Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dawaj listę :)

może ja uniknę jakiś wpadek :)

glowny to taki ze schody - nie, wc, umywalki z koła - never ever, wyjscie na taras - drzwi suwane, taras osłoniety z podcieniem, podłogi w newralgicznych miejscach szare lub sredniojasnoszare (korytarz, łazienki) reszta podłog jasne raczej bielone niz białe, kuchnia - koniecznie musi miec spizarnie, zlew w kuchni raczej nie pod oknem a jesli juz to okno musi byc panoramiczne i wyzej niz kran , blaty robocze koniecznie przy oknach, lazienki - koniecznie wanna duza narozna z maskownica (bez kafelek, mozaiek i tp.) w takich waskich rynienkach jakie teraz sa "modne" nie bede sie czuc dobrze.

garaz na tyle szeroki by swobodnie 2 auta parkowaly a nie na przyslowiowy wlos, mniej pstryczkow elektryczkow i takie tam rozne pierdoly, ktore sobie wypisuje

Czyli jednak,każdemu według potrzeb ;)

bo o ile kilka tych "pierdół" jest dla mnie bardzo na tak,o tyle kilka niewykonalnych (taras z podcieniem, garaż na 2 samochody) i jedno nie do przełknięcia -narożna wanna.

Ale posłuchać uwag i przemyśleć - warto :)

no wlasnie o to chodzi one sa cholernie waskie te wanny. a ja juz mialam przypadek, ze jednego dnia wanna zamontowana nastepnego odjezdzala z powrotem do sklepu i wymiana na narozna asymetryczna. dobrze, ze nie kazalam jej odfoliowac, wlazlam do takiej rynienki i krzykiem pomocy wzywalam, ciasno. jak trumienka

kochana tez wchodzilam i wydawalo mi sie, ze jest ok. a w domu porazka, ale nawet wiem dlaczego. w sklepie masz przestrzen, wanna rzadko stoi przy scianie, wiec luzik dookola, nie leci na ciebie woda itp.

do tego ja mam klaustrofobie i ataki paniki na ciasne wiec mam w nosie w tym przypadku wyglad. liczy sie wielkosc i wygoda.

love story ravak albo jakas z cersanitu (sicilia, calabria - wazne by miala panel oslonowy- teraz mam ktoras z nich i bardzo sobie chwale )

w tej konfiguracji bardzo mi się podoba :)

http://image.ceneo.pl/data/products/286142/65d13f8a-5173-4569-a408-8f0409dd9ce2_product.jpg