Arnika 20.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Noo właśnie, ze nie.. otwarty przewód doktorski o tym świadczy.. A ci ostatni panowie jak dwóch panów powie,ze ma coś wywalić, bo oni tak nie robią, argumentując -BO NIE, to ja grzecznie skulę główkę i uczynię jak mówią ??? tak mówili???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 czyli przy rozdzielaczu muszę jeszcze kabelek z prądem wyprowadzić żeby te siłowniki zamontować i ewentualnie pompkę (jak będzie zbiornik z grzałkami a nie piec)?Malka a ten twój to miedziany czy ze stali nierdzewnej jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Kurczak nie pamiętam już.. Kabelki z poszczególnych pokoi szły do rozdzielacza. ale co w rozdzielaczu...? nie pamiętam.. oprócz tego, że te dynksy są założone na te białe fabryczne dynksy.. Czy muszą mieć prąd...? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Malka.. śpisz już..? Obudzisz mnie...?????????? Bo ja idę spać.. po śliwowicy czy nalewce śliwkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Noo właśnie, ze nie.. otwarty przewód doktorski o tym świadczy.. A ci ostatni panowie tak mówili???????? nie poprzedni panowie mówili,ze nie bo nie, a dlaczego, bo tak się nie robi, a dlaczego tak się nie robi -BO NIE. A teraz juz wiem dlaczego się nie robi Racjonalny argument nawet do mojego atechnicznego umysłu dociera. Aniu, zabij, a nie powiem, jak to się łączy, niemniej prąd jest niezbędny skoro siłownik mam na 230V, a skoro pompę mieć będziesz to ona też zasilana elektrycznie jest. Ja mam w peszelku zebrane wszystkie kabelki włożone do skrzynki -jeszcze nic nie pospinane. Ale jak dzielni panowie to uczynią, obiecuję,że powiem w jaki sposób Jeśli dobrze pamiętam to Ty co o z pompy ciepła masz mieć, nie? a c.c.w tylko z bojlera, czy mieszam ? edit mój jest miedziany Edytowane 20 Lutego 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Arni, to Ty miałaś mnie budzić Ja po zarwanej nocce miałam ambitny plan pójść wcześniej spać, a tu doopa, więc jutro nie ręczę za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja po czymś ze śliwką też nie.. Najwyżej fryzjer będzie płakał nade mną.. zresztą zawsze tak robi.. do łez.. Powiem ślubnemu, żeby obudził.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 G, będzie miał na drugie budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zaraz napiszę na priv, bo mi dwie eski zjadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Odwrotnie , cwu z pompy a CO z pieca elektr. bądź tylko z grzałek w zbiorniku (wtedy rozdzielacze muszą być z pompką chyba), ale to wszystko jeszcze w proszku, nic na 100% ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 O to Twoje ciepło to juz w ogóle kosmos dla mnie.W moim piecu elektrycznym co jest pompa, więc nie wiem czy kolejna jest potrzebna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Malko bossska! Nie nadążam za Tobą i Twoimi rozdzielaczami:bash:. Fotki nie pstryknęłam, bo się do swojego nie dostałam:(... nie umiem odkręcić drzwiczek:sick:. Ale powiem tylko, że mam takie dwa proste jak na fotce gdzieś wyżej i żadnych bajerów:no:. Wszystko gra i bucy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 bez fotki, nie ma szans na zwycięstwo w konkursie rozdzielacz już rozgryzłam Kocioł też, teraz nadszedł czas na rozgryzanie sterowania tym wszystkim Trochę mnie to wszystko przeraża, trochę irytuje , ale i tak niezmiernie cieszy, po wielu miesiącach nicnierobieniabudowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja mam takie cóś http://www.buderus.lublin.pl/pliki/image/rc35%20otwarty.jpg w obsłudze proste jak budowa cepa;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 hahahaha i ja mam wiedzieć co to jest dobra, wiem,że jakiś sterownik -o tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Lektura na noc obowiązkowa do otworzenia przewodu..... profesorskiego:lol2: http://bbt.com.pl/ciekawe-artykuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.02.2013 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Trochę mnie to wszystko przeraża, trochę irytuje , ale i tak niezmiernie cieszy, po wielu miesiącach nicnierobieniabudowlanego ja to już jakiegoś szału dostałam wydzwaniam po wykonawcach sprawdząjac czy jeszcze żyją,zamawiam piach i ogrodnika siedzę non stop na serwisach pogodowych odliczam dni do poniedziałku jakbym z więzienia wychodziła(w pon ma być już ciepło) a sople z dachu wiszą jeszcze na pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Lektura na noc obowiązkowa do otworzenia przewodu..... profesorskiego:lol2: http://bbt.com.pl/ciekawe-artykuly melduję wykonanie zadania a teraz jeszcze o krzywych grzewczych czegoś do poduszki poszukam....o ile wcześniej na mordę nie padnę ja to już jakiegoś szału dostałam wydzwaniam po wykonawcach sprawdząjac czy jeszcze żyją,zamawiam piach i ogrodnika siedzę non stop na serwisach pogodowych odliczam dni do poniedziałku jakbym z więzienia wychodziła(w pon ma być już ciepło) a sople z dachu wiszą jeszcze na pół metra piąteczka Marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ech chcialam cos napisac ale juz mi sie nie chce, bo chora jestem i mozg sie zlasowal. wiec witam sie tylko i spadam. mlodego prosze w sobote usciskac od przyszywanej ciotki z 3-city rozdzielacze mam takie proste jak na zdjeciach powyzej tyle, ze bez silownikow, tylko zasilanie/powrot/zaworki i odpowietrzniki. glowice na grzejnikach. ale w pracy to taki identyko jak na zdjeciu, dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jakbym zaginela w sobote, to zycze WSZYSTKIEGO DOBREGO, SŁODKIEGO, MIŁEGO I SUPER ODLOTOWEGO dla młodego kawalera.PS. Rozdzielacze mam takie same, proste jak budowa cepa, bucy jak u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts