Fenix999 01.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mój "internet" nie za bardzo lubi się z "forum" (często oglądam takie kółeczko ) . Wszedłem sprowokowany spamem przesyłanym przez forum i tak mi się zostało na troszkę dłużej . Od ponad 40 godzin jestem na nogach i zabijam czas przed spankiem . Ostatnie wydarzenia powodują że mam coraz mniej i mniej czasu na cokolwiek . I to się będzie raczej pogłębiać . Ogólnie jest bardzo do dupy . No ale dość jęczenia . Jak tylko obowiązki pozwolą będę nawiedzał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jęcz Adaś, jęcz, tak się za Tobą stęskniłam,że nawet jęki zniesę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nieee, u mnie w podstawówce też chyba z 3 np, lub bp była pałka, .... .... w szkole dostawałem pałki za darmo .... muszę przyznać skąpi byli .... ... a teraz muszę za nie płacić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ja też nie kolekcjonowałam:) dlatego do dziś nie gram na perkusji cześć Brat.wszystko u Was dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ....cześć Brat.wszystko u Was dobrze?? oczywiście że dobrze .... Mało się odzywam na FM bo często mnie nie ma .... w rozjazdach jestem .... ..... Niedługo będę tak często "obecny" jak Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 oczywiście że dobrze .... Mało się odzywam na FM bo często mnie nie ma .... w rozjazdach jestem .... ..... Niedługo będę tak często "obecny" jak Fenix dobij mnie dobij ale dobrze, że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 będę częściej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 .... moje obietnice są ...... ......nazwijmy to tak ....... ruchome .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 jak święta kościelne ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Amen ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 podpowiedz co jest po amen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ....w wolnym tłumaczeniu ... "Niech tak się stanie" .... a co po tym .... no idea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 nie wiedziałam jak pociągnąć wątek Już wiem,miało być "idźcie w pokoju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 pogawędki rodzinne.... aż nie śmiemy przerywać przyszedł kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 oj tam, oj tam, coś nam się ta dyskusja nie klei Nie przyszedł, kurierzy w soboty nie pracują może w poniedziałek ??? Ja dziś pięknie rozkułam podłogę w kotłowni....tak tak, dokładnie tę, którą tymi rencami płytkowałam :bash: może nawet na tę okoliczność popełnie wpis w ziewniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 właśnie chodzę w pokoju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a ja muszę do łazienki pranie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ...rozmowa się nie klei bo działam na trzy fronty .... oglądam film, czytam książkę i od czasu do czasu zajrzę Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 wpisu w ziewniku brak, po co rozkuwalas podloge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ...rozmowa się nie klei bo działam na trzy fronty .... oglądam film, czytam książkę i od czasu do czasu zajrzę Tu wieszam pranie, gotuję rosołek na jutro, czytam i pisze tu na cztery fronty wpisu w ziewniku brak, po co rozkuwalas podloge? aaaa, bo mój Stanisław, dawno nie dokonał destrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts