nita83 12.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no proszę Mirku nie wiesz po co są bociany???? żeby wiosnę przytargać do nas wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no proszę Mirku nie wiesz po co są bociany???? zeby dzieci przynosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzieci to kapusty! Bociany krążą po to, żebyśmy my szczęście mieli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.04.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Bociany odsyłam na północ tam mogą dokonać zrzutu ładunku i wtedy zapraszam je do nas Wiosna, wiosna od trzech dni mamy ponad 10 st. A na jutro zapowiadają 15 i z każdym dniem coraz cieplej Braza, z kapusty ??? cholera, to ja chyba z kiszonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wiosna, wiosna od trzech dni mamy ponad 10 st. A na jutro zapowiadają 15 i z każdym dniem coraz cieplej Taaa a pogodę po 19 tym sprawdzałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Z koiszonej??? A zawsze masz kwasną minę??? Jakoś nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Bociany odsyłam na północ tam mogą dokonać zrzutu ładunku i wtedy zapraszam je do nas Wiosna, wiosna od trzech dni mamy ponad 10 st. A na jutro zapowiadają 15 i z każdym dniem coraz cieplej Braza, z kapusty ??? cholera, to ja chyba z kiszonej dobra z ciebie dziewczyna na pewno nie kiszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2013 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Taaa a pogodę po 19 tym sprawdzałaś ? 13 st to nie dramat Z koiszonej??? A zawsze masz kwasną minę??? Jakoś nie zauważyłam... a widziałaś w czerwcu kapustę na polu ??? bo ja raczej w beczce dobra z ciebie dziewczyna na pewno nie kiszona Kurde, Tarcia ja juz te bociany odsyłam na północ od lutego i co ?? I właśnie mi się od Takiej Jednej po łbie oberwało, bo cholerne bociany GPSa zapomniały i kierunki im się pomyrdoliły :bash: TO BYŁ POST W RAMACH NIEZNIKANIA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.04.2013 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kurde, Tarcia ja juz te bociany odsyłam na północ od lutego i co ?? bardzo Ci dziekuję, to już wiem, komu ten nalot zawdzięczam. No bardzo serdecznie Ci malka dziekuję.... ja je z północy przeganiam gdzieś dalej, bo tu u mnie doprawdy nie są potrzebne:no::no:. Z ostrożności procesowej kapusty też nie sadzę. Żadnej. Ani zwykłej ani kiszonej:D pozdrowienia z północy;) cieszę się że znów się uaktywniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 W czerwcu to już flance kapuściane w polu siedzą i rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 a widziałaś w czerwcu kapustę na polu ??? bo ja raczej w beczce eeee to ja tez z kiszonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.04.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Przeczytałam FRANCE:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Amglad = no sorry, wszystkim nie dogodzę Weź sobie jakiegoś stracha na bociany postaw,co ?? Bo nie chce po raz wtóry po łbie oberwać. Ja z francy nie jestem Tarcia - piąteczka Hejka Luka - też tak mi się przeczytało. U MNIE WIOSNA....SIALALALALA 16 st. i słoneczko napierdziela i takie mi wyrosły na trawniku koło deptaka - tuż za oknem http://www.bio-forum.pl/messages/78737/80307.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Co to są "takie"? . Cze Malcia:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja też zapytam co za taakie ci wyrosło?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć Ja też zapytam co za taakie ci wyrosło?????? Też ciekawa jestem;) Przyszłam powiedzieć, ze jedna jabłonka (pewnie dziewczyna) ma pączki;). Druga na razie jeszcze senna troche (jak to facet), ale niedługo zabierze sie za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Co to są "takie"? . Cze Malcia:D. Ja też zapytam co za taakie ci wyrosło?????? a nie widzicie fotki ??? "Takie" to piękne,żółte krokusy Cześć Też ciekawa jestem;) Przyszłam powiedzieć, ze jedna jabłonka (pewnie dziewczyna) ma pączki;). Druga na razie jeszcze senna trochę (jak to facet), ale niedługo zabierze sie za robotę Strasznie się cieszę , trzeba chłopcu na ambicje wjechać niech się nie opiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Malcia... fotki żadnej nie ma.... A Co u Ciebie????/ Bo na kawę to pewnie nie masz czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Malka coś Ty taka nieobecna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wiosna , ach to Ty ... itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts