśnie o to chodzi kto jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 takie Cię satysfakcjonuje? http://img33.imageshack.us/img33/9325/dzialka28052009podlogows.jpg ale Junkersa nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ha, ja Ci mogę pokazać moje piękne miejsce na rozdzielacz w pralni:DWłala:http://img59.imageshack.us/img59/6228/dsc0199ft.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 TARcia pokaż swój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Luka - pięknie masz powycinany styro ale już to mówiłam Gosiek, no zacnej urody rozdzielacz powiedz mi , te rurki po prawej to zasilanie grzejników? Jak sterujesz podłogówką, pogodowo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no widzisz, ja nie mam podłogówki. mam wszedzie kaloryfery i żaden rozdzielacz nie jest mi potrzebny, różnice w grzaniu załatwie sterownik pokojowy i termostaty na kaloryferach. Proste jak budowa cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 aaaa, no i tu mnie załatwiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Już wiem dlaczego nie masz mieć pompy przy sterowniku... Byłaś instruowana wczoraj.. nie słuchałaś, albo nie słyszałaś..Nie ma być bo jest wmontowany w piecu/kotle...., u mnie nie ma w rozdzielce bo jest w buforze, albo/i w kotle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Z byt trudne pytanie - to parter, gdzie grzejniki są tylko dwa, reszta podłogówka. Na górze mam kaloryfery, a tak na strzał nie mam zdjęcia tej rozdzielni na górze, musiałabym poszukać, a pogodówką ustawiam: podłogówkę, kaloryfery i ciepła wodą i mogę sobie oczywiście sama zmieniać zadane temperatury i zakres godzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Gosia, a jak zmieniasz ? na kotle? Arni, Ty masz zamontowane, ale ja nie wiem jaka jest i czy w ogóle jest pompa w kotle. Na stronie producenta nie ma nic na ten temat.I ja mam pompę na rozdzielaczu, pytanie moje nie było czy tam ma byc,m tylko czemu ma jej nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ja nie wiem czy dobrze rozumiem ale się wtrace a co mi tam mam wszędzie grzejniki, 2 rozdzielacze, jeden na pietro i jeden na parter, pompa jest w kotle wiec na rozdzielaczach już niepotrzebna, na kotle mam tez sterownik którym ustawiam wszystko od wody, c.o po kolektory. mam jeszcze pomy przy kolektorach ale to cie nie interesuje, bo nie zakładasz rozdzielacz chyba mogę pokazac z czasów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No bo jak jest w kotle to po co druga w rozdzielaczu...?Wychodziło by, ze dwie pompy mają pracować?Masz już ten kocioł zamówiony? Jak przyjdzie to będzie wiadomo co i jak.. Ja temp zmieniam w dwojaki sposób.. tam gdzie mam podłaczone sterowniki pokojowe to zmieniam sterownikiem , a tam gdzie nie mam to ustawiam zaworem trójdrożnym puszczając więcej ciepłej wody w podłogę, lub mniej.. zależności od potrzeby.. Takie przekręcanie robimy w sezonie dość rzadko.. nawet bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 się za szybko pochwaliłam akurat nie mam fotek rozdzielacza a dziś już aparat mi się skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts