malka 13.05.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Kochana, to jest najistotniejszy aspekt.Co z tego,że podłoga wygląda bosko, skoro by tak wyglądała, trzeba pół życia jej poświęcić 0 to bez sensu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 nooo, dlatego teraz zwracam uwage na wszystko co mi sie nie podoba w obecnym domu nawet na taki banal jak poslizg:rotfl: a takich banalow to cala liste mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 dawaj listę może ja uniknę jakiś wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 aaa,dobra, to posprzątam kawalerowi Mopem wolisz, czy ścierką ? Malka, jak ten taki kawaler z tabunem dziwek, to pewnie jedno i drugie bedzie potrzebne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no nieeee, za perfekcyjną panią domu, to ja robić nie bedę sprawdzę tylko poślizg mopa po podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no nieeee, za perfekcyjną panią domu, to ja robić nie bedę sprawdzę tylko poślizg mopa po podłodze. No i to może być całkiem niełatwe zadanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 mówisz?? znaczy skrobaczkę mam zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 dawaj listę może ja uniknę jakiś wpadek glowny to taki ze schody - nie, wc, umywalki z koła - never ever, wyjscie na taras - drzwi suwane, taras osłoniety z podcieniem, podłogi w newralgicznych miejscach szare lub sredniojasnoszare (korytarz, łazienki) reszta podłog jasne raczej bielone niz białe, kuchnia - koniecznie musi miec spizarnie, zlew w kuchni raczej nie pod oknem a jesli juz to okno musi byc panoramiczne i wyzej niz kran , blaty robocze koniecznie przy oknach, lazienki - koniecznie wanna duza narozna z maskownica (bez kafelek, mozaiek i tp.) w takich waskich rynienkach jakie teraz sa "modne" nie bede sie czuc dobrze. garaz na tyle szeroki by swobodnie 2 auta parkowaly a nie na przyslowiowy wlos, mniej pstryczkow elektryczkow i takie tam rozne pierdoly, ktore sobie wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Czyli jednak,każdemu według potrzeb bo o ile kilka tych "pierdół" jest dla mnie bardzo na tak,o tyle kilka niewykonalnych (taras z podcieniem, garaż na 2 samochody) i jedno nie do przełknięcia -narożna wanna. Ale posłuchać uwag i przemyśleć - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 niom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ja bym bardzo chciala prostokatna wanne tylko gdzie ja znajde taka o szer. co najmniej 110-120 cm, wszystkie to takie waskie kajaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 moja ma 85 i to dla mnie w sam raz - idealnie można oprzeć łokcie przy czytaniu Asymmetric duo z Kaldewei jest szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 piszac narozna mialam na mysli oczywiscie asymetryczna a nie cwierc kolo. kaldewei to chyba tylko stalowe sa? moze jak bede robic lazienki to wymysla cos szerszego prostokatnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Z szeroką prostokątną wanną jest rzeczywiście problem. Nawet jak jest niby szeroka, to w sumie większa część to rant a właściwa szerokość to kajak. Ja szukałam wanny 90cm i to nie było wcale proste. Co dopiero 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no wlasnie o to chodzi one sa cholernie waskie te wanny. a ja juz mialam przypadek, ze jednego dnia wanna zamontowana nastepnego odjezdzala z powrotem do sklepu i wymiana na narozna asymetryczna. dobrze, ze nie kazalam jej odfoliowac, wlazlam do takiej rynienki i krzykiem pomocy wzywalam, ciasno. jak trumienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 aaa, bo ja właziłam do wanien na ekspozycji i tak sobie do siebie dopasowałam No jak na wymiar jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 kochana tez wchodzilam i wydawalo mi sie, ze jest ok. a w domu porazka, ale nawet wiem dlaczego. w sklepie masz przestrzen, wanna rzadko stoi przy scianie, wiec luzik dookola, nie leci na ciebie woda itp.do tego ja mam klaustrofobie i ataki paniki na ciasne wiec mam w nosie w tym przypadku wyglad. liczy sie wielkosc i wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 a co masz na oku ?? dla mnie wanna to bardzo istotny element , więc zdecydowanie najpierw wygoda potem wygląd Moja wymarzona urodą nie grzeszy,ale w doopie to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 love story ravak albo jakas z cersanitu (sicilia, calabria - wazne by miala panel oslonowy- teraz mam ktoras z nich i bardzo sobie chwale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 love story ravak albo jakas z cersanitu (sicilia, calabria - wazne by miala panel oslonowy- teraz mam ktoras z nich i bardzo sobie chwale ) w tej konfiguracji bardzo mi się podoba http://image.ceneo.pl/data/products/286142/65d13f8a-5173-4569-a408-8f0409dd9ce2_product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts