Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czemu Arnika piersią pije? :o

I w ogóle - siostry Wy moje, myslałam, że to ja tylko taka nieogarnięta, że połowy nie zrobię zawsze, pójdę do pokoju i nie wiem, po co poszłam... :oops:

Aaaa. bo piersi pierwsze zwykle powinny być... ;)

Noo to nie jestem sama.. a zastanawiałam się czy ze mną już coś nie halo... Nie powiem czasami wkurza mnie to.. ale jak na kartce napiszę i nie zapomnę jej.. to załatwię wszystko.. i to bardzo szybko..

Bez kartki też raczej załatwię, ale znacznie wolniej, bo zawsze mnie coś rozproszy... A czasami zapomnę...

Ale do Casto nie pojechałam, nie weszłam i nie wyszłam bez niczego .. nie zdarzyło mi się..

No i jeszcze na zakupy nie jeżdżę z kartka ściśle określoną co mam kupić.

Kiedyś sąsiadka patrzy na mnie jak brakło mi pomidorowego przecieru dlaczego nie zapisuję.. po co się pytam.. żebym nie zapomniała - odpowiada..

Ale po co.. jak ja raczej pamiętam... Lubię robić zakupy w dwóch sklepach biedronce i lidlu czasami w auchanie.. i to wszystko... przejdę po sklepie który znam i wiem co mam kupić...

Oj, to prawda, nam w zeszłym roku pierdonkę przemeblowali i do tej pory nie mogę się przyzwyczaić.

I przez to teraz prawie nie jeżdżę tam, wolę do Aldika, też kupię wszystko, a nie przemeblowali jeszcze. ;)

Chyba była ogólnopolska akcja z przemeblowaniem.. Wkurza mnie to.. oni uważają, że wówczas ludzie chodzą pomiędzy półkami i kupują więcej.. robią tak co parę lat... W efekcie biegam pomiędzy regalami.. teraz jest to dla mnie nieczytelne i kompletnie głupie.. ale na to nie mamy wpływu.

Jeszcze się nie przyzwyczaiłam do ostatniego przemeblowania w auchan, a w tym tygodniu odkryłam , że znowu go przemeblowują... znów nie będę wiedziała gdzie co kupić i będę jeździła po alejach z pianą na ustach...

hmmmm Jak to Ewa mówiła.. do marketu na trapie.. rozglądać się, wózka się trzymać.. oglądać w prawo w lewo.. w dół... terapia jak ta lala...:cool:

oj tam, oj tam od razu co bierzecie ;)

Ja bym tam coś wzięła, bo właśnie zadzwoniłam do mojego ojca z bardzo ważną sprawą i nim telefon wybrał numer ......

zapomniałam co od niego chciałam :oops:

mam dość :(

Szukając pewenych informacji trafiłam na ciekawe ogłoszenie

[TABLE=class: tblClpsePad, width: 100%]

[TR]

[TD=width: 99%]Do nauki nowego, ciekawego zawodu przy produkcji parapetów z konglomeratów marmurowych od zaraz zatrudni lider w branży - firma Br...x (pow. grójecki, woj. maz.). Oferujemy bezpłatne przyuczenie, bezpłatne zakwaterowanie, stałą dobrze bezpłatną pracę. Oczekujemy osób chętnych do pracy po13h dziennie+2soboty, bez nałogów i niekaralnych.O umowie o pracę zapomnij nie zarejestrujemy Cię nigdy

Wizyty: 132

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

cudnie, prawda ?

Oni chyba też żarli gripex ;)

Szukając pewenych informacji trafiłam na ciekawe ogłoszenie

[TABLE=class: tblClpsePad, width: 100%]

[TR]

[TD=width: 99%]Do nauki nowego, ciekawego zawodu przy produkcji parapetów z konglomeratów marmurowych od zaraz zatrudni lider w branży - firma Br...x (pow. grójecki, woj. maz.). Oferujemy bezpłatne przyuczenie, bezpłatne zakwaterowanie, stałą dobrze bezpłatną pracę. Oczekujemy osób chętnych do pracy po13h dziennie+2soboty, bez nałogów i niekaralnych.O umowie o pracę zapomnij nie zarejestrujemy Cię nigdy

Wizyty: 132

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

cudnie, prawda ?

Oni chyba też żarli gripex ;)

Ciekawe ilu odpowiedziało na ogloszenie:lol2: