malka 06.04.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Słabizna mi przeszła po 3,4 dniach, a qrwa mać demencja została :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :rotfl: Pokulałam się ze śmiechu... Noo może wcale nie miałaś tam jechać.. a tylko, że drogę znasz to tak z przyzwyczajenia... A parapetówa to miała być co najwyżej przy balkonikach... a zanosi się, że wcale jej nie będzie, bo właścicielka zapomni sobie.. i pojedzie do castoramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wiesz, demencja to raczej z wiekiem ma cos wspólnego:rotfl: dobra już sobie ide:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wiolka, śmiej się śmiej....ja pewnie przypomnę sobie jak to coś mi będzie potrzebne Tarcia, ja nie napisałam,że mnie starcza dopadła i moja nic a nic wspólnego z wiekiem nie ma, a z tym ciulatym wirusem. Ale teraz serio - mnie naprawdę to niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 nie boj, przejdzie. ja myslalam, ze ogluchlam ale zauwazylam ze przechodzi i sluch wraca. wejdziesz na wlasciwe obroty to i pamięć wroci. w sumie czasem to dobrze nie pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jakiego Janka Jesuuu luka,mówię przecież ,że mam demencje Kurde myslałam że gdzieś w skrzynce to mam ale musiałam usunąć No nie pamiętasz jak chciałam ci coś napisac potem zapomniałam co chciałam potem sobie przypomniała, poszłam ci napisac i znowu zapomniałam po co piszę?? Ranisz me serce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kurcze.. to to jest zaraźliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kurde myslałam że gdzieś w skrzynce to mam ale musiałam usunąć No nie pamiętasz jak chciałam ci coś napisac potem zapomniałam co chciałam potem sobie przypomniała, poszłam ci napisac i znowu zapomniałam po co piszę?? Ranisz me serce:) nie pamiętam myślałam,ze mi tylko krótkotrwałą pamięć walnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 malka, ja tak mam od jakiegoś czasu.. może ja mam już starczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ewa.. to musi być zaraźliwe.. bo ja notorycznie zapominam o wszystkim.. jak mam czegoś sporo do załatwienia i MUSZĘ to załatwić.. zapisuję na kartce zgodnie z kolejnością załatwiania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Arnika ale kartkę zabierasz ze sobą? Bo jak tak to jeszcze nie to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 noo zabieram.. ale czasami się wracam po nią...I bynajmniej nie jest to np lista zakupów..Np podjechać podpisać umowę na ubezpieczenie samochodu..Wykupić tabletki z recepty...urząd miejski, zadzwonić do mechanika... Jeśli jest więcej niż jedna sprawa na dzień to masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ja kartki gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No przecież Wy zawsze odchudzanie od cycków zaczynacie . I kto na tym cierpi najbardziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Weź przestańMyślisz że my to celowo?? Z premedytacją??Od cycków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Fakty mówiom same za siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale to wbrew naszym oczekiwaniom... Fenix nie słuchaj mnie dziś, Malka mnie upiła;D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to nie przeszkadzam . Ide w końcu spać ! Wszystko przez to że u mnie się nie wydziela oksytocyna i serotonina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cos Ty nie przeszkadzasz:D To impreza integracyjna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Fenix - będziesz piersią karmił ? i nie słuchaj, to mnie Luka upiła ...sialalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts