nita83 03.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 masą zdjęć i odgrzebaniem ziewnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Damy jej czas do końca tyg a potem szukamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Damy jej czas do końca tyg a potem szukamy, co? Znowu trzeba szukać???? To jest najbardziej poszukiwana osoba ostatnimi czasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To jedyna osoba, u której się coś dzieje BUDOWLANEGO ciiiiiii na paluszkach i nie przeszkadzajmy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Noo to fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć kochani Po pierwsze - BARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA:) Wam również najlepszego życzę, choć poświątecznie. A powodem mojej nieobecności, nie było bynajmniej zapracowanie budowlane, lecz znacznie bardziej prozaiczny powód. Po prostu padłam. Okazało się,że nie jestem cyborgiem i ten paskudny wirus i mnie może dopaść. Tydzień spędziłam w łóżku, z czego dwa dni są do dziś dla mnie zagadką Przykro,że Was zawiodę, ale żadnych budowlanych nowości nie mam. Pół metra śniegu znacznie utrudnia prace http://tvpl.tv/tvpltv/images/stories/zimo_wypier.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ooo niefajnie:hug:Ale lepiej Ci już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.04.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 mój prywatny dochtór,mówi,że będę żyć, pod warunkiem,że się do zapalenia płuc nie doprowadzę Bardzo się staram, by sobie nie wyhodować dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Zdrówka, zdrówka życzę i pamietaj podobno złego licho nie bierze Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 pamietaj podobno złego licho nie bierze Powiedziała pocieszająco MSU:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ....Okazało się,że nie jestem cyborgiem ..... NIE WIERZĘ !!!! http://tvpl.tv/tvpltv/images/stories/zimo_wypier.jpg też zimie mówię do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mój starszak jak zobaczył co jest na tarasie ( śnieg w dwóch połaci z dachu sobie spadł.. i jeszcze trochę go tam zostało.. a nowy sypie..) płaczliwym tonem mówi do mnie...- mamooo zrób coś... A ta zima nikogo nie słucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć kochani Po pierwsze - BARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA:) Wam również najlepszego życzę, choć poświątecznie. A powodem mojej nieobecności, nie było bynajmniej zapracowanie budowlane, lecz znacznie bardziej prozaiczny powód. Po prostu padłam. Okazało się,że nie jestem cyborgiem i ten paskudny wirus i mnie może dopaść. Tydzień spędziłam w łóżku, z czego dwa dni są do dziś dla mnie zagadką Przykro,że Was zawiodę, ale żadnych budowlanych nowości nie mam. Pół metra śniegu znacznie utrudnia prace http://tvpl.tv/tvpltv/images/stories/zimo_wypier.jpg Biedku, zdrowiej, sił nabieraj. Te wirusy są okropne, bo powalają człowieka z nóg. Do apelu wiosennego się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cze Choróbka Ja tam teraz tłamszę od tygodnia pełzająca anginę . Bez pomocy konowała oczywiście . Receptę to ja znam na pamięć . Więc po co mam łazić i czas tracić w tych siedliskach zarazy (przychodnie). Tylko świnie nie chcą mi biseptolu sprzedać , eh.. p.s. wszyscy wkoło mnie straszą jakimś dziurami na serduszku . Ale jak ktoś ma silny organizm i wolę przeżycia to ta nfz-etowska banda jest bezradna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 czesc zdechlaczko, pozdrawiają dwa zdechlaki i trzeci malutki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kurka, ciotka, daj znać czy szczęślwie dojechałaś do domu po wizycie u nas. Bo się martwię, noooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cześć i czółkiem Zdrowieć zdechlaki, zdrowieć, bo wiosna idzie, prace ogródkowe czekają Aga, sorki, zachowałam się jak gówniarz powinnam była choć smsa wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Taaa trawsko to chyba w maju zaczniem strzyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 najpierw musimy ją wysiać. Siewnik w gotowości czeka od początku marca :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Masz siewnik??? Ja się jeszcze nie dorobiłam i wcale nie wiem czy dobrze czy źle.. i czy powinnam czy nie posiadać... Sama nie wiem.. oczywiście nie do trawy .. a do nawozów.. Ale ja siałam i sieję.. - siała baba mak... Widziałam się dzisiaj z Michasiem... podobno nie skończy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts