ghost34 23.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 malka jaka to niebudowa zmieniaj mi nazwe zaraz...bo z warszaffy z chopami po drodze przez altreich mamy mozem samienic na stan popszedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Moja radość jest tym większa, że i Wam się podoba no i cena całej operacji też przyprawia o uśmiech Bracie, uwierz w dniu egzaminu umiałam dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 malka jaka to niebudowa zmieniaj mi nazwe zaraz...bo z warszaffy z chopami po drodze przez altreich mamy mozem samienic na stan popszedni nawet mi tu podchodów nie robić, bo wezmę widły i z dup Wam zrobię "jesień średniowiecza" A niebudowa zostanie - ja ciąglę robię "mały remoncik" i tej wersji sie będę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ani chybi tsza cos wykrencic z huffnalkiem i ze stukiem jeszcze wojne na twojeje posesji umowiona mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ani chybi tsza cos wykrencic z huffnalkiem i ze stukiem jeszcze wojne na twojeje posesji umowiona mamy gotowy do wojny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak dobrze,że Pan Koparkowy nie dotarł na obrzeża działki....ciągle mam tam ziemiankę (taki mały schron) , zaszyje sie tam na czas rozruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak dobrze,że Pan Koparkowy nie dotarł na obrzeża działki....ciągle mam tam ziemiankę (taki mały schron) , zaszyje sie tam na czas rozruby bez przesady ... będziesz Lidką .. i będziesz pod kiecką dostarczała granaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak dobrze,że Pan Koparkowy nie dotarł na obrzeża działki....ciągle mam tam ziemiankę (taki mały schron) , zaszyje sie tam na czas rozruby bez przesady ... będziesz Lidką .. i będziesz pod kiecką dostarczała granaty A w nogawce może być ? bo jeśli nie to kieckę jaką muszę se sprawić... albo od ślubnego pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a jaaaak huffnalek mo racyje siem malke psefarbuje..i bydsie nafet lepsza Łod lidki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 malka wybieraj http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/marus.jpg lub http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/lidka.jpg Duchu ... a Ty ? może ... http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/tomasz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Duchu, a Ty chyba jakąś ciężką artylerię wytoczysz hęęęę, co by z tej Stolycy dileciało. A tak w ogóle, toś Ty się juz tam na stałe przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 malka wybieraj http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/marus.jpg lub http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/lidka.jpg Duchu ... a Ty ? może ... http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/images/tomasz.jpg ja to chyba tak http://woodstock.org.pl/data/media/41/terrorystka_Frania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja Marusia, ja Marusia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 malka last version mnie siem podoba..jesli kobita popchodzi z terenow gdzie obowiazuje bardzo postepowe prawo szariotu wobec kobialek ni mom nic pseciffko.. ja sie nie przenioslem pracy tu mam sporo..wiec..siedze..sobie i korzystam z nad wyraz milej i przesympatycznej goscinnosci rasiulki..moi zas walcza na budowach a ja sobie ich dogladam czasem... huffnalek ni pasi mnie tomus andrzeja musisz jakiego namierzyc..tylko z okresu wojny ten wiesniak ktory spierdzielil mi imie z solarium niech ci nie przyjdzie do glowy przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Malka zapisać Cię ? Oto przykład pytania retorycznego ... prawda Małgoś ? Prawda, prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Widzę że masz wystprzątane że hej . Ekipa Ci to uprzątneła , czy jakaś firma ? No , pogoda dopisuje , wszystko fajnie ale trawokosy niestety czas zacząć . Ide walczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Widzę że masz wystprzątane że hej . Ekipa Ci to uprzątneła , czy jakaś firma ? No , pogoda dopisuje , wszystko fajnie ale trawokosy niestety czas zacząć . Ide walczyć ... To była praca zbiorowa Kilka dni temu przy jakiejś niezobowiązującej sąsiedzkiej rozmowie wyszły trzy szydła z worka 1. sąsiad A ma koparkę 2. sąsiad B ma samochody ciężarowe 3. sąsiad C potrzebuje gruz A, B i C się zgrali i tym oto sposobem mam czystą sporą część działki (wywieziono ok 90 m3 gruzu) za cenę wywozu 4 kontenerów 7 (m3) i 1/5 ceny usługi oferowanej przez firmę sprzątającą. Panowie Budowlańcy tez nie powinni zostać pominięci w tych wyliczankach - tam gdzie pan Koparkowy nie dał rady łychą zebrać, o ni łopatami machali. Fajnych mam sąsiadów - co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Fajni sąsiedzi. Fajni. Mnie też przydałby się pan koparkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No fajnych masz sasiadow. Ja tez sie bede musiala usmiechnac do jakiegos kontenera lada dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Fajni sąsiedzi. Fajni. Mnie też przydałby się pan koparkowy chcesz nr telefonu ? Jest niedrogi i nie gra na czas, robi co trzeba i dość dokładnie, spokojnie moge go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts