malka 25.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 aaa , to ja chce by sosenki szły w górę Arni - takie http://static.e-ogrodek.pl/gallery/1093/0_d5dda86df72c405c1665cac21ade11d49c8a287f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 no posadziłam migdałka większy będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 moje czarne rosna jak szatany i przez to sa dość rzadkie , jak obrywam swieczki to dalej rosna ale i się zageszczaja dzięki temu. z kolei kosowki po to by nie robily się lyse gniazda (jutro wrzuce u siebie jakie ladne sa z nich iglaste podusie) a watereri i bosniackie dla kształtu odswieczkowywuje. i nie wyrywam wszystkich swieczek a tylko srodkowe, tam gdzie sa pojedyncze to oczywiście zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 To Ty kalie posadziłaś... A z oipisu TARci wynikało, że Ty kany posadziłaś... Wusia.. mschnij ze dwa większe a nie podusie.. na podusi się śpi i ogląda... uzupełnij hortensjami , nie są drogie. Tak jak TARcia mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wiola te co mnie się najbardziej podobują to tanie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 To Ty kalie posadziłaś... A z oipisu TARci wynikało, że Ty kany posadziłaś... Wusia.. mschnij ze dwa większe a nie podusie.. na podusi się śpi i ogląda... uzupełnij hortensjami , nie są drogie. Tak jak TARcia mówi... Wiola zle przeczytalas ja napisałam kalie nie kany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Niooo masz racje... Nie dość , że źle czytam to jeszcze bez zrozumienia... Padam pomału.. młody poszedł spać.. wreszcie... powietrze ze mnie schodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 To Ty kalie posadziłaś... A z oipisu TARci wynikało, że Ty kany posadziłaś... z którego opisu ? z tego cantadeskia to chyba kalia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wiola te co mnie się najbardziej podobują to tanie nie są A co Ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 takie jak w zeszłym roku znajomej kupowałam zmieniają kolor kwiatów w czasie kwitnienia od różowego do niebieskiego albo odwrotnie już nie pamiętam, na razie muszę koncepcyjnie ogarnąć co mnie się podoba i rozmieścić to na łezce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ale ty chcesz ogrodowki czy drzewiaste / wiechowate? ogrodowki dość mocno przemarzają, prawie wszystkie oddalam Ali. i sa kapryśne w kwitnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 TAR-cia póki co to ja tylko na nie patrzę i to pod względem ładne czy nie;) dopiero jak kupować będę miała to się nad nimi głębiej pochylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja mam jedną ogrodowa od 3 lat i ani razu nie zakwitła.. jak teraz nic z niej nie będzie to krzak wywalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wiola a tniesz je? bo one w przeciwieństwie do drzewiastych kwitna na pedach ubiegłorocznych, wiec jak tniesz wiosna to nie dziw, ze nie kwitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nie cięłam w zeszłym roku i w tym nie.. ale marna jak cholera... Wywaliłam ją pod drewutnię.. jak nic z niej nie będzie to i żalu też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 te które sobie zostawiłam jakos kwitna, ale ich wcale nie tne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja mam jedną ogrodowa od 3 lat i ani razu nie zakwitła.. jak teraz nic z niej nie będzie to krzak wywalam... przestań ją ciąć , może to gatunek kwitnący na zeszłorocznych pędach Wusia chcesz by hortensja wybarwiała się z różowej na niebieską? Kup jakąkolwiek różową i jak zakwitnie podsyp ją nawozem ze związkami glinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ooo tarcia mnie uprzedziła Arni,pamiętasz jak obciachałaś moją -też nie kwitła. Mam nadzieję,że teraz zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ho ho, jak to ogrodowo i fachowo! A ja niczego już nie sadzę, ja najwyżej przesadzam i usuwam, jak zbyt sie rozrosną. U nas ogród już ze starymi nasadzeniami i czasu nie mam bawić się w kwiatki, bo muszę koszenie ogarnąć (u nas bardzo dużo) i warzywniak na polu, do tego goście, sprawy bieżące w domu i... padam wieczorem z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 niebieska jest niebieska, różowa nie zawsze się przebarwi pomimo podsypania http://img816.imageshack.us/img816/8008/hortnieb.jpg to jest ogrodowa, która rośnie w zasadzie w cieniu, tylko rankiem ma trochę słońca. Nawet nie podlewana za często przeżyła poprzednią ostrą zimę i w końcu pięknie zakwitła. Tylko jej sie nie tnie - kwitnie na ubiegłorocznych pędach i nie była pod włókniną, jedynie pod gałązkami świerkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts