malka 21.04.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Fenix - szafa gdańska kojarzy mi się z wielka gołą dupą Stuku - obiecanki macanki Bożenka - małe a cieszy - każda prosto wymurowana cegła mnie cieszy, aż do ekstazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.04.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzien Dybry!! Malka, ale pieknie u Ciebie Mury pna sie do gory....tak troche po komunistycznemu mi sie skojarzylo, ale efekt ten sam Zanczy lepszy... Ale tu parno na tym komentarzowniku.... Maja PS Czy panowie juz nago drinki czy inna kawe tu podaja? czekac na obsluge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 KONGRATULEJSZON!!!!!!http://www.streemo.pl/Image/17068_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzięki Kasiu - Ty wiesz co tygryski lubia najbardziej Majeczka, może być i na czerwono - byle do przodu. A ładnie to bedzie jak Pan Koparkowy z Panem Mannowym, wywiozą mi gruz...tylko od kilku dni sie zgrać nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 powiem tak , był kiedyś taki dowcip: facet u psychologa . ? Psycholog rysuje koło : - z czym sie to panu kojarzy; - z gołą dupą ! psycholog rysuje kwadrat: - z czym sie to panu kojarzy? - z gołą dupą !! psycholog rysuje romb: - a to z czym ? - z gołą dupą !!! - pan jesteś zboczeniec , panu się wszystko z gołą dupą kojarzy! - ja zboczeniec , ja ? A kto mi te świnstwa rysował ???????! Tak więc .... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale szczyt, ja pierdziu No dla mnie bromba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 bedac w temacie..pierwsszy i drugi kawał swinski i niesmaczny.. Jak brzmiało w oryginale pierwsze przykazanie? - Adamie ... natychmiast zrób mi minetkę! drugi za febniksem ale mnie rozjeb......auuł Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić. - Spokojnie, spokojnie to tylko ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.04.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 woww zawsze twierdziłam, że jeśli bóg istnieje - to zapewne jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 malka tak ładnie to nawet ja nie mam wymurowane będziesz mogla pokazywać swoje sciany w czasie lekcji poglądowej : Jak porządnie murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 malka - zazdroszczę takiego szczytowania piękniście wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ania -to obecne moje murowanie to rekompensata za poprzednią fuszerkę, jak wyciągniesz średnią, to juz tak różowo to nie wygląda Ale fakt - cudny szcycik mam Maluszku - ja tak jeszcze dwa razy będę miała wielokrotne szczytowanie naprawdę ma miejsce w przyrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Maluszku - ja tak jeszcze dwa razy będę miała wielokrotne szczytowanie naprawdę ma miejsce w przyrodzie a ja myślałam, że to tylko tak w bajkach jest a tu proszę jeszcze dwa Cię czekają - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.04.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pozazdroscic Nie zazdrość - Ty juz swoje szczyty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Anja slowem wszytsko najlepsze juz za toba Za mna tez niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Malka może małe.............. ..........http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stuki coś to sanatorium chyba nie teges było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stuki coś to sanatorium chyba nie teges było Dlaczego tak twierdzisz..........http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif Takie zabawy, znaczy się zabiegi bardzo uspokajają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.04.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Malka może małe.............. ..........http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif znowu czy Ty kiedys bedziesz miał dosyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Malka może małe.............. ..........http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif znowu czy Ty kiedys bedziesz miał dosyć ? No co?http://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts