Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No mam :)

Z kumplem mamy niepisany układ,że "wymiennie" kupujemy urządzenia ogrodnicze.

On walec, my siewni,...i się wymieniamy w razie potrzeby.

Oszczędność miejsca i kasy.

NI Michu nie skończył, bo nie skończyli panowie z zewnętrznej, do rurki się nie da wpiąć.

Póki snieg będzie zalegał, nie ruszymy.

Fenixiu, nie każdy ma taki urodzaj na działce :( u mnie jedyne zielone ,które samo rosło to lebioda :mad:

Depeś :hug:

Arni, grzej, gnieć, ale ja dziękuję za zaproszenie .

Ślubny dziś rządzi w Łodzi, a ja z młodym walczę z chałupa, a potem mamy kupę lekcyjno-szkolnych rzeczy do zrobienia, no i będziemy dziś figury przestrzenne kleić, bo młodego na geometrie zebrało :lol:

Znaczy z niebudowa czy mieszkaniem???????

Bo mieszkanie jak staniesz pośrodku to odkurzysz nie ruszając się z miejsca.. a niebudowa zimna jest..

Noo i kto to mówił.. że sobota i niedziela to na wycieczki, odwiedziny itd.. w tygodniu to nie bo szkoła.. noo i co... A ślubny jak z tej łodzi pojedzie to do nas też może zajechać.. NO

Jak się tydzień z łózka nie wychodzi, a potem kolejny tydzień smęci bez celu, to kiedyś trzeba to nadrobić.

Młody się rozbestwił, pod opieką kumpeli, trzeba go do pionu sprowadzić :)

No i dziecko chce pobyć trochę z matką, przecież mu nie odmówię (ja też się stęskniłam :oops:)

Tak tylko dlaczegio jak kobieta zaczyna tracić kilogramy to zawsze facet na tym cierpi ? :mad:

Ale po czym wnosisz ? :o

he he, to ja się zachowałam jak rozhisteryzowana mamuśka;-)

oj tam, oj tam ;)

powinnam była zadzwonić.

Ale wkręciłam się w rozmowę z Beatą, a potem już środek nocy był :oops:

Czółkiem,

... jak się czujesz, lepiej?

świetniutko :)

Ale choroba mi się chyba na mózg rzuciła, bo jestem tak niesamowicie nieogarnięta, że to nawet mnie przerasta :oops:

Rozkojarzenie sięgnęło zenitu, jak w połowie zdania przerywam i nie wiem co chciałam powiedzieć :oops:

Pojechałam do casto, weszłam do sklepu i .....wyszłam, bo zapomniałam po co pojechałam. Do teraz sobie nie mogę przypomnieć :oops:

Zapomniałam o bardzo ważnym spotkaniu. Nie wiem jak się z tego wytłumaczę:rolleyes: