Lukarna 21.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cześć Naprawdę mogłaś być dziś u mnie i nie będziesz?? buuuu:cry: Ale wiesz co? Z samego faktu ze o tym pomyślałaś to lepiej mi. Serio. Nita sterowiec bomba:) ps. u nas też zima - nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gdybyś wiedziała jakie zdanie ma o mnie moja żona Ja się trochę identyfikuję z niektórymi bohaterami serialu The Big Bang Theory. Oto niewielka próbka możliwości Sheldona Coopera TBBT moj ulubiony serial komediowy, Sheldon i Emy sa nie do pokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No serio, serio. Ślubny do Kościana pojechał. Dostał prikaz pomachania Ci ode mnie jak będzie przejeżdżał koło Cię Ale wiesz, co się odwlecze... Niebawem czeka mnie wycieczka za Odrę (niestety przez ten młyn na budowie przekładam z tygodnia na tydzień ). Powrót przez Wielką Polskę zaserwuję sobie, a co...więc nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No do Kościana... przecież to rzut beretem faktycznie:)Czyli siedzę i czekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak kudłaty Fragles będzie Ci machał, to nie uciekaj to na prawdę nie jest zboczeniec (no moze trochę ) ) , to mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak kudłaty Fragles będzie Ci machał, to nie uciekaj to na prawdę nie jest zboczeniec (no moze trochę ) ) , to mój mąż Malka, nie mogę z Ciebie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No serio, serio. Niebawem czeka mnie wycieczka za Odrę . A na obiad do mnie nie skręcisz? ( masz niedaleko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Malka, nie mogę z Ciebie :lol2: Ciiiii, ja Wam w tajemnicy ślubnego opisuję. On lubi incognito działać A na obiad do mnie nie skręcisz? ( masz niedaleko) No takiemu zaproszeniu nie odmówię Wiesz,my się zatrzymamy na Cukrowej, albo Dworcowej (nie wiem gdzie bedzie jakiś pokoik wolny) . Na pewno z czwartku na piątek, potem w piatek interesa u sąsiadów załatwimy i będziemy krajoznawczo turystycznie wracać Luka, gadałam ze ślubnym - machał - widzialaś ???? Teraz na Gorzów jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ciiiii, ja Wam w tajemnicy ślubnego opisuję. On lubi incognito działać No takiemu zaproszeniu nie odmówię Wiesz,my się zatrzymamy na Cukrowej, albo Dworcowej (nie wiem gdzie bedzie jakiś pokoik wolny) . Na pewno z czwartku na piątek, potem w piatek interesa u sąsiadów załatwimy i będziemy krajoznawczo turystycznie wracać Luka, gadałam ze ślubnym - machał - widzialaś ???? Teraz na Gorzów jedzie. Co bedziesz płacić za pokoik, co prawda chatę mam jak pustostan ( wiec moze odstraszac), ale w salonie mam kanapę, da radę się przespac, wpadajcie. Zjesz sniadanie i od mnie pojedziesz w interesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Malka stałam w naszym wielkim biurowym oknie i wypatrywałam oczęta... ale chyba mi nasza wieża ciśnień widok przesłoniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Malka stałam w naszym wielkim biurowym oknie i wypatrywałam oczęta... ale chyba mi nasza wieża ciśnień widok przesłoniła... Luka, przypomniało mi się właśnie: pochwalisz się cos tam w wystroju biura popelniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 o jaaa cieeee MSU, byłabym zaszczycona uwalając swe cielsko na Twojej kanapie No i żaden tam pustostan ,to styl minimalistyczny jest tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Priva Ci wysłałam, ale nie wiem czyś nie zapchana mailowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nie zawalona -wyjątkowo :bash: Ta skrzynka irytuje mnie niezmiennie i niezmiernie :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Luka, przypomniało mi się właśnie: pochwalisz się cos tam w wystroju biura popelniła? Pochwalę pochwalę tylko muszę najpierw telefon od naprawy odebrać bo nie mam jak zgrać z tej maleńkiej karty pamięci telefonicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nie masz adaptera ?? W każdym markecie za parę złotych mozna kupic -przydatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wiesz jak ja mam do marketu daleko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dobraaaaa, nic już nie mówię ale allegro masz pod ręką Ja chcę już zobaczyć Twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jasne że się pochwalę ps. no dobra, zapytam Młodej ona chyba adapter ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 grzeczna Luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts