cronin 20.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Dziewczyny Nita w drugiej zakładce tam gdzie wpisujesz adres URL na dole masz zaznaczonego fistaszka, jak go odznaczysz to powinny wyjść duże - ja tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zamiast tak narzekać to przyjedźcie do mnie - ulepimy Marzannę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.03.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]177807[/ATTACH] nosz googlowa przeglądarka powinno działac a nie ce na co się klika na tekst tak? [ATTACH = CONFIG]177807 [/ATTACH] losie jaki wstyd, miec 30 lat i nie kumac komputerowych rzeczy Po dodaniu zdjęcia, jego miniatura zostanie wyświetlona w edytorze. Wówczas neleży najechać kursorem myszy na tę miniaturkę. Kursor zmieni dynamicznie swój kształt ("dłoń", patrz screenshot poniżej). Dopiero w tym momencie powinnaś podwójnie kliknąć na to zdjęcie. W odpowiedzi wyświetli się dialog Image Settings, w którym możesz zaznaczyć preferowaną przez Ciebie wielkość obrazka. Cronin, chodzi o wklejanie zdjęć zapamiętanych na lokalnym komputerze, a nie serwerze sieciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja wklejam tak te ze swojego komputera a nie z serwera I nie mam zielonego pojęcia dlaczego każdemu wyświetlają się inne okienka i wkleja inaczej ja w życiu "rączki" u siebie nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ale to nie jakiś niepełnosprawny bo na jednej nóżce, który może został na zimę u nas???? Chyba, że drugą schował bo mu zimno... Ojj będzie jeszcze marzł, będzie... druga mu do doopy przymarzła;) Cześć Pani I Pani chwała:) O, widzę, że Wy też wiosny szukacie pod śniegiem edit: demotywator z sarnami popularny dzisiaj;) znalazłaś coś???? Lecisz w kulki??? Szkoła musi zapewnić zajęcia i opiekę w czasie rekolekcji dzieciom nie chodzącym na religię!!! Owszem, ale w statucie jest, że dzieciom pracujących rodziców. No i młody chodzi na religię...nie pytaj dlaczego, przynajmniej publicznie....bo mnie zlinczują Hej Dziewczyny hej, hej Zamiast tak narzekać to przyjedźcie do mnie - ulepimy Marzannę Cześć padłam Luka, no....się poplułam...ślubny na mnie patrzy jak na urwaną z choinki A propozycja zaiste kusząca, tym bardziej,ze ślubny jutro interesa jedzie w Twą okolicę załatwiać i takiego siurprajsa chciałam Ci zrobić....niestety , nie ma kto młodym się zająć Nic to, niejedna Marzanna jeszcze przed nami Po dodaniu..... mówiłam,że niezawodny chyba czas o jakiegoś tytuła dla Wierzcha wystąpić Nita, stronkę wcześniej jest link do instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Malka, daj spokój, ja człek niemedialny i mało komunikatywny Chyba, że będziemy posługiwać się uniwersalnym językiem matematyki Cronin, ta różnorodność wynika z kilku możliwych trybów pracy edytora oraz ze specyfiki przeglądarek różnych producentów. Przedtem pisałaś o adresie URL, a to jest synonim adresu sieciowego, stąd mój (zbyt pochopny) wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 bardzo Wam dziekuje ale jakoś za nic mi sie to ono do zmiany nie wyswietla, zmolestuje meskie odobniki w domu moze cos wymysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A ja jak czytam Wierzcha .. to wiem, że nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 bardzo Wam dziekuje ale jakoś za nic mi sie to ono do zmiany nie wyswietla, zmolestuje meskie odobniki w domu moze cos wymysla Już chyba wiem jaki masz problem W Zaawansowanych ustawieniach jest taka opcja Interfejs edytora postów. Powinnaś tam zaznaczyć Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG oraz potwierdzić to naciśnięciem na klawisz Zapisz zmiany. Po wykonaniu tej zmiany wklejanie obrazków powinno zadziałać jak opisywałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A ja jak czytam Wierzcha .. to wiem, że nic nie wiem.... Gdybyś wiedziała jakie zdanie ma o mnie moja żona Ja się trochę identyfikuję z niektórymi bohaterami serialu The Big Bang Theory. Oto niewielka próbka możliwości Sheldona Coopera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wiem naprawdę, że nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Gdybyś wiedziała jakie zdanie ma o mnie moja żona Ja się trochę identyfikuję z niektórymi bohaterami serialu The Big Bang Theory. Oto niewielka próbka możliwości Sheldona Coopera boskie no jak dyskusja z moim młodym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aaaaaaaaaaaaaaaa UDAŁO SIĘ!!!!!!! wierzch jesteś wielki!!!!!!!! DZIĘKUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 gdzie lecimy ??? czadddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 malka przepraszam za testy w u Ciebie, zaraz usunę - to sterowiec hehe moje dziecko ma szał na sterowce, trochę kanciaty a co do filmu to. matko! mam takich w rodzinie (na szczescie męża nie mojej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 zostaw mi ten sterowiec w spokoju :mad: Jutro młodemu pokażę i film też nie będzie czuł się wyalienowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 21.03.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nita, na zdrowie Bardzo ładne zdjęcie. Moim faworytem na nim jest metalowe pudełko w kształcie walca, a konkretnie umieszczone na jego powierzchni bocznej przepięknej urody płatki śniegu przypominające w formie fraktale Koch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 hehe to pudełko na ciastka ach to lego, co to u nas z niego nie powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kurcze, a ja myslałam ze to pudełko to klosz od lampy, tylko nie bardzo mi miejsce pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nita, na zdrowie Bardzo ładne zdjęcie. Moim faworytem na nim jest metalowe pudełko w kształcie walca, a konkretnie umieszczone na jego powierzchni bocznej przepięknej urody płatki śniegu przypominające w formie fraktale Koch. LITOŚCI :rotfl::rotfl: Bry Państwu, u nas ciągle zima :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts