Fenix999 06.04.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Trawsko siać ? Przecież to jest jak zielona zaraza . Bierze się znikąd i nie daje się wyplenić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No mam Z kumplem mamy niepisany układ,że "wymiennie" kupujemy urządzenia ogrodnicze. On walec, my siewni,...i się wymieniamy w razie potrzeby. Oszczędność miejsca i kasy. NI Michu nie skończył, bo nie skończyli panowie z zewnętrznej, do rurki się nie da wpiąć. Póki snieg będzie zalegał, nie ruszymy. Fenixiu, nie każdy ma taki urodzaj na działce u mnie jedyne zielone ,które samo rosło to lebioda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To pakuj tyłek w turbolota i wpadaj na kawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 i znowu na kilka dni znikna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nikt nie znika ja przynajmniej nie planuję. Narobiłam sobie takich tyłów ze wszystkim, że nadrabiać będę przez najbliższy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dobrze, że się znalazłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo co.. grzać ekspres?????????? ciasto zagniatać? (wychodzą mi tylko muffinki..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jaki urodzaj ?Normalna kamienista ziemia . A właściwie tak z 40 do 50 cm bo pod spodem piasek . Jedyne co się na niej rozrasta to trawsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Depeś Arni, grzej, gnieć, ale ja dziękuję za zaproszenie . Ślubny dziś rządzi w Łodzi, a ja z młodym walczę z chałupa, a potem mamy kupę lekcyjno-szkolnych rzeczy do zrobienia, no i będziemy dziś figury przestrzenne kleić, bo młodego na geometrie zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Znaczy z niebudowa czy mieszkaniem???????Bo mieszkanie jak staniesz pośrodku to odkurzysz nie ruszając się z miejsca.. a niebudowa zimna jest.. Noo i kto to mówił.. że sobota i niedziela to na wycieczki, odwiedziny itd.. w tygodniu to nie bo szkoła.. noo i co... A ślubny jak z tej łodzi pojedzie to do nas też może zajechać.. NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jak się tydzień z łózka nie wychodzi, a potem kolejny tydzień smęci bez celu, to kiedyś trzeba to nadrobić. Młody się rozbestwił, pod opieką kumpeli, trzeba go do pionu sprowadzić No i dziecko chce pobyć trochę z matką, przecież mu nie odmówię (ja też się stęskniłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nikt nie znika Uważaj bo publicznie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 w sumie to tak z 8 kg mnie mogło by zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Tak tylko dlaczegio jak kobieta zaczyna tracić kilogramy to zawsze facet na tym cierpi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.04.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 he he, to ja się zachowałam jak rozhisteryzowana mamuśka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Czółkiem,... jak się czujesz, lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Tak tylko dlaczegio jak kobieta zaczyna tracić kilogramy to zawsze facet na tym cierpi ? Ale po czym wnosisz ? he he, to ja się zachowałam jak rozhisteryzowana mamuśka;-) oj tam, oj tam powinnam była zadzwonić. Ale wkręciłam się w rozmowę z Beatą, a potem już środek nocy był Czółkiem, ... jak się czujesz, lepiej? świetniutko Ale choroba mi się chyba na mózg rzuciła, bo jestem tak niesamowicie nieogarnięta, że to nawet mnie przerasta Rozkojarzenie sięgnęło zenitu, jak w połowie zdania przerywam i nie wiem co chciałam powiedzieć Pojechałam do casto, weszłam do sklepu i .....wyszłam, bo zapomniałam po co pojechałam. Do teraz sobie nie mogę przypomnieć Zapomniałam o bardzo ważnym spotkaniu. Nie wiem jak się z tego wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Siostro:D Pamiętasz jak próbowałam sobie Janka przypomnieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jakiego Janka Jesuuu luka,mówię przecież ,że mam demencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jesuuu luka,mówię przecież ,że mam demencje nie martw się nie ty jedna, tez się nie mogę odnaleźć po chorobie i jakas slabizna się zrobilam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts