Gwoździk 02.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 wieszam pranie, gotuję rosołek na jutro, czytam i pisze tu na cztery fronty .... od dziecka zawsze musiałaś być lepsza .... .... a ja, jako starszy brat to tolerowałem .... .... i nadal tak jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ...a co czytasz ? .... tylko szybko odpowiedz ..... sprawdzam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 no to mi wiele powiedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 .... od dziecka zawsze musiałaś być lepsza .... .... a ja, jako starszy brat to tolerowałem .... .... i nadal tak jest .... eee no nie, w zasadzie rosół sie sam gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ...a co czytasz ? .... tylko szybko odpowiedz ..... sprawdzam!!!! Ołtarz Edenu Rollinsa, ale coś mi nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 no to mi wiele powiedziało naprawdę opiszę w dzienniku, tylko muszę dłuższą chwilę spokoju mieć, o co u mnie w domu nie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a ja czytam coś, co zawsze mi wchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ja chyba przeczytam sobie przygody tomka sawyera, tydzień temu ogladalam przypadkiem film i jakos mi się tak zatesknilo. wlasnie koncze diament mohuna wiec przygody... to będzie dobra pozycja na ten wietrzny wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 e tam ....są lepsze pozycje na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 no slucham:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 .....a Ty co? .... podpowiedzi oczekujesz ??? .... nic z tego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 zawsze możesz podpowiedzieć cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 .... no dobra .... powiem Ci co stary perkusista mówi młodemu .... "Niech Ci qrwa pałeczka nie wypadnie z dłoni .... bo wstyd .... " PS. Teraz na pewno dostanę bana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 .... no dobra .... powiem Ci co stary perkusista mówi młodemu .... "Niech Ci qrwa pałeczka nie wypadnie z dłoni .... bo wstyd .... " PS. Teraz na pewno dostanę bana ... biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 .... kto? ja??? ..... mi nie wypada ............. ...................się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 nieee, ten co na dłonie musi liczyć Jeden pacjent z Parkinsonem mi kiedyś powiedział ,że to jedyny plus jego choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 nieee, ten co na dłonie musi liczyć Jeden pacjent z Parkinsonem mi kiedyś powiedział ,że to jedyny plus jego choroby .... właśnie stworzyłaś kawał, który sprzedam ..... :) ...Grunt to rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 To może w pierwszej kolejności sprzedaj go mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.03.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Malka, spadłam z sofy. Tekst jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dorka, tekst pana Janka jednego z moich najulubieńszych pacjentów. Takich kfiatków, to on mi pół ogródka zasadził Ale to część dyskusji,która sie wtedy odbyła, ja koc gryzłam by nie wyć ze śmiechu. A zaczęło się od zagadki, czy lepiej mieć Alzheimera czy Parkinsona Facet w mocno dojrzałym wieku, z Parkinsonem, po udarze, a dystansem do siebie i świata, oraz poczuciem humoru mógłby kopę ludzi obdarować i jemu by jeszcze zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts