anjamen 24.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dzien dobry, robie obchod i lece tracic paznokcie w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ok prześlij na priwa, ale roboty ziemne zacznę dopiero koło połowy czerwca. Napisz też cenę. Ale nie wiem czy będzie aż jechał do drugiego miasta? Może będzie coś koło mnie? Jeszcze nie szukałam. Na razie uzbrajam się w cierpliwość z projektantką i może we wtorek jak będzie gotowe wszystko to złożę papiery w starostwie. Potem miesiąc w urzędzie i nie wiem ile trzeba odczekać aby móc już budować? Wtedy będzie dopiero potrzebna koparka. Ale dzieki za pamięć i chęci, a namiary możesz przysłać, a jak nie to ja Cię tam znajdę bo wiem gdzie Ciebie szukać , W końcu to moje miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Arnika, to gdzie się budujesz....bo ja myslałam ,że po sąsiedzku gdzieś A numer do Koparkowego to ja muszę znów wziąć od niego, ślubny juz wywalił kartkę , bo woli przez płot gadać, niz przez telefon....hm...tylko,że ten płot to ciężki jest , betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Tak, tak wiem... i numer znam.... Ja tak z sentymentu do Wzgórza zaglądam czasami na te uliczki. Szkoda ze tam takie ceny....., bo ja też baba i bym się uparła, ale.....Mieszkam jeszcze w naszym mieście, ale będę się budowała w mieście obok, w którym piękny stary zamek króluje.A jeśli nie masz numeru to się na razie nie trudz, bo może koło mnie coś znajdę, a na mojej ulicy kopali kanalizę to może jeszcze do czerwca wszystkich koparkowych nie wywiozą, tylko dobrze jest znać ceny, żeby wiedzieć na ile sie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 TZN numer Twojego domu znam (tak myślę i to nie jest takie trudne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Numer domu jest, aTy go znasz , więc zapraszam - przy okazji, czy nawet bez - rzucic okiem na moje włości Koparkowy chciał 100zł/h, utargowaliśmy 80 zł. Moim zdaniem cena ok. A skoro Ty w tym mieście z zamkiem sie budujesz , to fakt, nie ma co koparkowego z miasta z pieknym klasztorem sciągać, bo koszt dojazdu da po portfelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piekny zamek i piekne klasztory sa tylko w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piekny zamek i piekne klasztory sa tylko w Krakowie. tru tu tu tu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Obejrzałam sobie zdjęcia z "przed" i "po" i nie mogę wyjść z podziwu, jak można narobić takiego bajzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piekny zamek i piekne klasztory sa tylko w Krakowie. tru tu tu tu....... Hejnal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piekny zamek i piekne klasztory sa tylko w Krakowie. tru tu tu tu....... Hejnal? A może larum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No właśnie, może być dość drogi dojazd. Niedaleko twojego domu chadza mój starszy do szkoły. Często tamtędy przejeżdżam na Starą Pogorję. Dzięki za zaproszenie. Kiedy bywasz na działce? Może wpadnę, ale to jest nie zobowiązujące.... Bywasz tam w dopołudniowych godzinach? Widziałam Twój dom, jak jeszcze miał sporo gruzu, ale od strony ul. niewiele go było widać. A po zamieszczonych zdjęciach zrobiło się ładnie, tak czyściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Obejrzałam sobie zdjęcia z "przed" i "po" i nie mogę wyjść z podziwu, jak można narobić takiego bajzlu zatrudnić pana P. trzy dni i bajzel jak w Nagasaki po wizycie Charles'a Sweeney'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No właśnie widzę, że facio utalentowany w tym zakresie mocno jest Cud ... miód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Małgoś to nie znasz naszych zamków i klasztorów, też jest co podziwiać, a Malka będzie mieć też ładną parafię. W niej mogłabym syna żenić i w św. Trójcy koło Zamku, Lub w Zakopcu w małym pięknym kościółku na Chabówce.Kraków też jest śliczny, ale są też piękne miejsca koło nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Małgoś - fagot Arnika - głównie w dopołudniowych - jak młode w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Małgoś to nie znasz naszych zamków i klasztorów, też jest co podziwiać, a Malka będzie mieć też ładną parafię. W niej mogłabym syna żenić i w św. Trójcy koło Zamku, Lub w Zakopcu w małym pięknym kościółku na Chabówce. Kraków też jest śliczny, ale są też piękne miejsca koło nas. My tam mieliśmy słub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No to tak jak ja mam czas, bo Misiek w szkole, a mężuś w pracy. Ale załatwiań tez mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No to wg mnie najpiękniejszy kościół w naszym mieście, nawet M.B.Anielska to inna bajka, za potężna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 co by nikt nie mówił,ze gołosłowna jestem - widok z mojej przyszłej sypialni http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SfIlj3IUxaI/AAAAAAAACAI/-QbQ5aoL2pE/s640/DSCN3843.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts