Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo właśnie, ze nie..

otwarty przewód doktorski o tym świadczy..

A ci ostatni panowie tak mówili????????

nie poprzedni panowie mówili,ze nie bo nie, a dlaczego, bo tak się nie robi, a dlaczego tak się nie robi -BO NIE.

A teraz juz wiem dlaczego się nie robi :)

Racjonalny argument nawet do mojego atechnicznego umysłu dociera.

Aniu, zabij, a nie powiem, jak to się łączy, niemniej prąd jest niezbędny skoro siłownik mam na 230V, a skoro pompę mieć będziesz to ona też zasilana elektrycznie jest.

Ja mam w peszelku zebrane wszystkie kabelki włożone do skrzynki -jeszcze nic nie pospinane. Ale jak dzielni panowie to uczynią, obiecuję,że powiem w jaki sposób :)

Jeśli dobrze pamiętam to Ty co o z pompy ciepła masz mieć, nie? a c.c.w tylko z bojlera, czy mieszam ? :oops:

edit

mój jest miedziany

Edytowane przez malka

Malko bossska! Nie nadążam za Tobą i Twoimi rozdzielaczami:bash:. Fotki nie pstryknęłam, bo się do swojego nie dostałam:(... nie umiem odkręcić drzwiczek:sick:. Ale powiem tylko, że mam takie dwa proste jak na fotce gdzieś wyżej i żadnych bajerów:no:. Wszystko gra i bucy...:cool:

bez fotki, nie ma szans na zwycięstwo w konkursie ;)

rozdzielacz już rozgryzłam

Kocioł też,

teraz nadszedł czas na rozgryzanie sterowania tym wszystkim :)

Trochę mnie to wszystko przeraża, trochę irytuje , ale i tak niezmiernie cieszy, po wielu miesiącach nicnierobieniabudowlanego :)

Trochę mnie to wszystko przeraża, trochę irytuje , ale i tak niezmiernie cieszy, po wielu miesiącach nicnierobieniabudowlanego :)

ja to już jakiegoś szału dostałam :eek:

wydzwaniam po wykonawcach sprawdząjac czy jeszcze żyją,zamawiam piach i ogrodnika

siedzę non stop na serwisach pogodowych odliczam dni do poniedziałku jakbym z więzienia wychodziła(w pon ma być już ciepło)

a sople z dachu wiszą jeszcze na pół metra :bash:

Lektura na noc obowiązkowa do otworzenia przewodu..... profesorskiego:lol2:

http://bbt.com.pl/ciekawe-artykuly

melduję wykonanie zadania :)

a teraz jeszcze o krzywych grzewczych czegoś do poduszki poszukam....o ile wcześniej na mordę nie padnę ;)

ja to już jakiegoś szału dostałam :eek:

wydzwaniam po wykonawcach sprawdząjac czy jeszcze żyją,zamawiam piach i ogrodnika

siedzę non stop na serwisach pogodowych odliczam dni do poniedziałku jakbym z więzienia wychodziła(w pon ma być już ciepło)

a sople z dachu wiszą jeszcze na pół metra :bash:

piąteczka Marynata :lol:

ech chcialam cos napisac ale juz mi sie nie chce, bo chora jestem i mozg sie zlasowal. wiec witam sie tylko i spadam. mlodego prosze w sobote usciskac od przyszywanej ciotki z 3-city :D

rozdzielacze mam takie proste jak na zdjeciach powyzej tyle, ze bez silownikow, tylko zasilanie/powrot/zaworki i odpowietrzniki. glowice na grzejnikach. ale w pracy to taki identyko jak na zdjeciu, dziala.

:bye: