Arnika 06.04.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Małe gubię, A4 mam.. składam .. i gubię... szukam.. piszę nową.. albo znajduję... To jest różnie.. I chyba wiąże się to z tym czy młody mnie wyprowadzi bardzo czy tylko trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ty nie zwalaj na młodego, TY przestań pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.04.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dlaczego piersią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A czemu Arnika piersią pije? I w ogóle - siostry Wy moje, myslałam, że to ja tylko taka nieogarnięta, że połowy nie zrobię zawsze, pójdę do pokoju i nie wiem, po co poszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aaaa. bo piersi pierwsze zwykle powinny być... Noo to nie jestem sama.. a zastanawiałam się czy ze mną już coś nie halo... Nie powiem czasami wkurza mnie to.. ale jak na kartce napiszę i nie zapomnę jej.. to załatwię wszystko.. i to bardzo szybko.. Bez kartki też raczej załatwię, ale znacznie wolniej, bo zawsze mnie coś rozproszy... A czasami zapomnę... Ale do Casto nie pojechałam, nie weszłam i nie wyszłam bez niczego .. nie zdarzyło mi się.. No i jeszcze na zakupy nie jeżdżę z kartka ściśle określoną co mam kupić. Kiedyś sąsiadka patrzy na mnie jak brakło mi pomidorowego przecieru dlaczego nie zapisuję.. po co się pytam.. żebym nie zapomniała - odpowiada.. Ale po co.. jak ja raczej pamiętam... Lubię robić zakupy w dwóch sklepach biedronce i lidlu czasami w auchanie.. i to wszystko... przejdę po sklepie który znam i wiem co mam kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Taaaak do czasu aż go przemeblują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Oj, to prawda, nam w zeszłym roku pierdonkę przemeblowali i do tej pory nie mogę się przyzwyczaić. I przez to teraz prawie nie jeżdżę tam, wolę do Aldika, też kupię wszystko, a nie przemeblowali jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ja zamiast na kartce zapisuje w notatkach w telefonie, bo kartki notorycznie zapominałam, i pilnuje sie ze jak mi cos do głowy wpadnie to natychmiast musze zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Chyba była ogólnopolska akcja z przemeblowaniem.. Wkurza mnie to.. oni uważają, że wówczas ludzie chodzą pomiędzy półkami i kupują więcej.. robią tak co parę lat... W efekcie biegam pomiędzy regalami.. teraz jest to dla mnie nieczytelne i kompletnie głupie.. ale na to nie mamy wpływu. Jeszcze się nie przyzwyczaiłam do ostatniego przemeblowania w auchan, a w tym tygodniu odkryłam , że znowu go przemeblowują... znów nie będę wiedziała gdzie co kupić i będę jeździła po alejach z pianą na ustach... hmmmm Jak to Ewa mówiła.. do marketu na trapie.. rozglądać się, wózka się trzymać.. oglądać w prawo w lewo.. w dół... terapia jak ta lala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 o matko, co wy bierzecie? wygląda interesująco http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a015.gif Arnika, możesz jeszcze ćwiczenia barku między tymi półkami, żeby się czas nie marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Taaa... z mac kenzim i głowa posuwiście zwrotna.. to bym dopiero była obserwowana... Dopiero zajarzyłam co pokazałaś za emotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 oj tam, oj tam od razu co bierzecie Ja bym tam coś wzięła, bo właśnie zadzwoniłam do mojego ojca z bardzo ważną sprawą i nim telefon wybrał numer ...... zapomniałam co od niego chciałam mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 znaczy, że sprawa nie była taka ważna.wyspij się i odpocznij, mówię poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Chyba muszę jakąś butlę otworzyć, bo nic nie kumam No chyba, że to już to starcze coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szukając pewenych informacji trafiłam na ciekawe ogłoszenie [TABLE=class: tblClpsePad, width: 100%] [TR] [TD=width: 99%]Do nauki nowego, ciekawego zawodu przy produkcji parapetów z konglomeratów marmurowych od zaraz zatrudni lider w branży - firma Br...x (pow. grójecki, woj. maz.). Oferujemy bezpłatne przyuczenie, bezpłatne zakwaterowanie, stałą dobrze bezpłatną pracę. Oczekujemy osób chętnych do pracy po13h dziennie+2soboty, bez nałogów i niekaralnych.O umowie o pracę zapomnij nie zarejestrujemy Cię nigdy Wizyty: 132 [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] cudnie, prawda ? Oni chyba też żarli gripex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.04.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 to chyba jakiś były pracownik zamieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.04.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Szukając pewenych informacji trafiłam na ciekawe ogłoszenie [TABLE=class: tblClpsePad, width: 100%] [TR] [TD=width: 99%]Do nauki nowego, ciekawego zawodu przy produkcji parapetów z konglomeratów marmurowych od zaraz zatrudni lider w branży - firma Br...x (pow. grójecki, woj. maz.). Oferujemy bezpłatne przyuczenie, bezpłatne zakwaterowanie, stałą dobrze bezpłatną pracę. Oczekujemy osób chętnych do pracy po13h dziennie+2soboty, bez nałogów i niekaralnych.O umowie o pracę zapomnij nie zarejestrujemy Cię nigdy Wizyty: 132 [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] cudnie, prawda ? Oni chyba też żarli gripex Ciekawe ilu odpowiedziało na ogloszenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Na bank były pracownik. Całkiem sprytnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts