Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Ullercia, zgubiona, zagubiona, jak zwał tak zwał - ważne,że jesteś

Depeś, Tarcia dobrze prawi - nie ma kranu , woda się leje przez przelew

o tak http://www.sanitariaty.pl/product/image/1706/foto-z-collection-2011_stranka_139_obraz_0003.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/1363230/i-ravak-you-warm-flow-175.jpg

spod zagłówka (jak w mojej ulubionej wannie),

lub przez przelew http://image.ceneo.pl/data/products/1608099/i-geberit-syfon-do-napelniania-wanny-przez-przelew-150-701-00-1-150-424-21-1.jpg

mozna zamontować w dowolnej wannie

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, o ten konkurs chodzi i o tę kategorię oczywiście mówię o ubiegłorocznym, bo jak poszło mu w tym roku - nie wiem,wyniki będą chyba w drugiej połowie maja.

To tym bardziej gratuluję, bo to poważny konkurs z ogromną liczbą uczestników - w ub. roku w kategorii Maluch, uczestniczyło w Polsce 95 164 uczniów.

Oczywiście trzymam kciuki za wyniki syna w tegorocznej edycji :)

I jest jeszcze fajny konkurs organizowany przez wrocławską polibudę to mistrzostwa gier logicznych i matematycznych. Zerknij sobie - widziałabym Cię w tej zabawie :)

Słyszałem o tych mistrzostwach, bardzo ciekawa impreza.

Trochę odzwyczaiłem się od wszelkiego rodzaju konkursowych rywalizacji.

Co za różnica z czego się leje woda.. byle by była ciepła...

Noo a za wynalazkami idzie cena...

Niekoniecznie :)

Wanna, którą pokazałam z całym systemem kosztuje mniej niż niejeden panel prysznicowy.

A dla tych co do wanny wchodzą raz na tydzień (nie mówię o braku higieny,lecz o korzystaniu z prysznica), może nie ma znaczenia, ale ja uwielbiam długie kąpiele, leżakowanie z książką i uwierz, cieplutka woda na plecach to sama rozkosz :lol:

Ja też nie mam zamontowanego uchwytu na słuchawkę... i to celowo.. nie podobało mi się..

I mam jakąś tam z groego zwykłą baterię do wanny..,

Niestety brak uchwytu wychodzi w praniu - porysowaną wanną i słuchawką :(

To tym bardziej gratuluję, bo to poważny konkurs z ogromną liczbą uczestników - w ub. roku w kategorii Maluch, uczestniczyło w Polsce 95 164 uczniów.

Oczywiście trzymam kciuki za wyniki syna w tegorocznej edycji :)

Słyszałem o tych mistrzostwach, bardzo ciekawa impreza.

Trochę odzwyczaiłem się od wszelkiego rodzaju konkursowych rywalizacji.

Nie wiedziałam,że takie tłumy biorą udział w tej zabawie :o

Bo tak traktuję konkursy,jako przygrywkę do ważnych egzaminów.

Wierzch, nie o rywalizację chodzi, ale o sprawdzenie samego siebie i dobrą zabawę :lol:

A z Twoją wiedzą i umiejętnością logicznego myślenia, mógłbyś tam nieźle namieszać:)

ja z wanny korzystam codziennie a raczej z prysznica w wannie, lubie na siedząco się prysznicowac a wanne mam spora 170x120 uwielbiam ja, choć do mycia jest paskudna (wielkość) i niutek tez się w niej gubi jak go kapie. długie kapiele to raczej rzadko, za goraco mi. lubie goraca wode tylko biezaca.

i info, kolektory dziś osiagnely pulap fabrycznej blokady +70 st. mimo, ze na dworzu zaledwie 10 było. to lubie:wiggle:

Ja codziennie po opłukaniu się pod prysznicem (umyciu się) wlewam wannę wody i ocieplam się..

Nie cierpię pryszniców.. te muszę znosić na wyjazdach,, i w wynajętym mieszkaniu miałam...

W domu druga łazienka jeszcze nie grzebnięta.. bo ma być w niej prysznic.. została zrobiona ta co jest w niej wanna.. zwykła z kaldewey ae wanna..

Jest dobrej jakości...

a ja 6 krzaczkow sasanek, jednego pierwiosnka kandelabrowego i pourywalam srodkowe swieczki we wszystkich sosenkach, podsypalam papu wszystkim iglakom, hortensjom i pnaczom. a stary trawe nawiozl i podlal ogrodek, bo susza okropna u nas. niby zimno ale slonce na fula swieci. trawa już pięknie zielona, szybko się zregenerowala po zimie.

a ja 6 krzaczkow sasanek, jednego pierwiosnka kandelabrowego i pourywalam srodkowe swieczki we wszystkich sosenkach, podsypalam papu wszystkim iglakom, hortensjom i pnaczom. a stary trawe nawiozl i podlal ogrodek, bo susza okropna u nas. niby zimno ale slonce na fula swieci. trawa już pięknie zielona, szybko się zregenerowala po zimie.

a po co ?? :oops:

ja posadziłam iwę, cantadeski, trochę traw,liatry, kamczatkę,.

Młody posadził Niewiema i A co Ci do tego.

i tak nic nie widać, zniknęło po kątach

Malcia jak ja patrzę na tą swoją łezkę to mnie też się łezka kręci ile ja tam jeszcze nasadzić muszę żeby widać co było:(

bo ty tam same bzdzinki poduszeczki sadzisz, bys jakies 2-3 większe iglaczki/drzewka dala i uzupelniala tylko poduchami, bylinkami, cebulami, hortami lub trawami,