Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To sprostowanie

za rozrost cycków dziękuję bardzo - już mam problem z kupnem bielizny

Młody raczej bez entuzjazmu przyjął by taką informacje - jest takim samym fanem małych dzieci jak mamusia :)

A sposób opierdalania wyjaśniłam wyżej :lol2:

Tarcia prosisz się, prosisz :lol2:

Młody wymiata, pewnie wygrałby tą olimpiadę nawet w samych skarpetkach ;) gratulacje

Malka z innej beczki, Twoja wanna napełniana przez przelew, a jak planowałaś zrobić prysznic przy wannie? Bo się zastanawiam czy też czegoś takiego nie zrobić (jak dobrnę do etapu górnej łazienki) i rozumiem że skoro jest napełniana prze przelew to nie potrzeba baterii wannowej , ale prysznic by się przydał chyba nie? i jak wtedy? Taki zwykły prysznic jak w prysznicu zepsuje efekt. Ale mi wyszło masło maślane :)

Aniu, ja planuję tylko słuchawkę , muszę mieć by opłukać się po długim leżakowaniu , no i po umyciu wanny (kupiłam jakieś niedrogie grohe) i też zastanawiałam się gdzie ją skitrać, by efektu nie psuła ;)

I w ostateczności wymyśliłam ,że tą oddam biednym ;) a kupię coś takiego http://www.all-dom.pl/media/products/95b33b9b8a56cb1b3f8bcfc22cab1b28/images/thumbnail/big_virginia-sluchawka-prysz_1257.jpg?updated_at=1365061139

i zamontuję w murku przy wannie.

Dzięki Dorka.

Mama raczej swych zasług nie dopatruje w sukcesach młodego ;)

Gdybym siedziała z nim, odpytywała - ok, ale on na takie olimpiady idzie z "marszu", w ogóle się nie przygotowuje.

Raz jest lepiej raz gorzej, ale ciśnienia nie ma by zawsze był naj.

Inaczej, ja ciśnienia nie mam, bo synka np. 12 miejsce w kraju już nie satysfakcjonuje,mnie owszem :)

Choć skłamałabym gdybym powiedziała,że nie jestem dumna, gdy wygrywa. Jestem jak cholera :lol:

Kilka miesięcy temu wygrał historyczną, teraz przyrodniczą, a z ukochanej maty się wyłożył, znaczy wg niego się wyłożył, bo to wtedy to 12 miejsce było.

Bywa,nie ? :)

Malka, gratuluję wybitnie uzdolnionego syna :)

Kilka miesięcy temu wygrał historyczną, teraz przyrodniczą, a z ukochanej maty się wyłożył, znaczy wg niego się wyłożył, bo to wtedy to 12 miejsce było.

Bywa,nie ? :)

Bywa, ale wiadomo, życie toczy się dalej :D

W przypadku matematyki chodzi o konkurs "Kangur Matematyczny", kategoria Maluch?

E tam, a kto z łóżka zdziera :)

Weżżż mi nawet nie mów...po dzisiejszym poranku tak jestem zmęczona,że już bym poszła spać :bash::bash:

EuGeniusza masz w domu czy jak? :o

Gjeniuś (z akcentem na pierwszą sylabę), tako nim mówi jego matematyczka, za co permanentnie dostaje ode mnie opr.

Malka, gratuluję wybitnie uzdolnionego syna :)

Bywa, ale wiadomo, życie toczy się dalej :D

W przypadku matematyki chodzi o konkurs "Kangur Matematyczny", kategoria Maluch?

Dzięki :oops:

Tak, o ten konkurs chodzi i o tę kategorię oczywiście mówię o ubiegłorocznym, bo jak poszło mu w tym roku - nie wiem,wyniki będą chyba w drugiej połowie maja.

I jest jeszcze fajny konkurs organizowany przez wrocławską polibudę to mistrzostwa gier logicznych i matematycznych. Zerknij sobie - widziałabym Cię w tej zabawie :)