Arnika 05.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kocioł jest????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 zapoznają się, nie przeszkadzajmy skąd wiedziałaś ?? siedzieliśmy sobie na podłodze przyszłego salonu, on był taki uprzejmy,że użyczył mi swój karton, bym doopą na betonie nie siedziała.....i patrzyliśmy sobie głęboko w oczy cóż to za wieczór był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Znaczy teraz instalator ma wejść...Dobrze kumam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik... Najpierw kanalarze musza skończyć, choć wewnątrz, bo będą się łokciami o siebie obijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jak cudnie czytać takie twoje wypowiedzi wreszcie w optymistycznym tonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 eee tam, optymistycznie to mam nadzieje będzie w piatek Będę Was prosić o zaciskanie kciukasów, tak koło 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzisiaj czy w piątek????????I za co te kciuki???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 odpalenie kotła będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzisiaj czy w piątek???????? I za co te kciuki???????? W piątek a powiem poooo, co by nie zapeszać odpalenie kotła będzie??? No tu to by się cud musiał stać, gazownia nawet łopaty nie wbiła jeszcze pod moją nitkę A kanalarze raczej nie skończą w tym tygodniu, więc magik od kotłowni nie może wejść jeszcze....ale juz na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W piątek a powiem poooo, co by nie zapeszać taaaa, bo sie doczekamy, tak samo jak tych kafelek zbitych w ziewniku:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 taaaa, bo sie doczekamy, tak samo jak tych kafelek zbitych w ziewniku:p;) doczekacie:) a kafelki....wstyd się przyznać , ale nie umiem sobie poradzić z przesłaniem zdjęć do kompa Bluetooth przesyła mi zdjęcia z kompa na fon, ale w drugą stronę nie chce :bash:a kabel mi kot pogryzł :mad: chyba kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No proszę, miłe tet a tet z kotłem .... Bezcenne!!! Jak to z czego chciałam rżeć, przecież że nie z wiezionego 4 dni kotła!!!! Korzyści z Parkinsona były przyczyną!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Braza, trzy dni później śmieje się z anegdoty, a pół Polski zastanawia się co ją rozbawiło to dopiero śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 no tak na brazke trzeba mieć poprawke, ze ona z opóźnieniem czasowym dziala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bo trzy dni później przeczytała (mam litość ) Malka, a u ciebie gazownia dłubie w ziemi zimą? Bo u nas nie działa. Kończą wbijanie szpadla 1 listopada i zaczynają jak ziemia rozmarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bo Ona powyżej centralnej PL i ciut w lewo mieszka.. i dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bo Ona powyżej centralnej PL i ciut w lewo mieszka.. i dlatego a znaczy,że daleko miała ? Bo trzy dni później przeczytała (mam litość ) Malka, a u ciebie gazownia dłubie w ziemi zimą? Bo u nas nie działa. Kończą wbijanie szpadla 1 listopada i zaczynają jak ziemia rozmarznie. U nas cały rok kopią, no chyba,że - 20 jest, to odpuszczają. A tak w ogóle, to nie gazownia, ale firmy z przetargów i tu się chyba w kanał wpędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 bo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 hymmmmm, jak by to napisać by na skończoną idiotkę nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts