agalind 24.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 no prosze cie a co sobie moglam myslec:lol2: : mlody sie cieszy bo: bedzie mial braciszka lub siostrzyczke, podwojny trumph - jak nic w ciazy cycki rosna. opierdalasz sie - no tego to chyba nie musze tlumaczyc :D:D :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 TARcia dobre :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To sprostowanie za rozrost cycków dziękuję bardzo - już mam problem z kupnem bielizny Młody raczej bez entuzjazmu przyjął by taką informacje - jest takim samym fanem małych dzieci jak mamusia A sposób opierdalania wyjaśniłam wyżej Tarcia prosisz się, prosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 spuscisz mi wp. jak przyjade, nadstawie swoje 4 litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ooo kiedy przyjeżdżasz?????Muszę wodę na kawę postawić , pościel wywietrzyć... nooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 no co Ty, do tego czasu to liczę,że Ty zaciążysz :hug: a ja ciężarówek i okularników nie tykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 tez licze ze zaciaze ominie mnie bicie ale tez i picie:rotfl: Wiola ty se jaja robisz czy o droge pytasz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja na szybko - gratulacje wielkie dla Młodego, musisz być BARDZO dumna! Wspaniale, że Młody taki zdolniacha, to pieknie rokuje na przyszłośc! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Młody wymiata, pewnie wygrałby tą olimpiadę nawet w samych skarpetkach gratulacje Malka z innej beczki, Twoja wanna napełniana przez przelew, a jak planowałaś zrobić prysznic przy wannie? Bo się zastanawiam czy też czegoś takiego nie zrobić (jak dobrnę do etapu górnej łazienki) i rozumiem że skoro jest napełniana prze przelew to nie potrzeba baterii wannowej , ale prysznic by się przydał chyba nie? i jak wtedy? Taki zwykły prysznic jak w prysznicu zepsuje efekt. Ale mi wyszło masło maślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aniu, ja planuję tylko słuchawkę , muszę mieć by opłukać się po długim leżakowaniu , no i po umyciu wanny (kupiłam jakieś niedrogie grohe) i też zastanawiałam się gdzie ją skitrać, by efektu nie psuła I w ostateczności wymyśliłam ,że tą oddam biednym a kupię coś takiego http://www.all-dom.pl/media/products/95b33b9b8a56cb1b3f8bcfc22cab1b28/images/thumbnail/big_virginia-sluchawka-prysz_1257.jpg?updated_at=1365061139 i zamontuję w murku przy wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A i dziękuję dziękuję już nie przekażę, bo mu się dokumentnie w dupie poprzewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 O rany, Malka, dopiero teraz przeczytałam o Twoim Młodym! OGROMNIASTE gratulacje!!! I i dla Mamy zwycięzcy też, bo bez niej sukcesu by nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki Dorka. Mama raczej swych zasług nie dopatruje w sukcesach młodego Gdybym siedziała z nim, odpytywała - ok, ale on na takie olimpiady idzie z "marszu", w ogóle się nie przygotowuje. Raz jest lepiej raz gorzej, ale ciśnienia nie ma by zawsze był naj. Inaczej, ja ciśnienia nie mam, bo synka np. 12 miejsce w kraju już nie satysfakcjonuje,mnie owszem Choć skłamałabym gdybym powiedziała,że nie jestem dumna, gdy wygrywa. Jestem jak cholera Kilka miesięcy temu wygrał historyczną, teraz przyrodniczą, a z ukochanej maty się wyłożył, znaczy wg niego się wyłożył, bo to wtedy to 12 miejsce było. Bywa,nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 E tam, a kto z łóżka zdziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 EuGeniusza masz w domu czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 25.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Malka, gratuluję wybitnie uzdolnionego syna Kilka miesięcy temu wygrał historyczną, teraz przyrodniczą, a z ukochanej maty się wyłożył, znaczy wg niego się wyłożył, bo to wtedy to 12 miejsce było. Bywa,nie ? Bywa, ale wiadomo, życie toczy się dalej W przypadku matematyki chodzi o konkurs "Kangur Matematyczny", kategoria Maluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Malka ja wiem że to już nudne ale serdeczne gratki dla Młodego:)Chyba bym pękła z dumy... serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 E tam, a kto z łóżka zdziera Weżżż mi nawet nie mów...po dzisiejszym poranku tak jestem zmęczona,że już bym poszła spać :bash: EuGeniusza masz w domu czy jak? Gjeniuś (z akcentem na pierwszą sylabę), tako nim mówi jego matematyczka, za co permanentnie dostaje ode mnie opr. Malka, gratuluję wybitnie uzdolnionego syna Bywa, ale wiadomo, życie toczy się dalej W przypadku matematyki chodzi o konkurs "Kangur Matematyczny", kategoria Maluch? Dzięki Tak, o ten konkurs chodzi i o tę kategorię oczywiście mówię o ubiegłorocznym, bo jak poszło mu w tym roku - nie wiem,wyniki będą chyba w drugiej połowie maja. I jest jeszcze fajny konkurs organizowany przez wrocławską polibudę to mistrzostwa gier logicznych i matematycznych. Zerknij sobie - widziałabym Cię w tej zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Muszę Wam coś pokazać. Genialne zdjęcia http://www.flickr.com/photos/davidtalley/with/6939634688/#photo_6939634688 :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts