malka 22.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 bo ja wiem....no dobra ale potem skórka pod stopy będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 22.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam! Sam nie wiem czemu dopiero dziś odnalazłem Twój dziennik, za to przeczytałem wszystko. Oj sporo przeszliście z tym domem! Wielki respekt za wytrwałość i nerwy. Fajnie, że w końcu prace się posuwają, powodzenia życzę. Pozdrawiam Wanios - sąsiad z ul.Bratków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Cześć sąsiad Witam! Sam nie wiem czemu dopiero dziś odnalazłem Twój dziennik, No ja też sie dziwię Ale Ty jakis mało rozmowny jesteś ( 4 lata na FM i kilkadziesiat postów - wiem, wiem - nie ilość lecz jakość ) za to przeczytałem wszystko. Oj sporo przeszliście z tym domem! Wielki respekt za wytrwałość i nerwy. Fajnie, że w końcu prace się posuwają, powodzenia życzę., No ja też się ciesze ,że wreszcie do przodu, ale nerwów to my jeszcze stracimy lada chwila bedzie przygotowany wniosek do sądu i dopiero się zacznie karuzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 siedzę w domku, czytam Nowotnego, na przemian z forumem,a tu mi przyjdzie sie zbierać na budowę...ponoć jakiś surprise tam na mnie czeka - no to jadę .... relację zdam za godzinkę, może mniej Z pewną taką nieśmiałością , chciałbym zauważyć że godzinka już mineła http://emoty.blox.pl/resource/question1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tez sie domagam. Malka, dlaczego Cie nie widze na TEJ liscie? http://forum.muratordom.pl/post3296224.htm#3296224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tez sie domagam. Malka, dlaczego Cie nie widze na TEJ liscie? http://forum.muratordom.pl/post3296224.htm#3296224 Masz jakąś czarną liste forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 siedzę w domku, czytam Nowotnego, na przemian z forumem,a tu mi przyjdzie sie zbierać na budowę...ponoć jakiś surprise tam na mnie czeka - no to jadę .... relację zdam za godzinkę, może mniej Z pewną taką nieśmiałością , chciałbym zauważyć że godzinka już mineła http://emoty.blox.pl/resource/question1.gif się zasiedziałam i zapatrzyłam i w ogóle... zgram fotki - relacja niebawem w dzienniku Małgoś - cudnie Cię znów widzieć Lista... no cóż , nie lubię składać deklaracji bez pokrycia - bedę znala datę, to się określę - ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 siedzę w domku, czytam Nowotnego, na przemian z forumem,a tu mi przyjdzie sie zbierać na budowę...ponoć jakiś surprise tam na mnie czeka - no to jadę .... relację zdam za godzinkę, może mniej Z pewną taką nieśmiałością , chciałbym zauważyć że godzinka już mineła http://emoty.blox.pl/resource/question1.gif się zasiedziałam i zapatrzyłam i w ogóle... zgram fotki - relacja niebawem w dzienniku Małgoś - cudnie Cię znów widzieć Lista... no cóż , nie lubię składać deklaracji bez pokrycia - bedę znala datę, to się określę - ok? Data juz jest o ile mi wiadomo. 27 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 siedzę w domku, czytam Nowotnego, na przemian z forumem,a tu mi przyjdzie sie zbierać na budowę...ponoć jakiś surprise tam na mnie czeka - no to jadę .... relację zdam za godzinkę, może mniej Z pewną taką nieśmiałością , chciałbym zauważyć że godzinka już mineła http://emoty.blox.pl/resource/question1.gif się zasiedziałam i zapatrzyłam i w ogóle... zgram fotki - relacja niebawem w dzienniku Małgoś - cudnie Cię znów widzieć Lista... no cóż , nie lubię składać deklaracji bez pokrycia - bedę znala datę, to się określę - ok? Data juz jest o ile mi wiadomo. 27 czerwca. :wink: GDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 GDZIE blisko ... musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Malka zapisać Cię ? Oto przykład pytania retorycznego ... prawda Małgoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chcę być...ale mam napięty grafik jak uwinę sie z egzaminami w I poł czerwca - to bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No i gdzie te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 jak uwinę sie z egzaminami w I poł czerwca - to bedę jeżeli z jakiejś dziedziny psychologii to spoko.... zdasz u mnie ... podczas zlotu ... ... nie zdasz ... jeśli nie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 jak uwinę sie z egzaminami w I poł czerwca - to bedę jeżeli z jakiejś dziedziny psychologii to spoko.... zdasz u mnie ... podczas zlotu ... ... nie zdasz ... jeśli nie przyjedziesz Psychologia zaliczona na 5 Aniu - w dzienniku juz som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No zmiany zaskakujace Az serce sie raduje, ze moze byc tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Podoba się ?? bo mnie bardzo mi też się podoba ... PS. na pięć to to trzeba dużo umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 wow malka ale zmiana jak nie Twoja niebudowa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mi sie mordka usmiechnela na widok ttego porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No ładniusie wiosenne porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts