Gwoździk 07.05.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ... jakaś abstynencja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Taaa... Malka na odwyku :D:D:D:D No po forumie lata a do siebie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A dlaczego nie zagląda .... zadżumiony ma wątek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Taaa... Malka na odwyku :D:D:D:D No po forumie lata a do siebie nie zagląda nie ma co sie dziwic toz to standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Łoooo matkoscórkommm. Bo ja nie wiedziałam,że mam gości w wątku Coś się porobiło i wywaliło mi część subskrypcji. Ale już odzyskałam moje komenty i Brazoczysko i Leśny domek, i Arnikowy oddział geriatryczny i jeszcze kilka innych. No co się się porobiło, drodzy moi co się porobiło.:mad: nie ważne Więc czółkiem wszystkim gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 pozwalam sobie sie nie zgodzic u Arnisi zrobil sie prawdziwy watek ogrodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ooo tooo coś nowego nadrabiam po kolei zniknięte wątki.dotrę i do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Mój też Ci wywaliło:mad:... i to już dawno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Twój oszczędziło ale mam ostatnio urwanie dupy i tylko czytam Budowa, papierologia, szoferowanie młodemu, odrabianie lekcji noo doby brakuje Lecę po młodego i wio na trening,nomen omen od ciotki rAsi sobie dyscyplinę zgapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Co tam Pani słychać? Rurki są? Są! To co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Samochód mi klęknął :mad::mad: Rozrząd się wziął i rozsypał, jestem wściekła jak cholera :mad: Ale - sufity się kończą podłogi umówione - na lipiec cholera koniec lipca :mad: a ja ciągle nie mogę się zdecydować jak rozplanować kuchnię, a czas zamawiać meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Auto wzięło i padło - to kiepsko. Bo jak Ty teraz będziesz próbki kafli, farb i innych wozić? Prace nabierają tempa. Cieszę się bardzo, bo może i Ziewnik ziewać przestanie? Z kuchnią już miałaś przecież pomysł. Wyspa zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Aga, ze mną prosto jak z dzieckiem, Kafle, wybrane 4 lata temu, muszę tylko zrobić enter i przyjadą do mnie Farba wybrana,znaczy jakiś zimny odcień bieli muszę znaleźć i finito ale ja roślinki wożę,a do yariski , którą zaproponowano w wypożyczalni,to se chyba nasiona mogę włożyć Kuchnia - było milion pomysłów, dziesiątki projektów i żaden do mnie nie przemawia na 100% ale wyspa zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a podlogi to jakie? drewno, panele czy kafloki tez chce wyspe w nowym, nawet mam wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 aaaa i idziesz jak burza po ostatnich przestojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Aga, ze mną prosto jak z dzieckiem, Kafle, wybrane 4 lata temu, muszę tylko zrobić enter i przyjadą do mnie Farba wybrana,znaczy jakiś zimny odcień bieli muszę znaleźć i finito ale ja roślinki wożę,a do yariski , którą zaproponowano w wypożyczalni,to se chyba nasiona mogę włożyć Kuchnia - było milion pomysłów, dziesiątki projektów i żaden do mnie nie przemawia na 100% ale wyspa zostaje Ej, no to Ty jesteś z tych przygotowanych Inwestorów. Wiem, ze umywalkę, wc czy coś tam innego też już masz Ogródkiem przynajmniej mogłabyś się pochwalić, bo z tego co ja wiem to na południu wiosna w pełni i pewnie masz juz co pokazać A kuchnie wrzuć to coś uradzimy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a podlogi to jakie? drewno, panele czy kafloki tez chce wyspe w nowym, nawet mam wybrana zgaduj dalej pokaaaa wyspę, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 panele + kafloki??? wyspe mam rozrysowana i w lapku w domu wiec na razie kwiata przynosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) Aga, umywalka i kibelek już mi się nie podobają, więc muszę znaleźć coś nowego a kuchnia wygląda tak http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=108240&d=1332885060 zlew pod oknem,po lewej lodówka i zmywarka po prawej wysoka zabudowa - na całej ścianie. zostaje mi rozwiązanie środka czyli wyspa+stół.Płyta na wyspie mam kilka niezłych projektów , ale na płycie, a mam wszystkie kompy bez napędu cd Tarcia,ciulipan śliczny a na wyspę poczekam. mnie chodzi po głowie coś w ten deseń Edytowane 10 Maja 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 podloga to pewnie betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts