TAR 10.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tez mi sie zdaje, ze polysk to sie wytrze, natomiast obawiam sie, ze jak zrobisz z kolei matowe to pojdzie w druga stone - w ciagach komunikacyjnych spolerujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ktoś zapomniał zaprosić? :bash::bash: no toć mówiłam,że mam tą, no,tą zapomniałam aaaaaa demencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tez mi sie zdaje, ze polysk to sie wytrze, natomiast obawiam sie, ze jak zrobisz z kolei matowe to pojdzie w druga stone - w ciagach komunikacyjnych spolerujesz. Jakby nie patrzeć oboje będą zadowoleni Malka będzie miała mat, a mąż poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tez mi sie zdaje, ze polysk to sie wytrze, natomiast obawiam sie, ze jak zrobisz z kolei matowe to pojdzie w druga stone - w ciagach komunikacyjnych spolerujesz. będzie trochęmojegoi trochę ślubnego a serio to nie widziałam satynową posadzkę po 3 latach i nic, a nic nie zmieniła powierzchni. A w przyszłym tygodniu pojadę oglądać taką wylewaną w 2006 r - mam nadzieję,że nie będzie wyglądała jak na parkingu Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no to jedz i zdaj relacje, tez mi sie taka zywica moze i by spodobala przewodnosc cieplna pod podlogowke pewnie tysiac razy lepsza niz przez panele. a kafli w swoim saloonie nie zdzierże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 mam porobić foty ?? kurde facet mnie uprzedzał,że to kawalerskie mieszkanie, jak myślicie, co miał na myśli ? to,że syf bedzie, czy dawał do zrozumienia,że wolny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 rob foty, ale jesli to kawaler to podloga bedzie niezniszczona, przeciez on wraca do chaty, idzie po browara, siada przed tv lub kompem i co najwyzej przez fona zarcie zamowi. wiec nie nachodzi sie zbytnio po tej podlodze, musisz gdzie indziej patrzec, u takiego uzytkownika jak ty, rodziny z dziecmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 mam porobić foty ?? kurde facet mnie uprzedzał,że to kawalerskie mieszkanie, jak myślicie, co miał na myśli ? to,że syf bedzie, czy dawał do zrozumienia,że wolny jest A co byś wolała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 rob foty, ale jesli to kawaler to podloga bedzie niezniszczona, przeciez on wraca do chaty, idzie po browara, siada przed tv lub kompem i co najwyzej przez fona zarcie zamowi. wiec nie nachodzi sie zbytnio po tej podlodze, musisz gdzie indziej patrzec, u takiego uzytkownika jak ty, rodziny z dziecmi. No ale drogę lodówka/browar-kanapa ma choć troszkę przetartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Noo i u kogo ta geriatria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 rob foty, ale jesli to kawaler to podloga bedzie niezniszczona, przeciez on wraca do chaty, idzie po browara, siada przed tv lub kompem i co najwyzej przez fona zarcie zamowi. wiec nie nachodzi sie zbytnio po tej podlodze, musisz gdzie indziej patrzec, u takiego uzytkownika jak ty, rodziny z dziecmi. a może to typ balangowicza, gdzie w każdy weekend stado dziwek tarza się po podłodze, gdzie butelki się tłuką, a wino leje po zywicy ? A co byś wolała? a to wszystko zależy od stanu podłogi Noo i u kogo ta geriatria... ale ja jeszcze wiagry nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a może to typ balangowicza, gdzie w każdy weekend stado dziwek tarza się po podłodze, gdzie butelki się tłuką, a wino leje po zywicy ? :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a może to typ balangowicza, gdzie w każdy weekend stado dziwek tarza się po podłodze, gdzie butelki się tłuką, a wino leje po zywicy ? no mam nadzieje, ze taki. przynajmniej bedzie wiarygodnie co do zuzywania zywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Malka, jakieś wieści o wydzielaniu złych rzeczy z tej żywicy chodzą po necie... Ja nie weryfikowałam, ale w sumie chciałabym, zeby ktoś obawy rozwiał, bo chcę żywicę w łazience, mam nawet namiary na sklep a mąż mówi NIE bo szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dostanę atest , to zrobię skan i Ci prześlę, dobra ?Dla mnie było bardzo ważne, by te świńskie substancje nie fruwały mi w powietrzu.Pan mówił,że dwie doby nie wdychać, a potem jest ok, ulatnia się.W końcu to ta sama żywica, która jest w zakładach przemysłu spożywczego, przetwórniach, szpitalach.Ktoś to badał i wydał certyfikaty i atesty, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Malka, z nieba mi spadasz Czy Ty masz już namiary na jakąś konkretną firmę, która działa na małych powierzchniach? Przeleciałam się z grubsza po ostatnich wpisach, ale nie widzę konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Mam ale w myśl zasady - nie chwal dnia przed zachodem słońca, nic nie powiem mogę jednak powiedzieć jakich nie polecam, bo walą sobie w kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja tam spokojnie poczekam, po moich oknach to chwilę zipnąć muszę. Ale poplanować se można A te Twoje żywice to na podłogówkę się oby na pewno nadają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 na pewno i absolutnie lepszy jest tylko beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 To jeszcze jedno, czy ten żywic jeden wychodzi dużo ponad 100zeta za m2? Bo jak dużo za dużo to się przestanę rozmarzać i spłycę to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts