Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok prześlij na priwa, ale roboty ziemne zacznę dopiero koło połowy czerwca. Napisz też cenę. Ale nie wiem czy będzie aż jechał do drugiego miasta? Może będzie coś koło mnie? Jeszcze nie szukałam. Na razie uzbrajam się w cierpliwość z projektantką i może we wtorek jak będzie gotowe wszystko to złożę papiery w starostwie. Potem miesiąc w urzędzie i nie wiem ile trzeba odczekać aby móc już budować? Wtedy będzie dopiero potrzebna koparka.

Ale dzieki za pamięć i chęci, a namiary możesz przysłać, a jak nie to ja Cię tam znajdę bo wiem gdzie Ciebie szukać :lol: , W końcu to moje miasto :D

Arnika, to gdzie się budujesz....bo ja myslałam ,że po sąsiedzku gdzieś :oops:

A numer do Koparkowego to ja muszę znów wziąć od niego, ślubny juz wywalił kartkę , bo woli przez płot gadać, niz przez telefon....hm...tylko,że ten płot to ciężki jest , betonowy :wink:

Tak, tak wiem... i numer znam.... Ja tak z sentymentu do Wzgórza zaglądam czasami na te uliczki. Szkoda ze tam takie ceny....., bo ja też baba i bym się uparła, ale.....

Mieszkam jeszcze w naszym mieście, ale będę się budowała w mieście obok, w którym piękny stary zamek króluje.

A jeśli nie masz numeru to się na razie nie trudz, bo może koło mnie coś znajdę, a na mojej ulicy kopali kanalizę to może jeszcze do czerwca wszystkich koparkowych nie wywiozą, tylko dobrze jest znać ceny, żeby wiedzieć na ile sie zgodzić.

Numer domu jest, aTy go znasz , więc zapraszam - przy okazji, czy nawet bez - rzucic okiem na moje włości :D

Koparkowy chciał 100zł/h, utargowaliśmy 80 zł.

Moim zdaniem cena ok.

A skoro Ty w tym mieście z zamkiem sie budujesz :wink: , to fakt, nie ma co koparkowego z miasta z pieknym klasztorem :wink: sciągać, bo koszt dojazdu da po portfelu.

No właśnie, może być dość drogi dojazd.

Niedaleko twojego domu chadza mój starszy do szkoły. Często tamtędy przejeżdżam na Starą Pogorję. Dzięki za zaproszenie. Kiedy bywasz na działce? Może wpadnę, ale to jest nie zobowiązujące.... Bywasz tam w dopołudniowych godzinach?

Widziałam Twój dom, jak jeszcze miał sporo gruzu, ale od strony ul. niewiele go było widać. A po zamieszczonych zdjęciach zrobiło się ładnie, tak czyściutko :D

Obejrzałam sobie zdjęcia z "przed" i "po" i nie mogę wyjść z podziwu, jak można narobić takiego bajzlu :o :o

zatrudnić pana P. :-? trzy dni i bajzel jak w Nagasaki po wizycie Charles'a Sweeney'a :-?

Małgoś to nie znasz naszych zamków i klasztorów, też jest co podziwiać, a Malka będzie mieć też ładną parafię. W niej mogłabym syna żenić i w św. Trójcy koło Zamku, Lub w Zakopcu w małym pięknym kościółku na Chabówce.

Kraków też jest śliczny, ale są też piękne miejsca koło nas.

Małgoś to nie znasz naszych zamków i klasztorów, też jest co podziwiać, a Malka będzie mieć też ładną parafię. W niej mogłabym syna żenić i w św. Trójcy koło Zamku, Lub w Zakopcu w małym pięknym kościółku na Chabówce.

Kraków też jest śliczny, ale są też piękne miejsca koło nas.

My tam mieliśmy słub :D